- 3 Temmuz 2022
- 4.393
- 12.698
- 27
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
üstelik bu kız gençYaf konu sahibesi, insanlar sana daha kaç kez yazacak bu adamdan bir halt olmaz diye?bu adamda öyle koca olacak, baba olacak vasıf yok hayatından çıkarıcaksın o kadar. Cidden bu kadar. Sonra da otur doğacak çocuğunu düşün. Çocuk gelişimi kitabı oku, yoga yap, bebeğe kıyafet al ne bileyim her şey olur ama bu adamı düşünme artık. Sana 100 kez bu adamı tutmak için bebeği kullanmaya çalışma işe yaramaz yazdık,bu adam öyle onurlu, düzgün bir erkek falan değil çocuğuma sahip çıkayım dizimi kırıp babalık yapayım vb demez. Kabullen artık şu gerçeği, çocuğuna ve kendi hayatına bak. Ben gerçekten anlamıyorum ille de bu adam diye tutturmuşsun bu memlekette başka adam yok mu? Cidden yok mu??
Bu depresyon olabilir. Ben lohusa depresyonu,anksiyete ve travma sonrasi stres bozukluğu yaşadım. Henüz iyileşmiş değilim. Ve ben de bugün de ölemedim diye üzülüyorum. Intihar etmek istedim onu da beceremedim. Bence derhal bir doktora gidin. Ben doktordan fayda gördüm. Yeni yeni toparlanıyorum ama günün birinde öleceğim için halen daha mutluyum.
Öncelikle düzgün konuşacaksın. Kediye hayatında bakılmadığı kadar iyi bakıyorum. En iyi, en pahalı mamayı aldım. Hayvan ömründe veteriner yüzü görmemiş bir kussa veterinere götürdüm. Maltıdır, oyuncağıdır vs aldım. Acınacak ne durumu var?Aaa yine sizYanıyorum yanıyorum varsa o bebeğe bir de o kediciğe yanıyorum sizinle yaşamak zorunda kaldıkları için
Senin hakettiğin gibi konuşuyorum. Senden daha fazla kedi baktım hala bakıyorum ve senin gibi kafayı yemiş insanların elinde olmasından ben burdan bile rahatsızım.Öncelikle düzgün konuşacaksın. Kediye hayatında bakılmadığı kadar iyi bakıyorum. En iyi, en pahalı mamayı aldım. Hayvan ömründe veteriner yüzü görmemiş bir kussa veterinere götürdüm. Maltıdır, oyuncağıdır vs aldım. Acınacak ne durumu var?
Sen kimsin bana hak ettiğin gibi konuşurum diyebiliyorsun? Kafayı yemişmiş. Sen bana bunu diyebilecek çapta bir insan değilsin. Haddini bileceksin. Evet şu an zor bir dönemden geçiyorum.Senin hakettiğin gibi konuşuyorum. Senden daha fazla kedi baktım hala bakıyorum ve senin gibi kafayı yemiş insanların elinde olmasından ben burdan bile rahatsızım.
sana neler konuşurum da neyse he he öyle he heSen kimsin bana hak ettiğin gibi konuşurum diyebiliyorsun? Kafayı yemişmiş. Sen bana bunu diyebilecek çapta bir insan değilsin. Haddini bileceksin. Evet şu an zor bir dönemden geçiyorum.
Konuşursun da ben de karşılığını bir şekilde veririm :)sana neler konuşurum da neyse he he öyle he he
Açıkçası ben de intihar etmeyi düşündüm, yazacaktım ama tepki görmekten çekindiğim için yazmadım. Hatta intiharı da o kişiye bir ceza olarak görüyorum nedense.
Bildiğim kadarıyla taciz etmek amaçlı seri beğenmedim atmak ceza sebebi."Begenmedim" atan kişileri şikayet edebiliyor muyuz
İsteyen istediği emojiyi atmada serbest değil mi
Gerçekten bilmediğim için soruyorumMune teşekkürler
Dışardan bakınca böyle bir kadın ya da adam herkese cazip gelir ama ama ama karakterini görene kadar. Konu sahibine hakaret olsun diye yazmıyorum karakter konusunu. Yanlış olmasın ama aşırı bağımlı bir kişiliği var. Yani hiçbir insan kendisini darlayan, bu kadar bağımlı bir kadını ya da adamı istemez. Konu sahibi dediğiniz gibi adamın karakterindeki olumsuzlukları göremeyecek kadar kör kütük bağımlı. Adam da haliyle zaten uçarı bir tipken şimdi hiç durmak istemiyor.üstelik bu kız genç
ortalamanın üstünde eğitimli
ortalamanın üstünde varlıklı/kültürlü bir aileden geliyor, kedisinden bebesine bu kouda baştan beri mantıklı konuşan bir annesi, doğur gel burada yaşa diyen y.dışı bağlantılı bir babası filan var.
en az ortalama güzel. belki ortalama üstü de güzeldir -o kadarını bilmiyorum
cinsellik filan da yaşıyor
istanbulda yaşıyor bir de
ya şöyle kız bulsa bugün evlenecek ya da düzgün ilişki yaşayabileceği yüz bin tane filan adam vardır diye tahmin ediyorum
baştan beri çözemedik gitti zaten, bu saplantı gibi bir şey, belki bunu da psikiyatriste danışması lazım.
Ben hiçbir zaman onu darlamadım yani kısıtlamadım. Arkadaşlarıyla gezdi tozdu saatlerce hiçbir şey demedim. Günü günaydın ve iyi gecelerle kapattığımız oldu sadece.Dışardan bakınca böyle bir kadın ya da adam herkese cazip gelir ama ama ama karakterini görene kadar. Konu sahibine hakaret olsun diye yazmıyorum karakter konusunu. Yanlış olmasın ama aşırı bağımlı bir kişiliği var. Yani hiçbir insan kendisini darlayan, bu kadar bağımlı bir kadını ya da adamı istemez. Konu sahibi dediğiniz gibi adamın karakterindeki olumsuzlukları göremeyecek kadar kör kütük bağımlı. Adam da haliyle zaten uçarı bir tipken şimdi hiç durmak istemiyor.
Pislige bak ya bu kendi kizina hic merhamet etmezBugün yazdım kedini benden alır mısın diye. Bulunduğun şehire gelince alırım eğer beklemem diyorsan sal sokağa demiş. İyice sinirlerimi zıplattı.
Adam flörtöz. Bu adama bunları yapma demek yemek yeme su içme demek. O daralmasın da kim daralsın. Sizin yapacak tek şeyiniz var. Bu adamı karısından boşanınca çocuğundan da boşanan babalar gibi düşüneceksiniz. Hiçbir planınızı ona göre yapmayacaksınız. Yarın bu adamın kaç tane sevgilisi olacak, her birinden böyle bunalıma girecekseniz o çocuğa kim bakacak?Ben hiçbir zaman onu darlamadım yani kısıtlamadım. Arkadaşlarıyla gezdi tozdu saatlerce hiçbir şey demedim. Günü günaydın ve iyi gecelerle kapattığımız oldu sadece.
Tek mevzu çıkardığım işyerindeki kadın ve saçma hesaplarla takipleşmesiydi.
Gerçi psikoloğum ilk bu başkalarını takip etmeye çalıştığında seviyor muyum, kıskanıyor muyum diye bilinçli yaptığını da öne sürmüştü.
Dışardan bakınca böyle bir kadın ya da adam herkese cazip gelir ama ama ama karakterini görene kadar. Konu sahibine hakaret olsun diye yazmıyorum karakter konusunu. Yanlış olmasın ama aşırı bağımlı bir kişiliği var. Yani hiçbir insan kendisini darlayan, bu kadar bağımlı bir kadını ya da adamı istemez. Konu sahibi dediğiniz gibi adamın karakterindeki olumsuzlukları göremeyecek kadar kör kütük bağımlı. Adam da haliyle zaten uçarı bir tipken şimdi hiç durmak istemiyor.