- 23 Eylül 2023
- 1.006
- 1.404
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Adamı eğer gözünde büyütmessen o adamdan beklentilerini azaltırsan bu kadar sinirlenmezsin ki senin artık bu adamın karekterinin alt seviyelerde olduğunu kabullenip aman ondan beklenicek haraketlerdi zaten ben neyi kimden bekliyorum ki ? Umursamazlığına geçmen lazımdı... Bazen bazı durumların çözümü bizdedir başkalarında değil. Bırak sen ona muhtaç değilsin. Kendi başına güçlü bir bireysin lütfen sende bunun farkına var. Mesaj felan atma aksine kendini ondan tamamiyle uzaklaştır. Karnında onun çocuğunu taşıyorsun illaki seninle iletişime geçicek buna mecbur oda farkında sadece hayatı kendi isteklerine göre yaşıyor bebek doğana kadar.Ben bu durumdayken, hala aramızdaki ilişki berbat bir şekilde sonlanalı 1 hafta olmuşken yeni üniformasıyla atandığı şehirin üniforması ve biosunda yazar haliyle tabiri caizse birilerine yürümek için sosyal medya hesabı açması sinirleneceğim bir durum değil mi?
Aslında biraz çekindiğim başka bir durum da var.Adamı eğer gözünde büyütmessen o adamdan beklentilerini azaltırsan bu kadar sinirlenmezsin ki senin artık bu adamın karekterinin alt seviyelerde olduğunu kabullenip aman ondan beklenicek haraketlerdi zaten ben neyi kimden bekliyorum ki ? Umursamazlığına geçmen lazımdı... Bazen bazı durumların çözümü bizdedir başkalarında değil. Bırak sen ona muhtaç değilsin. Kendi başına güçlü bir bireysin lütfen sende bunun farkına var. Mesaj felan atma aksine kendini ondan tamamiyle uzaklaştır. Karnında onun çocuğunu taşıyorsun illaki seninle iletişime geçicek buna mecbur oda farkında sadece hayatı kendi isteklerine göre yaşıyor bebek doğana kadar.
ne tarz bir mecburiyeti var ki adam bebeği istememiş bile ,Adamı eğer gözünde büyütmessen o adamdan beklentilerini azaltırsan bu kadar sinirlenmezsin ki senin artık bu adamın karekterinin alt seviyelerde olduğunu kabullenip aman ondan beklenicek haraketlerdi zaten ben neyi kimden bekliyorum ki ? Umursamazlığına geçmen lazımdı... Bazen bazı durumların çözümü bizdedir başkalarında değil. Bırak sen ona muhtaç değilsin. Kendi başına güçlü bir bireysin lütfen sende bunun farkına var. Mesaj felan atma aksine kendini ondan tamamiyle uzaklaştır. Karnında onun çocuğunu taşıyorsun illaki seninle iletişime geçicek buna mecbur oda farkında sadece hayatı kendi isteklerine göre yaşıyor bebek doğana kadar.
Hamile kalacak, doğurduğu yavrulara bakamam ki. Onları da sokağa salamam. Yuvalandırmak da dert.Kediyi sokağa salsanız olmaz mı yazık değil mi hayvana. İşini halledince geri döner nasılsa. Bilmediğimden soruyorum yani.
Ne var meredith? Söyle çözebilecegimiz bir şeydirAslında biraz çekindiğim başka bir durum da var.
Özelden yazabilir miyim iznin olursa?Ne var meredith? Söyle çözebilecegimiz bir şeydir
Çok mersi yorumunuz über motivasyon, moral falan verdi.Siz normal degilsiniz ve sizi istemeyen sallamayan adama zorla biseyler yaptimaya calismaya devam ediyosunuz
Yavrum :d bana da mı soruyorsun Allah aşkına yazÖzelden yazabilir miyim iznin olursa?
Sonra psikologlara karşı neden önyargılıyım
bence paranızı daha fazla çöpe atmayın terapinin bununla zerre alakası yok , düzgün bir terapi alırsanız anlarsınız
İntihar etmeyi düşündünüz ama psikoloğunuz psikiyatristlik bi durum olmadığını düşünüyo öyle mi?Açıkçası ben de intihar etmeyi düşündüm, yazacaktım ama tepki görmekten çekindiğim için yazmadım. Hatta intiharı da o kişiye bir ceza olarak görüyorum nedense.
Adama bundan bahsetmedim ki.İntihar etmeyi düşündünüz ama psikoloğunuz psikiyatristlik bi durum olmadığını düşünüyo öyle mi?
Acilen destek almalısınız.
Evet, çok bilinen metodları her seansta farklı şekillere bulayarak sunuyor çoğu. Denedim, gereksiz uzattı, bana kattığı bişey olmadı. Hala alttan alttan ısrarla devam etmemiz gerektiğini söyledi. Ama “en fazla ne olur?” Modundan çıkamadı hiç, o mıymıy konuşmasıyla. Biz de para saçmıyoruz. Arkadaşıma anlatırım daha samimi tepkiler verir.Kesinlikle katılıyorum. Senelerdir psikolog, psikiyatriye defalarca gittim. Doğru psikiyatri hekimini bulunca misler gibi çıkıyor insan. Daha bu hafta bir üniversite hastanesine gittim. Tam 30 dakika doktorla konuştuk, ilaç noktasında şu an gerek olmadığını vs söyledi. Gören de hekimler bize ilaç vermeye meraklı zannediyor. Psikologlar işin ehli değilse, yeterince eğim almamışsa seans uzatıyor, gaz alıyorlar sadece. Oysa ki meredithe yeni bir bakış açısı kazandırmak gerekiyordu, onun hastalıklı bakış açısını desteklemesi değil.
Onu diyecektim. Ama her şeyden bahsetmelisiniz.Adama bundan bahsetmedim ki.
Hastalıklı bakış açısı?Kesinlikle katılıyorum. Senelerdir psikolog, psikiyatriye defalarca gittim. Doğru psikiyatri hekimini bulunca misler gibi çıkıyor insan. Daha bu hafta bir üniversite hastanesine gittim. Tam 30 dakika doktorla konuştuk, ilaç noktasında şu an gerek olmadığını vs söyledi. Gören de hekimler bize ilaç vermeye meraklı zannediyor. Psikologlar işin ehli değilse, yeterince eğim almamışsa seans uzatıyor, gaz alıyorlar sadece. Oysa ki meredithe yeni bir bakış açısı kazandırmak gerekiyordu, onun hastalıklı bakış açısını desteklemesi değil.
Hastalıklı bakış açısı?
Şu an bakmıyorum çünkü yorgunum, hamileyim ve ayrılık acısı çekiyorum.Sağlıklı bakıyor musun sence şu an?
Şu an bakmıyorum çünkü yorgunum, hamileyim ve ayrılık acısı çekiyorum.