- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.643
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu psikologda ısrar etmesinin sebebi duymak istediklerini söylemesi, sırtını sıvazlaması. Psikiyatriste gitmemesinin sebebi de bu. Ağır sıkıntılı ve farkında değil. Annesi kulağından tuttuğu gibi hastaneye götürse keşke. Annesi de belki bu kadar ağır olduğunun farkında değildir. Yazık ay.Konu sahibesi dümdüz psikiyatri hastası, 100 kez o psikologdan sana bir hayır yok adam gibi bir psikiyatri doktoru bul görün yazdım. Sonra 10 kez polis diye konu açtı herkes o adamdan bir halt olmaz bırak yazdı. Konu sahibesi laftan anlamıyor, herkes defalarca aynı şeyi yazmaktan bıktı artık.
üstelik bu kız genç
ortalamanın üstünde eğitimli
ortalamanın üstünde varlıklı/kültürlü bir aileden geliyor, kedisinden bebesine bu kouda baştan beri mantıklı konuşan bir annesi, doğur gel burada yaşa diyen y.dışı bağlantılı bir babası filan var.
en az ortalama güzel. belki ortalama üstü de güzeldir -o kadarını bilmiyorum
cinsellik filan da yaşıyor
istanbulda yaşıyor bir de
ya şöyle kız bulsa bugün evlenecek ya da düzgün ilişki yaşayabileceği yüz bin tane filan adam vardır diye tahmin ediyorum
baştan beri çözemedik gitti zaten, bu saplantı gibi bir şey, belki bunu da psikiyatriste danışması lazım.
Siz sadece etiketleri saymışsınız.üstelik bu kız genç
ortalamanın üstünde varlıklı/kültürlü bir aileden geliyor, kedisinden bebesine bu kouda baştan beri mantıklı konuşan bir annesi, doğur gel burada yaşa diyen y.dışı bağlantılı bir babası filan var.
ya şöyle kız bulsa bugün evlenecek ya da düzgün ilişki yaşayabileceği yüz bin tane filan adam vardır diye tahmin ediyorum
baştan beri çözemedik gitti zaten, bu saplantı gibi bir şey, belki bunu da psikiyatriste danışması lazım.
Ben bu polisten önceki konularını da hatırlıyorum. İlişkileri hep böyle öküz adamlarla yaşıyor. Eğitim ya da maddi durumunu bilemiyorum ama öncesi de böyle. Çocuk konusundan bahsetmek istemiyorum artık daha önce çok tartışıldı bu. Ama sırf açtığı konuları baz alırsak sağlam bir psikolojik tedavi görmesi gerektiği şart ilaç mı başka şeyler mi gerek bunu da uzmanlar bilir. Ama uzman yani 3. Sınıf kafelerde fal bakan insan görüşünde biri değilBurda tutmayan bir şeyler var ama anlayamadım. Adam polis, kaba saba bir tip üstelik konu sahibesini hamilelik testine götürürken darp ediyor, başkalarıyla konuşuyor vb. Bu şekilde yaşayan eğitimli kadın ben tanımıyorum yok, kimse kendini böyle ititp kaktırmıyor, bir de kendinden daha az eğitimli erkek için paçavra olmuyor. Konu sahibesi iddia ettiği eğitim seviyesindeyse o zaman dediğim gibi dümdüz psikiyatri hastası. Ne olursa olsun konu sahibesi bir acaip, her konuda kendini övüyor, diğer konuda bana güzelim akça pakçayım öyleyim böyleyim yazmış eee neden oz aman polisin peşinde koşuyorsun, neden CEOlar kapında kuyruk değil demezler miBilemedim, ilgi açlığı mı, kompleks falan mı neyse artık konu sahibesine git o problemini çöz çocuğu da dünyaya getirme yazdım ama tınlayan olmadı. Şimdi de bunaldım intihar edicem diyor, ne yazayım bu işin buraya gelmesi şaşırtıcı değil. Önce bize saydı sövdü ben süper anneyim sadece çocuğum var o bu diye attı tuttu biz de gençsin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin yazdık diye hakaretleri banları yedik. Çocuğu bariz adamı bağlamak için istiyordu, adam tınmadı tabi, plan tutmayınca çaresizliğe düştü intihar edeyim diyor. 100000 kez çocuk işi çocuk oyuncağı değil, oyuncak etme yazdık. En son madem çocuğu doğurcaksın adam gibi annelik yapmaya çalış yazdık umarım onu dinler şu adamın peşinden heba olmayı bırakır.
Bu psikologda ısrar etmesinin sebebi duymak istediklerini söylemesi, sırtını sıvazlaması. Psikiyatriste gitmemesinin sebebi de bu. Ağır sıkıntılı ve farkında değil. Annesi kulağından tuttuğu gibi hastaneye götürse keşke. Annesi de belki bu kadar ağır olduğunun farkında değildir. Yazık ay.
Konuları anlatırken çok farklı çerçeveden bahsediyor. İyi bir manipülatör bakma. Özellikle acayip ilgi çekme merakı var. O intihar bahsi de gerçekten içinden mi geçiyor yoksa ilgiyi alevlendirmek için mi geçti şüphelerim var. Burada da ilgi toplamaya bayılıyor çünkü. Başka bir uzmana gitse de gerçek ruh halini ne kadar anlatacak şüpheliyimKonu sahibesinin etrafında da aklı başında tek insan yok, inanılır gibi değil. Annesi belki bu polis hikayesini bilmiyordur, ona sebep doğur bakarsın demiştir diye tahmin ediyorum. Ama psikolog denen insan inanılır gibi değil, bu kızın karnında çocuk, o adam orda burda sürten hayırsız bir tip, eee kör müsün bu kız ziyan oluyor neden adam gibi gerçeği söylemiyorsun?? Psikolog da zırvaladıkça zırvalamış yok sevdi yok kıskandı saçmalardan seçemeler, her kimse ben de gerçek psikolog olduğunus anmıyorum yaşam koçu türü bir şeydir bence gerçek pskologsa da sağlık bakanlığına şikayetlenmeli.
Uzaktan eğitimle psikolog olan biri bile şunları yapmaz yaBu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
Kiz psikolog diye falciya mi gidiyo diye dusundum bi anBen bu polisten önceki konularını da hatırlıyorum. İlişkileri hep böyle öküz adamlarla yaşıyor. Eğitim ya da maddi durumunu bilemiyorum ama öncesi de böyle. Çocuk konusundan bahsetmek istemiyorum artık daha önce çok tartışıldı bu. Ama sırf açtığı konuları baz alırsak sağlam bir psikolojik tedavi görmesi gerektiği şart ilaç mı başka şeyler mi gerek bunu da uzmanlar bilir. Ama uzman yani 3. Sınıf kafelerde fal bakan insan görüşünde biri değil
Fena yıkılacak ama kimse toparlayamayacak farkında değil. Psikoloğu uyutuyor onu. Çok uğraşmak istemiyor nedense. Böyle iyi diye anılan uzmanlar yorgunluktan, tükenmişlikten olsa gerek arada saçmalayabiliyor. Dayımın doktoru vardı, kapısında kuyruk olurdu adamın, sırf o kadar sırayı bekleyemem diye gitmiyordum ona dhdjjddh, adam dayımla içmeye başlamış.Ben bu polisten önceki konularını da hatırlıyorum. İlişkileri hep böyle öküz adamlarla yaşıyor. Eğitim ya da maddi durumunu bilemiyorum ama öncesi de böyle. Çocuk konusundan bahsetmek istemiyorum artık daha önce çok tartışıldı bu. Ama sırf açtığı konuları baz alırsak sağlam bir psikolojik tedavi görmesi gerektiği şart ilaç mı başka şeyler mi gerek bunu da uzmanlar bilir. Ama uzman yani 3. Sınıf kafelerde fal bakan insan görüşünde biri değil
Adil Yıldırım vibe'ı aldım ben. Sırtlanları 3 gün cevapsız bırakın önerisi veriyordu en sonUzaktan eğitimle psikolog olan biri bile şunları yapmaz ya
Kendi anlatımları hariç biliyor musunuz? Tanıyor musunuz kendisini?üstelik bu kız genç
Tutmayan olmayan oldurmaya çalıştıkça daha da tezatlar oluşan konuları var.Burda tutmayan bir şeyler var ama anlayamadım. Adam polis, kaba saba bir tip üstelik konu sahibesini hamilelik testine götürürken darp ediyor, başkalarıyla konuşuyor vb. Bu şekilde yaşayan eğitimli kadın ben tanımıyorum yok, kimse kendini böyle ititp kaktırmıyor, bir de kendinden daha az eğitimli erkek için paçavra olmuyor. Konu sahibesi iddia ettiği eğitim seviyesindeyse o zaman dediğim gibi dümdüz psikiyatri hastası. Ne olursa olsun konu sahibesi bir acaip, her konuda kendini övüyor, diğer konuda bana güzelim akça pakçayım öyleyim böyleyim yazmış eee neden oz aman polisin peşinde koşuyorsun, neden CEOlar kapında kuyruk değil demezler miBilemedim, ilgi açlığı mı, kompleks falan mı neyse artık konu sahibesine git o problemini çöz çocuğu da dünyaya getirme yazdım ama tınlayan olmadı. Şimdi de bunaldım intihar edicem diyor, ne yazayım bu işin buraya gelmesi şaşırtıcı değil. Önce bize saydı sövdü ben süper anneyim sadece çocuğum var o bu diye attı tuttu biz de gençsin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin yazdık diye hakaretleri banları yedik. Çocuğu bariz adamı bağlamak için istiyordu, adam tınmadı tabi, plan tutmayınca çaresizliğe düştü intihar edeyim diyor. 100000 kez çocuk işi çocuk oyuncağı değil, oyuncak etme yazdık. En son madem çocuğu doğurcaksın adam gibi annelik yapmaya çalış yazdık umarım onu dinler şu adamın peşinden heba olmayı bırakır.
Annem Arapça" Allah bizi aglatanlara rahmet eylesin de güldürenlere rahmet eylemesin" anlamına gelen bir söz söyler. Türkçedeki "dost acı söyler" in karşılığı gibi. Küçükken bizi az paralamadı sözleriyle ama hep haklıymış. Önceden çok üzülür haksızlığa uğramış hissederdim. Şimdi özellikle bu eleştirileri duymak için ararım. Ben anlayışlı hâle geldim bu tavrı istiyorum. Annem yaşlandı artık uğraşmak istemiyor iyi bari nasıl istersen öyle yap deyip geçiyorFena yıkılacak ama kimse toparlayamayacak farkında değil. Psikoloğu uyutuyor onu. Çok uğraşmak istemiyor nedense. Böyle iyi diye anılan uzmanlar yorgunluktan, tükenmişlikten olsa gerek arada saçmalayabiliyor. Dayımın doktoru vardı, kapısında kuyruk olurdu adamın, sırf o kadar sırayı bekleyemem diye gitmiyordum ona dhdjjddh, adam dayımla içmeye başlamış.
Kendi duvarına bir iki bişi yazdı içeriğini yazmayim belki yasaktır çünkü anında silindi ve banlandi. Galiba yazdıkları içerik yüzünden.Ya Meredith neden banlandı? çalıştığım hastaneye çağırmayı bile düşünüyordum düşününMeredith dışarıdan okuyorsan, lütfen yanlış bir şey yapma tamam mı, biraz daha sabretmeye çalış. Gelir gelmez de mesajıma cevap ver
Ben yazacaktım, burdan da baska bir sassy çıkmaz inşallah... Bu kadar uçlarda, böyle rahat bir hayat var mı gerçekten. Hadi konu sahibi toy, sorunlu ana babası nerde ya?Tutmayan olmayan oldurmaya çalıştıkça daha da tezatlar oluşan konuları var.
Malesef ben inandırıcı bulamıyorum yazdıklarını benim fikrim tabi
Ben yazacaktım, burdan da baska bir sassy çıkmaz inşallah... Bu kadar uçlarda, böyle rahat bir hayat var mı gerçekten. Hadi konu sahibi toy, sorunlu ana babası nerde ya?
Cocuk konusunda bir sey diyemiyorum. Benim annem de aynisini yapar cunku. Yani istiyorsan dogur, bakariz der.Ben yazacaktım, burdan da baska bir sassy çıkmaz inşallah... Bu kadar uçlarda, böyle rahat bir hayat var mı gerçekten. Hadi konu sahibi toy, sorunlu ana babası nerde ya?
Ben görüşüyorum kendisiyle, iyi. Merak etmeyin.Kisisel numarasi filan olan arkadaslar ulabilirse meriye iyi olur, gercekten psikolojisi hic iyi degil. Yorumlara biraz dikkat edelim kizlar.