- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şu an bile gidip başka bir kadınla görüşme ihtimali beni çileden çıkarıyor.Ya sana su adama yuz verme denildi. Iki mesaj attim hemen yelkenleri indirdin.
Bariz kasiniyorsun. Anneni dinle. Ergende degilsin ki.
Cikar adami tamamen hayatindan. Cocuguna bile bir faydasi olmayacak.
Birsey diyince banlaniyorum. Ama cidden yok. Bide cocuk sahibi olacaksin..Şu an bile gidip başka bir kadınla görüşme ihtimali beni çileden çıkarıyor.
Peki sizin bu melankolik hallerinizin, eğer gerçekten hamileyseniz o karnınızdaki bebeğe ne faydası var?Gerçekten yorumunuz durumum için çok faydalı oldu. Ne kadar teşekkür etsem az.
Dişi olabileceği aklıma geldi tabi ama erkek olarak düşündüm. HaklısınızHamile kalacak, doğurduğu yavrulara bakamam ki. Onları da sokağa salamam. Yuvalandırmak da dert.
Psikolog olduğuna emin misiniz bu kişinin. Hemen değiştirin bence. Bu bakış açısı ile size faydası olamaz bu kişininBu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
O halde eski mesajlarıma dikkatle bakmanızı öneririm çünkü görememişsiniz belliki.Peki sizin bu melankolik hallerinizin, eğer gerçekten hamileyseniz o karnınızdaki bebeğe ne faydası var?
Eğer varsa Bebeğin suçu ne?
Bebeğinin sağlığına odaklandığın hiçbir mesajınız yok.. Hep bir erkek draması
İntihar düşünceniz bile ilaç kullanmanız için bir sebepAçıkçası ben de intihar etmeyi düşündüm, yazacaktım ama tepki görmekten çekindiğim için yazmadım. Hatta intiharı da o kişiye bir ceza olarak görüyorum nedense.
Seversiniz tabii, duymak istediklerinizi söylüyor oturup sizle sorununuzu çözmeye çalışmak yerine adamı çekiştiriyor, ayyy kııız ararsa hemen açma bırak bi daha arasın sonra aaççç minvalinde cümleler kuruyor, medyatik olması da danışanlarının gönlünü eğlemesinden dolayı, yetmiyor bir de üstüne size masal anlatıyor.sizin amacınız sağlıklı düşünmek mantıklı yaşamak mı ergen muhabbeti yapmak mı? Psikoloğun görevi size enerji vermek değildir, sizin gönlünüzü hoş etmek değildir, duymak istediklerinizi söylemek hiç değildir. Doğru düzgün bir psikoloğa gitmiş olsaydınız kendinizi enerjik yada mutlu hissetmezdiniz uzun bir süre çünkü sizi gerçeklerle hatalarınızla acılarınızla yüzleştirirdi önce. Sonra da doğruyu bulma yolunu gösterir cesaret verirdi. Ve hiç bir psikolog psikiyatrist kendi hayatından örnek filan vermez, şahsi yorumda bulunmaz, kııız ne çekmişin be- gör bak çoook arayacak o adam seni- eee naptın yazdımı seninki-bence sen çok mantıklısın gibi gibi salak cümleler kurmaz. Sizinkinin tam tersi yani. Annen ve arkadaşlarını dinlememe sebebiniz işinize gelmiyor oluşu, doğruyu söylemeleri. Anneniz ve arkadaşlarınız o medyatik şarlatandan çok daha psikolog.Psikoloğuma gitmeyi seviyorum açıkçası. Çünkü ettiğimiz sohbet bana iyi geliyor. Zaten artık düzenli gittiğim söylenemez. Bir nevi canımı sıkan bir şey olunca enerjimi toparlamak için gidiyorum. Çünkü annemin, arkadaşlarımın bu ilişkiyle ilgili yaptığı yorumlar belli. En azından adam onlar gibi yorum yapmıyor .
Gerçi psikoloğum ilk bu başkalarını takip etmeye çalıştığında seviyor muyum, kıskanıyor muyum diye bilinçli yaptığını da öne sürmüştü.
3 senedir aynı psikoloğa gidiyorum. Kendi hayatından bir tek şey anlatmadı. Gidip onu öpmek istedim şu an. Mesleğini hakkıyla yapan insan bulmak zorAçıkçası kızlar bizim terapilerimiz bu şekilde geçiyor. Sohbet kıvamında. Psikolog kendi hayatıyla ilgili şeyler falan da anlatıyor.
Bana da yaz kiz neymis daha kötü durumÖzelden yazabilir miyim iznin olursa?
Onun kedisi diye kediyi atmadin. Cocugu da bu mantikla mi dogurucaksin?Evet aslında onun kedisi gözüyle bakıyorum. O hayatını yaşarken ben hala onun işini görüp kedisine bakıyormuşum gibi..