Burda tutmayan bir şeyler var ama anlayamadım. Adam polis, kaba saba bir tip üstelik konu sahibesini hamilelik testine götürürken darp ediyor, başkalarıyla konuşuyor vb. Bu şekilde yaşayan eğitimli kadın ben tanımıyorum yok, kimse kendini böyle ititp kaktırmıyor, bir de kendinden daha az eğitimli erkek için paçavra olmuyor. Konu sahibesi iddia ettiği eğitim seviyesindeyse o zaman dediğim gibi dümdüz psikiyatri hastası. Ne olursa olsun konu sahibesi bir acaip, her konuda kendini övüyor, diğer konuda bana güzelim akça pakçayım öyleyim böyleyim yazmış eee neden oz aman polisin peşinde koşuyorsun, neden CEOlar kapında kuyruk değil demezler mi
Bilemedim, ilgi açlığı mı, kompleks falan mı neyse artık konu sahibesine git o problemini çöz çocuğu da dünyaya getirme yazdım ama tınlayan olmadı. Şimdi de bunaldım intihar edicem diyor, ne yazayım bu işin buraya gelmesi şaşırtıcı değil. Önce bize saydı sövdü ben süper anneyim sadece çocuğum var o bu diye attı tuttu biz de gençsin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin yazdık diye hakaretleri banları yedik. Çocuğu bariz adamı bağlamak için istiyordu, adam tınmadı tabi, plan tutmayınca çaresizliğe düştü intihar edeyim diyor. 100000 kez çocuk işi çocuk oyuncağı değil, oyuncak etme yazdık. En son madem çocuğu doğurcaksın adam gibi annelik yapmaya çalış yazdık umarım onu dinler şu adamın peşinden heba olmayı bırakır.