- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
iyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsiniz
Bende aynı düşünüyorum bende psikolojik destek aldım geçen sene ama bana yeterli gelmedi keşke işinin ehli birazcık daha yaş almış birine gitseydim beni pek anlamadı psikoloğum....Psikologunuz size yeterli gelmediğini düşünüyorum. İşinin ehli, birazcik yaş almis psikiyatr öneriyorum.
Benim babam burada Türkiye'de yaşıyor, yeniden evlendi ama çocuğu yok. Tek çocuğu benim. Baktı yapmakla bitmiyor sevmek falan da gerekiyor pes etmiş adam fjsjfjdjdjdKız sen cidden onun ikizi misinikinizin de mesleği çevirmenlik, ikinizin de pastacılık geçmişi, eğitimi var, ikinizin de anne babası ayrı, ikinizin de babası yeniden evlenmiş. İkinizin de babası türkiye dışında, yurtışında yaşıyor. Ben şok.
ben bekar öğretmen halimle tek başıma yaşayıp aileme yardım ederken yurt dışına gitmiştim bu öyle bir şey değil.eğer maddi durumunuz ortalamanın üstündeyse yaşadığınız yer de ister istemez o şekilde şekillenir. idareten kullanırsınız evi eşyaları ama ucuz değildir. ucuz olan kendini belli eder. çoğumuz zamanında ucuzu deneyimledik biliyoruz. burdaki kadınların büyük kısmı feleğin çemberinden geçmiş. kimse kolay kandıramaz. birçoğumuzun maddi durumu fena sayılmaz yaşımızı başımızı almışız e artık bi foto da bize fikir veriyorGeçen sene de 1 haftalık tura gitmiştim de neyse şimdi o zamanlar Euro daha azdı
Bulusmada da anonim kalmak lazim ama. Kimin kim olduğunu bilmeden. Off ne giybet doner ahshd Bir de kesin kimse kimseyi begenmez.Aslında bir çok forum / gruplar etkinlik yapıyor buluşmalar vs KK hiç yapmadı herkes birbirine sallıyor kavga çıkar diye mi acabasen o muydun diye biri saçımıza yapışmasın ben de yürek yemiş gibi buluşma yapalım diyorum gelirim hahah
Kiz burasi 40 ipte 40 cambaz. Senin sevdigine oteki gicik. Herkesin var bi sinir oldugu. 1 saatin sonunda cümbüş mü cikar kavga mi cikar cafeden karakola mi transfer olunur belli degil.Aslında bir çok forum / gruplar etkinlik yapıyor buluşmalar vs KK hiç yapmadı herkes birbirine sallıyor kavga çıkar diye mi acabasen o muydun diye biri saçımıza yapışmasın ben de yürek yemiş gibi buluşma yapalım diyorum gelirim hahah
Benim psikoloğum daha hiç kendi hayatını anlatmadı kusura bakma ama senin psikolog daiş yok değiştir....Açıkçası kızlar bizim terapilerimiz bu şekilde geçiyor. Sohbet kıvamında. Psikolog kendi hayatıyla ilgili şeyler falan da anlatıyor.
Telliogullari vs Seferogullari hamam sahnesi kk edition (2023)Kiz burasi 40 ipte 40 cambaz. Senin sevdigine oteki gicik. Herkesin var bi sinir oldugu. 1 saatin sonunda cümbüş mü cikar kavga mi cikar cafeden karakola mi transfer olunur belli degil.
Çünkü neden buluşmayalım ndjddjd kendi akışında paylaştığı hamile fotoğrafından bahsediyorlarArkadaşlar niye birbirinizle buluşup duruyorsunuz? Artı bu foto nerede?
polisle taksiciye de teshis koydunuz mu ? Siz tedavi olun demeyin zaten belli ki teşhisi koymussunuz :) ne olursa olsun teşhis koyamazsiniz kizi tanimiyorsunuz bu denli yargilayip da tahsilli doktor gibi teshis koyma hakkiniz yok.Ay öf sıktınız artık ha. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor tedavi ol diyoruz ne diyelim? Gitsin taksicinin polisin oyuncağı olsun o zaman sanki hayat bizim hayatımız.
Buluşma olursa ben gelirim ama anonim kalabilir miyim emin değilim açıkçasıBulusmada da anonim kalmak lazim ama. Kimin kim olduğunu bilmeden. Off ne giybet doner ahshd Bir de kesin kimse kimseyi begenmez.
Nasi anonim kalcaz ki? Avatarimi suratima mi yapistircam ?Buluşma olursa ben gelirim ama anonim kalabilir miyim emin değilim açıkçası