Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsiniz

Kız sen cidden onun ikizi misin ikinizin de mesleği çevirmenlik, ikinizin de pastacılık geçmişi, eğitimi var, ikinizin de anne babası ayrı, ikinizin de babası yeniden evlenmiş. İkinizin de babası türkiye dışında, yurtdışında yaşıyor. Ben şok.

Son düzenleme:
Benim babam burada Türkiye'de yaşıyor, yeniden evlendi ama çocuğu yok. Tek çocuğu benim. Baktı yapmakla bitmiyor sevmek falan da gerekiyor pes etmiş adam fjsjfjdjdjd

Geçen sene de 1 haftalık tura gitmiştim de neyse şimdi o zamanlar Euro daha azdı
ben bekar öğretmen halimle tek başıma yaşayıp aileme yardım ederken yurt dışına gitmiştim bu öyle bir şey değil.eğer maddi durumunuz ortalamanın üstündeyse yaşadığınız yer de ister istemez o şekilde şekillenir. idareten kullanırsınız evi eşyaları ama ucuz değildir. ucuz olan kendini belli eder. çoğumuz zamanında ucuzu deneyimledik biliyoruz. burdaki kadınların büyük kısmı feleğin çemberinden geçmiş. kimse kolay kandıramaz. birçoğumuzun maddi durumu fena sayılmaz yaşımızı başımızı almışız e artık bi foto da bize fikir veriyor

Bulusmada da anonim kalmak lazim ama. Kimin kim olduğunu bilmeden. Off ne giybet doner ahshd Bir de kesin kimse kimseyi begenmez.

Kiz burasi 40 ipte 40 cambaz. Senin sevdigine oteki gicik. Herkesin var bi sinir oldugu. 1 saatin sonunda cümbüş mü cikar kavga mi cikar cafeden karakola mi transfer olunur belli degil.

Ay öf sıktınız artık ha. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor tedavi ol diyoruz ne diyelim? Gitsin taksicinin polisin oyuncağı olsun o zaman sanki hayat bizim hayatımız.
polisle taksiciye de teshis koydunuz mu ? Siz tedavi olun demeyin zaten belli ki teşhisi koymussunuz :) ne olursa olsun teşhis koyamazsiniz kizi tanimiyorsunuz bu denli yargilayip da tahsilli doktor gibi teshis koyma hakkiniz yok.

Hanımlar,
konuyu şimdilik kapatıyorum zira yine ortaya bir takım iddialar atılmış ve iddialar teyit edilmeden üyenin gerçekliği sorgulanmaya başlanmış.

İddialar ne? Hamilelik doğruymuş, sevgilisi de doğruymuş ama söylediği gibi zengin değilmiş, konu sahibesi ortalama bir evde oturuyormuş.

Eeeee yani? Bunlar üyenin hamile olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Ya da kendisinin de bahsettiği gibi psikolojisinin yerinde olmadığını?

Yalan söylemişse hangi konuda söylemiş? Maddiyat konusunda, peki parasal durumu bizi ne alakadar ediyor?
Söylediği kadar maddi imkanlara sahip olmamasını ispat edince üye fake mi oluyor?

Yine sassy meselesini ortaya atıp sapla samanı karıştırmışsınız, orada başka birinin fotoğrafları kullanılmış, başka birinin hayatı kendi hayatı gibi aktarılmış, bir profesör işin içine karıştırılmıştı.

Buradaysa çok çok yaşanılanlara maddi süslemeler yapılmış olabilir o kadar.

MissCherryBlossom seni az çok bilirim, inanmadığın konuları tak diye söylersin ama bu mevzu için diyorum sana “fake” olduğunu söyleyip fotoğraflar atan kişinin hesabı başka, kendisiyle de ayrıca görüşeceğim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…