- 7 Haziran 2017
- 2.796
- 3.067
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yalnız babasından da destek alıyor kendisi, o kadarla kalmıyor ki. Hatta bir konusunda da yazdı bunu.Tercümanlık geliri fazla olan bir meslek değil ki, tonla mütercimlik-tercümanlık mezunu var, çoğu da max 20.000TL kazanıyor
Şimdi baktım gerçekten o kadar da çok değilmiş. Ben niye tercüman maaşı yüksek olur gibi kodladım acaba kafamda
Benim ruhum yaşlı olduğundan demekO eskidendi kız, belki 25 yıl önce yabancı dil bilen çok sayıda insan yokken gayet kazançlı bir meslekti.
Yalnız babasından da destek alıyor kendisi, o kadarla kalmıyor ki. Hatta bir konusunda da yazdı bunu.
Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
Bu kişinin yetkin biri olmaması sizin işinize geliyor. Siz tedavi olmak istemiyorsunuz. Borderline konusunda yetkin birine gidin lütfen.Açıkçası kızlar bizim terapilerimiz bu şekilde geçiyor. Sohbet kıvamında. Psikolog kendi hayatıyla ilgili şeyler falan da anlatıyor.
Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
Medyatik kişiler iyi değildir zaten. Örneğin esra e*meci. Eğitimine bakmanız gerekir.Yani hakkında 70 küsür iyi yorum var. Medyatik sayılan, bilindik birisi. Bu yüzden ona gittim.
Yok valla burda da pahali bxbxhxKızın hesap dökümleri mi elinde var güncel olarak?
10 bin liralık tulum almak şuan için orta kesimde ailesiyle yaşayıp+aileden maddi destek alan+kendi maaşı olan biri için uuv bir şey değil. Bugün bir kot 1000 tl. Bir mont 2-3 bin. Kazak 2-3 bin.
Birde bu tulum bizde pahalı, yurt dışında -ki babası yurtdışında ya dolar ya euro kazanıyor- bu tulum yine uuv değil.
İyi de babasından da destek alıyor ki babası yurtdışında. Türkiye'de kalmıyor.Bilemedim bebişim sen de tercümanmışsın burda öyle demişsin
Ailenin kalıplarından çıkmak
Benim derdim artık kendi düzenimi kurmak. Ailem "evlenince gidersin" kafasında insanlar değiller ama ben evlenmeden kendi evime çıkmış olmalıyım. Sonuçta nereye kadar onlara güvenebilirim? Bir de artık Avrupa Amerika o kadar kolay vize vermiyor, oralarda yaşam daha da zor.www.kadinlarkulubu.com
sen de 25 yaşındaymışsın, bilemedim Meredithin 2. kişiliği falan değilsindir umarım
Attim yaHangi foto bu sevabina bana da atsaniza
Yok valla burda da pahali bxbxhx
Ay nerden attin kiz bakamAttim ya
Onu dedi bunu dedi.Beni sevmek zorunda değildi. Seviyorum dedi. Ben de ona göre davrandım.
Ama sonra yaptıkları, şu anki durum beni o kaşar üzdü ki. Beni kalbimden vursaydı daha az canım acırdı herhalde.
Düşünüyorum bazen, niye beni sevmedi ben utanılacak biri miyim? Havaalanındaki o kız benden daha mı değerli, daha mı güzel, bende eksik olan bir şeyler mi var diye..
O kadar çöktüm ki nasıl düzeleceğim bilmiyorum.