- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.348
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ay bi de o var bxbxbxbFake ise eğer, fake üye ile dedikodu yapanlar düşünsün
Aman yok nazar falan deger ahshdSen bir anlat biz karar verelim zengin misin değil misin
Ahaha karistirma ortalığı
Umutsuz kimdi yaw tanidik geldi cokAman yok nazar falan deger ahshd
Ahaha karistirma ortalığı
En son dellenip umutsuza malvarligi beyani yapmistim
Evet mesela bir üye var aileden gelirim var durumumuz çok iyi babam arkamda diyor ama annesi babası hala çalışıyorlar. Yani bu normal maaş durumu, zenginlik varlık değil. Ailesi çalışıp çocuklarına para veriyorlar sadece.Babasinin ayda yolladigi 500 euro Meredite buyuk paradir burda ek olarak. Ama sonucta sabahin 5inde kalkip ise gitmesini engellemiyo.
İyi de saçından tutup buraya getiremem ki kızı jsjdjd daha ne yapayım? Neyse, dediğim gibi iki gün sonra buluşacağız.Yalnız bu ss hiç bi şeyi kanıtlamaz ki
İnternetten bile fake wp konuşması yapabiliyosun :)
Hadi inşallahİyi de saçından tutup buraya getiremem ki kızı jsjdjd daha ne yapayım? Neyse, dediğim gibi iki gün sonra buluşacağız.
Yan yana fotoğraf paylaşmazsanız inanmayızİyi de saçından tutup buraya getiremem ki kızı jsjdjd daha ne yapayım? Neyse, dediğim gibi iki gün sonra buluşacağız.
onu yaptığımda da inanmayacaksınız ki "hmmm nereden bilelim bunun sen olduğunuuuu" djfjdjdYan yana fotoğraf paylaşmazsanız inanmayız
Bak o kesin yalan dolan iste o psikolog muhabeti. Oyle bi psikolog olmaz cunku. En fazla arada soru sorar seni yonlendirmek icin.Bence psikoloğa gitmiyor, gerçek bir psikolog profili değil bu yorumlar.
Kendi fotoğrafınızı da atsanız kim ne bilecek Meredithin ne yaşadığınıonu yaptığımda da inanmayacaksınız ki "hmmm nereden bilelim bunun sen olduğunuuuu" djfjdjd
Belki yargılanmamak için psikoloğa gidiyorum diye yalan söylüyor diye düşünüyorum ben. Çünkü yazdığı şeyler gerçekten bir psikoloğun söyleyeceği şeylerden çok çok uzak. Genelde bu tarz yorumlar yapmazlar, kendi düşüncelerini katmazlar vs.Bak o kesin yalan dolan iste o psikolog muhabeti. Oyle bi psikolog olmaz cunku. En fazla arada soru sorar seni yonlendirmek icin.
Ama bunu sen de yapıyorsun. Durunun Hiç alakasız profillerdeki çiçek böcek yorumlarına bile beğenmedim atıyorsun. Hatta bi ara sana takılacaktım meredith işin mi yok diye sonra taraf tutuyorsun dersin diye vazgeçtim. Afsgsjdjd@Mune
@duruguzel beni alenen rahatsız ediyor. Sağlıklı olmayan bir şekilde yorumlarıma beğenmedim atıp rahatsız ediyor. Önceki mevzudan kaynaklı. Ben rahatsız oluyorum. Size ekran görüntülerini de atabilirim.
Kendi mutfaklarini yaptırmayip ailece alt kattaki abisi ve yengesinin evinden cikmayan, yengesiyle konuşmayip butun gun kadinin evinde sofrasinda oturan, ucan kuşa aşık olan ama adamların bundan haberi olmayan, uğruna konu actigi adamlarin listesi tutulan mukemmel karakterUmutsuz kimdi yaw tanidik geldi cok
Bence deKişinin fake olduğu maddi durumuna bağlı değil ki, hamileymiş, sevgilisi polis hadi evden dolayı zengin değil zenginim dese ne olur. Yani fake olması için bence hamile olmadığı halde hamileyim demesi olur.
Benimki arada "bu adamin sana tekrar gelecegini dusunuyorum" diyor ama bunu "kiiiiz na buraya yaziyorum kopppek gibi donecek" tadinda demiyor tabii kiBak o kesin yalan dolan iste o psikolog muhabeti. Oyle bi psikolog olmaz cunku. En fazla arada soru sorar seni yonlendirmek icin.
Uzun zamandır yokKendi mutfaklarini yaptırmayip ailece alt kattaki abisi ve yengesinin evinden cikmayan, yengesiyle konuşmayip butun gun kadinin evinde sofrasinda oturan, ucan kuşa aşık olan ama adamların bundan haberi olmayan, uğruna konu actigi adamlarin listesi tutulan mukemmel karakter
Ozledik ya. Yok mu şöyle kafede goz goze geldigi icin aşık oldugu bir adam acabaUzun zamandır yok
Kızın parası vardır belki ama hava attığı kadar olmayabilir. Ayrıca bu ülkede asgarî ücretle yaşayıp en son çıkan iPhone'u almak için sıraya giren insanlar görüyoruz. Burberry tulum almak çok tuhaf gelmiyor bana. Ya da güzel ve kaliteli yaşayacak kadar kendine değer verdiği bir hayatı ve zevki yoktur. Sadece akışta evinin fotoğraflarını görünce bana da tuhaf gelmişti. O yaşlarda genç bir kız dekorasyona da önem verir genelde, çevremde gördüğüm bekar kız evleri hep çok güzel döşenmiş.Kişinin fake olduğu maddi durumuna bağlı değil ki, hamileymiş, sevgilisi polis hadi evden dolayı zengin değil zenginim dese ne olur. Yani fake olması için bence hamile olmadığı halde hamileyim demesi olur.