Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlginç fake değil diye savunduğu kişiyle aynı meslek aynı yaşta olması.
onu yaptığımda da inanmayacaksınız ki "hmmm nereden bilelim bunun sen olduğunuuuu" djfjdjd
Şuna Bi açıklama getirebilir misin mesela. Hani çok yaygın Bi meslek de değil öğretmenlik falan olsa amenna.

ben attığı fotodan sonra işgillendim. ev zengin evi falan değil bildiğin gariban öğrenci eviydi

İlginç fake değil diye savunduğu kişiyle aynı meslek aynı yaşta olması.

Şuna Bi açıklama getirebilir misin mesela. Hani çok yaygın Bi meslek de değil öğretmenlik falan olsa amenna.
Tabii ki, yönetim de kontrol edebilir aynı kişi olup olmadığımızı.
Ben kitap çevirmeniyim hatta yakın zamanda çevirdiğim kitaplar çıktı. Özelden gösterebilirim. Kendisi ise havalimanında çalışıyor. Tek ortak noktamız ise haftalardır konuşuyor olmamız.

En feyk üye Sassy babam dediği profesöre hasta yönlendiriyordu

Borderline Teşhisini ne ara koydunuz, ya burda anonimsiniz diye istediginiz teshisi koyma hakkini size kim veriyor asiri haddinizi asmaya basladiniz

iyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsiniz

Son konularında da dedi, geçmiş konularında da dedi. Evi babasının aldığı da yazıyor kendi yazılarında. Bu yüzden tutarsızlık var diyoruz

Borderline Teşhisini ne ara koydunuz, ya burda anonimsiniz diye istediginiz teshisi koyma hakkini size kim veriyor asiri haddinizi asmaya basladiniz
Ay öf sıktınız artık ha. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor tedavi ol diyoruz ne diyelim? Gitsin taksicinin polisin oyuncağı olsun o zaman sanki hayat bizim hayatımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…