- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İlginç fake değil diye savunduğu kişiyle aynı meslek aynı yaşta olması.Bilemedim bebişim sen de tercümanmışsın burda öyle demişsin
Ailenin kalıplarından çıkmak
Benim derdim artık kendi düzenimi kurmak. Ailem "evlenince gidersin" kafasında insanlar değiller ama ben evlenmeden kendi evime çıkmış olmalıyım. Sonuçta nereye kadar onlara güvenebilirim? Bir de artık Avrupa Amerika o kadar kolay vize vermiyor, oralarda yaşam daha da zor.www.kadinlarkulubu.com
sen de 25 yaşındaymışsın, bilemedim Meredithin 2. kişiliği falan değilsindir umarım
Şuna Bi açıklama getirebilir misin mesela. Hani çok yaygın Bi meslek de değil öğretmenlik falan olsa amenna.onu yaptığımda da inanmayacaksınız ki "hmmm nereden bilelim bunun sen olduğunuuuu" djfjdjd
Gözümle görmeden inanmam. AfsgshjsNerde buluşacaksınız İzmir mi İstanbul mu?Toplu buluşma yapalım
ben attığı fotodan sonra işgillendim. ev zengin evi falan değil bildiğin gariban öğrenci eviydiKonu sahibesi feykmiş arkadaşlar, fotolarını gördüm özelden başka bir üye attı. Hamileliği gerçek ama kalan şeyler yalan, bana yazan üyeye Kazenle konuşmasını rica ettim sanırım yakında Kazenden bir açıklama gelir.
Tabii ki, yönetim de kontrol edebilir aynı kişi olup olmadığımızı.İlginç fake değil diye savunduğu kişiyle aynı meslek aynı yaşta olması.
Şuna Bi açıklama getirebilir misin mesela. Hani çok yaygın Bi meslek de değil öğretmenlik falan olsa amenna.
İstanbul'da buluşacağız ama ortaya fotoğraf koysak olmaz ki tanınırız falan, hani hayatımız kayar anladınız mı nddjdjGözümle görmeden inanmam. Afsgshjs
En feyk üye Sassy babam dediği profesöre hasta yönlendiriyorduArkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
Bi Allan kulu da demedi mi beni kizin gonderdi doktorcuum diye?En feyk üye Sassy babam dediği profesöre hasta yönlendiriyordu
iyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsinizEn feyk üye Sassy babam dediği profesöre hasta yönlendiriyordu
Ben babasını buldum fake’ten tek kızı vardı küçük o daBi Allan kulu da demedi mi beni kizin gonderdi doktorcuum diye?
Di mi ya neler gördük burada. Bizzat buluşsam da kimseye güvenmem.En feyk üye Sassy babam dediği profesöre hasta yönlendiriyordu
Borderline Teşhisini ne ara koydunuz, ya burda anonimsiniz diye istediginiz teshisi koyma hakkini size kim veriyor asiri haddinizi asmaya basladinizKonu sahibi borderline. Fake falan değil. Adam akıllı bir psikoloğa gitmek işine gelmediği için teşhis konulamıyor. Normalde yazmam asla açık açık ama böyle giderse hayatı rezil olacak. Adam parmağında oynatıyor. Konu sahibinin kendilik bütünlüğü olmadığı için 100 tane yorum yazılsa fayda etmez acil tedavi olması lazım. 30 yaşına geldi nerdeyse hayatı elinden kayıyor.
Bana güvenebilirsin benceDi mi ya neler gördük burada. Bizzat buluşsam da kimseye güvenmem.
Evet senden o vibe alıyorum güvenilir birisin bence. Fikirlerimiz de örtüşüyor genelde seni beğeniyorum.Bana güvenebilirsin bence
iyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsiniz
Ay seneler once forumdan bir arkadasla disarida buluşup forum geyigi yaparken insallah arka masalarda forumdan biri yoktur diyordum ahshd nasil bir rezillik olurdu amaNerde buluşacaksınız İzmir mi İstanbul mu?Toplu buluşma yapalım
Ay öf sıktınız artık ha. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor tedavi ol diyoruz ne diyelim? Gitsin taksicinin polisin oyuncağı olsun o zaman sanki hayat bizim hayatımız.Borderline Teşhisini ne ara koydunuz, ya burda anonimsiniz diye istediginiz teshisi koyma hakkini size kim veriyor asiri haddinizi asmaya basladiniz
3 günlüğüne gittiysen inanırıziyi de Meredith kimseye şöyle zenginim böyle şeyim demedi ki. Ben mesela yurt dışına gittim üç günlüğüne, yaşadığım evi görseniz bunu yapabileceğimi düşünmezsiniz
Geçen sene de 1 haftalık tura gitmiştim de neyse şimdi o zamanlar Euro daha azdı3 günlüğüne gittiysen inanırız