- 7 Haziran 2017
- 2.796
- 3.067
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet
Bana feyk yazan üye o fotoğrafı atmış. Yani bir Meredith var, üstelik hamile ama öyle zengin, mengin burda yansıttığı gibi ahım şahım geliri olan, bir tuluma çuvalla para koyacak vb falan gibi değildi ev, aynen öyleydi. Normal, kıt kanaat geçinen yurdum emeklisi eviydi.
Hamile olduğu doğru, fotoda hamileydi. Polis kısmı da doğru bence, geriye kalan şeyleri atıp tutmuş.
Yukarda yazdığım gibi.
Önceki sayfalarda yazmışım burda oturmayan bir şeyler var, zengin kız neden polisin peşinden koşsun , para kısmı yalan dolan diye ... bunun üstüne bu bana yazan üye de özelden fotoyu atmışmilleti oltalıyor, insanları birbirine düşürüp çıkıp gidiyor diye.
Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
O tulumu googledan arayanlar oldu. O markanin oyle bir tulumu yoktu
O sana yazan üye nerden biliyormuş? Tek kanıt evin fotoğraftan görüntüsü sanırım. Onu akışa da atmıştı, yatak odasında karnını gösteren bir foti.Evet
Bana feyk yazan üye o fotoğrafı atmış. Yani bir Meredith var, üstelik hamile ama öyle zengin, mengin burda yansıttığı gibi ahım şahım geliri olan, bir tuluma çuvalla para koyacak vb falan gibi değildi ev, aynen öyleydi. Normal, kıt kanaat geçinen yurdum emeklisi eviydi.
Hamile olduğu doğru, fotoda hamileydi. Polis kısmı da doğru bence, geriye kalan şeyleri atıp tutmuş.
Yukarda yazdığım gibi.
Önceki sayfalarda yazmışım burda oturmayan bir şeyler var, zengin kız neden polisin peşinden koşsun , para kısmı yalan dolan diye ... bunun üstüne bu bana yazan üye de özelden fotoyu atmışmilleti oltalıyor, insanları birbirine düşürüp çıkıp gidiyor diye.
Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
Hayatınız bu kişi olmuş. Bana hayatınızı mahvediyormuşsunuz gibi geliyor ama hayırlısı olsun.Açıkçası ben de intihar etmeyi düşündüm, yazacaktım ama tepki görmekten çekindiğim için yazmadım. Hatta intiharı da o kişiye bir ceza olarak görüyorum nedense.
Metodunu bilemiyorum seans odası farklıdır tabii ama işinin ehli değil belli ki. Böyle şeyler söylenmez terapide. Borderline olduğunuzu düşünüyorum ben alenen yazacağım artık.Bu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
O sana yazan üye nerden biliyormuş? Tek kanıt evin fotoğraftan görüntüsü sanırım. Onu akışa da atmıştı, yatak odasında karnını gösteren bir foti.
Adamın tonla kumar borcu, haczi falan varmış. Maaşlı adam diye böylesinin peşinde koşulmaz ki. Üç kuruşa çalışan biri deli mi bu adamın çocuğunu doğursun ısrar inat?
Havaalanında tercüman olarak çalışıyor, babasından da destek alıyor kendisi.Ablacım, konu sahibesi ne iş yapıyor peki? Havaalanında çalıştığını söylemiş, havaalanındaki işleri sayayım üst arayan güvenlik var, havayollarının yer hizmetlerinde çalışanlar var, kafelerde çalışanlar var, pasaport polisleri var, bu kadar. Bu işlerden hangisinin geliri konu sahibesinin iddia ettiği gelir bandında? Hiçbiri, net şekilde. Konu sahibesi ne iş yaptığını söyledi mi sana?
Dolap, gardrops, sahibinden gibi yerlerde replika veya 2. El satılıyor. Bu arada fotoğraftaki ürünün sahte olduğunu düşünüyorum dikişleri orjinal burberry modellerindeki gibi değil.Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?
Ablacım, konu sahibesi ne iş yapıyor peki? Havaalanında çalıştığını söylemiş, havaalanındaki işleri sayayım üst arayan güvenlik var, havayollarının yer hizmetlerinde çalışanlar var, kafelerde çalışanlar var, pasaport polisleri var, bu kadar. Bu işlerden hangisinin geliri konu sahibesinin iddia ettiği gelir bandında? Hiçbiri, net şekilde. Konu sahibesi ne iş yaptığını söyledi mi sana?
Kendisini yöneticilere neden ispat etmiyorki?
Havaalanında tercüman olarak çalışıyor, babasından da destek alıyor kendisi.
Nereden biliyorsunuz ?+++++++++
+++++++++
Hamilelik gercek, geriye kalanlar yalan, konu sahibesi cidden ruhsal problemli ve kompleksli biri. Umarim tedavi olur.
Tercümanlık geliri fazla olan bir meslek değil ki, tonla mütercimlik-tercümanlık mezunu var, çoğu da max 20.000TL kazanıyor
diğer bebek konularıni aradım ama bulamadımValla panpa nerden bakarsan bak tutmuyor. Dediğin gibi az ücretle çalışan biriyse deli mi ne, neden sürünmek için ısrar etsin. Dediği gibi varlıklıysa polisle, taksiciyle ne işi var.... ne tarafından tutarsan tut saçmalık anlayamadım gitti. Neyse kazen bir açıklama yapar diye düşünüyorum. Neyse ne, zaten çıkıp gidicem konudan bu üyeyi de gözardı edicem feyk ya da değil her konusunda milleti uğraştırıyor sonra çıkıp gidiyor millet de banlandığıyla kalıyor.