- 23 Ağustos 2012
- 49.487
- 229.300
- Konu Sahibi Meredith Grey
Gerçekten ikinci kişiliği miyim :)
Oldu, ruh pastası üyeye selam söylüyorum burdan bir a.s. alırım hfddghjdss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten ikinci kişiliği miyim :)
Konu sahibi borderline. Fake falan değil. Adam akıllı bir psikoloğa gitmek işine gelmediği için teşhis konulamıyor. Normalde yazmam asla açık açık ama böyle giderse hayatı rezil olacak. Adam parmağında oynatıyor. Konu sahibinin kendilik bütünlüğü olmadığı için 100 tane yorum yazılsa fayda etmez acil tedavi olması lazım. 30 yaşına geldi nerdeyse hayatı elinden kayıyor.O sana yazan üye nerden biliyormuş? Tek kanıt evin fotoğraftan görüntüsü sanırım. Onu akışa da atmıştı, yatak odasında karnını gösteren bir foti.
Adamın tonla kumar borcu, haczi falan varmış. Maaşlı adam diye böylesinin peşinde koşulmaz ki. Üç kuruşa çalışan biri deli mi bu adamın çocuğunu doğursun ısrar inat?
tercüman olabileceğini düşünmüştüm, dil kullanımı bana öyle düşündürmüştüTercüman olduğunu söylemişti. Tercümanların gelirleri de gayet iyi diye biliyorum. Evi de eski olabilir neden olmasın eşyalı dairede oturuyordur, kendi evi değildir, kalıcı değildir olabilir yani bir sebebi. Bana hamileliği yalan olabilir gibi geliyordu o da doğru diyorsunuz
üyenin zenginim dediği yeri ben atlamışım görmedimYani üye fake değil zenginim olayı mı fake diyorsunuz? Bana da fake gelmedi hiç yav bilemedim
Yok ya borderline olanların değer duygusu olmaz zaten. Zengin de olsa taksiciyle de takılır fakirle de. Genelde terk edilme şemasını tetikleyenlerle veya narsisistik kişilerle eşleşirler. Öfke patlamaları, savruk yaşamları vardır. Tedavisi zor çünkü bu bir kişilik bozukluğu. Yıllar sürüyor ve aktarım odaklı terapi alması lazım öyle bdt falan olmaz.Yani üye fake değil zenginim olayı mı fake diyorsunuz? Bana da fake gelmedi hiç yav bilemedim
Yok ya borderline olanların değer duygusu olmaz zaten. Zengin de olsa taksiciyle de takılır fakirle de. Genelde terk edilme şemasını tetikleyenlerle veya narsisistik kişilerle eşleşirler. Öfke patlamaları, savruk yaşamları vardır. Tedavisi zor çünkü bu bir kişilik bozukluğu. Yıllar sürüyor ve aktarım odaklı terapi alması lazım öyle bdt falan olmaz.
Bipolar ve borderline klinik tedavide çok karıştırılır. Ülkemizde borderline üzerine araştırmalar sınırlı sayıda. Ama bipolarda bu kadar ilişkilere yönelik takıntı ve terk edilme kaygısı yoktur. Meredith tam olarak borderline profili çiziyor. İlişkilendiği tipler de buna yönelik zaten. Gözünü açmazsa kalan hayatı da böyle devam eder. Tahminimce bebeğin babası da asla çocuğu sahiplenmeyecek. Bir gidip bir gelecek sonra tak diye alakasız biriyle evlenecek falan. Olan çocuğa oldu yani.tercüman olabileceğini düşünmüştüm, dil kullanımı bana öyle düşündürmüştü
tercümanların gelirleri değişken, 100 bin kazanan da var 10 bin kazanan da. ama genel olarak para yönetimleri ve matematikleri kötü.
ve fakat, genel olarak da genel kültürleri iyidir, daha dünyaya dışa dönük tiplerdir -kitap edebiyat çevirisi yapan introvert tipler hariç tabii. e bu kız da h.alanında çalışıyormuş öyle evden çıkmayan bir tip de değil.
neyse ben bipolar filan olabilir diye dülünüyordum. borderline denmiş, bu benim uzmanlık alanım değil. o da olabilir tabi. bilemiyoruz.
üyenin zenginim dediği yeri ben atlamışım görmedim
tulum olayını da görmedim mesela
benim anımsadığım babasının durumunun iyi olduğu idi
bu da bana tuhaf gelmedi açıkçası yani şöyle ki boşanmış ya da aileden kopuk babalarda var böyle "parayla babalık yapma" durumu.
kızıyla çok ilgili bir baba filan da değildir muhtemelen
ya da kızı belki zaman zaman faturalarını ödeyemeyecek kadar düzensizdir, savruktur maddi konularda
ama babası kızına aşırı pahalı şeyler (bize göre yani) alabilir ya da yeri zamanı gelir ev filan verebilir birden tak diye, belki üzenli aylık x miktar para göndermiyor bile olabilir -tersi de olabilir tabii de.
yani hani ortalama öğretmen anne-baba çift de boşanınca her derdi anne çekiyor.. ama baba h.sonu hamburger ısmarlayıp çocuğu AVMye götürüp aslan baba en kral baba olmuyor mu? bunun biraz daha zengin çocuğu 6 değil 26 yaşında hali....
Bunu açıkladım. Onlar için ilişkilerde makam mevki önemli değildir. Terk edilme kaygısını tetikleyen kişilere bağımlı olurlar. Gayet tutarlı bir profil çiziyor.Konu sahibesi zaten psikiyatri vakası, orası %100
Gerçekten aklım almıyor, çocuğuna börbıri tulum giydiriyorsun, bir asgari ücreti kaka ve kusmuk olacal el kadar bir naneye veriyorsun ama taksiciyle geziyorsun .. olacak iş değil diyorum hala.
Bunu açıkladım. Onlar için ilişkilerde makam mevki önemli değildir. Terk edilme kaygısını tetikleyen kişilere bağımlı olurlar. Gayet tutarlı bir profil çiziyor.
Konu sahibesi zaten psikiyatri vakası, orası %100
Gerçekten aklım almıyor, çocuğuna börbıri tulum giydiriyorsun, bir asgari ücreti kaka ve kusmuk olacal el kadar bir naneye veriyorsun ama taksiciyle geziyorsun .. olacak iş değil diyorum hala.
hımmmBipolar ve borderline klinik tedavide çok karıştırılır. Ülkemizde borderline üzerine araştırmalar sınırlı sayıda. Ama bipolarda bu kadar ilişkilere yönelik takıntı ve terk edilme kaygısı yoktur. Meredith tam olarak borderline profili çiziyor. İlişkilendiği tipler de buna yönelik zaten. Gözünü açmazsa kalan hayatı da böyle devam eder. Tahminimce bebeğin babası da asla çocuğu sahiplenmeyecek. Bir gidip bir gelecek sonra tak diye alakasız biriyle evlenecek falan. Olan çocuğa oldu yani.
bipolarda bu kadar ilişkilere yönelik takıntı ve terk edilme kaygısı yoktur
Ya bir de neyi nasil ifade ettiğimiz cok degistiriyor her seyi.Hayatına giren insanlara göre iyi bir yaşantısı olabilir, mesleği artı aile yardımıyla.
Bir ara hesabındaki paranin ne kadar olduğunu merak edenlere atayım diyordu, maddi durumunu ispat etme çabası vardı hep.
Bahsedilen tulumu da buraya atıp sonra bir yorumda verdiği paradan kendi bahsetti.
Burada başka üyelerde var sürekli mal varlığından, hangi ünlüleri tanıdığından falan bahsedenler.
Sadece buradan fake olduğu çıkmaz bence.
Yok burda standart herkes icin pahalidir 300 euro ya 0-3 aylik bebeye marka tulum. Burjuva ailen yoksa 2ser 2ser alayimlik bisey degil. Babasi da Turkiye'den Avrupa'ya calismaya gitmis bi adam muhtemelen. Avrupali aristokrat ailenin cocugu degildir tahminen.Ev de annesinin evi diye biliyorum ben. Babasinin ayda yolladigi 500 euro Meredite buyuk paradir burda ek olarak. Ama sonucta sabahin 5inde kalkip ise gitmesini engellemiyo.Ama sana pahalı kızın anlattığı babası buna ev araba sağlıyor istanbul gibi şehirde. Bu ürün yaklaşık 300 euro olsa, bu adam için pahalı olmaz. Zaten bir tane alınmış, bir tane alınabilir bu aile için.
Sen bir anlat biz karar verelim zengin misin değil misinYa bir de neyi nasil ifade ettiğimiz cok degistiriyor her seyi.
Simdi ben bir gram yalan soylemeden, abartmadan yasam kosullarimi anlatsam bayagi zengin dururum, ama gel gor ki degilim
O yuzden bence de sadece bundan yola cikarak fake oldugunu soylemek haksizlik olur.
Zengin tabi yaa, mütevazilik ediyor burada. Hem de ne zengin Lyanna MormontSen bir anlat biz karar verelim zengin misin değil misin
Hiç şaşırmadımKonu sahibesi feykmiş arkadaşlar, fotolarını gördüm özelden başka bir üye attı. Hamileliği gerçek ama kalan şeyler yalan, bana yazan üyeye Kazenle konuşmasını rica ettim sanırım yakında Kazenden bir açıklama gelir.
Yalnız bu ss hiç bi şeyi kanıtlamaz kiGerçekten ikinci kişiliği miyim :)