• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımızın resimlerini burda paylaşalım!!

budaaaa benim röfleeeemmm:32: $101_0195.jpg

$2012-06-30-429.jpg

1 buçuk ay önce kahveye döndüm, bazen pişman olmuyor değilim koyulttuğum için. :)

$Fotoğraf0040.jpg permalı saçıma çok az sarı attırdığım röflem saçlarıma perma yaptıralı bir yıl oldu nerdeyse sadece alt taraf düz çıkıyor iyice joleleyince çok ta kötü durmuyor permam

Eki Görüntüle 522455 permalı saçıma çok az sarı attırdığım röflem saçlarıma perma yaptıralı bir yıl oldu nerdeyse sadece alt taraf düz çıkıyor iyice joleleyince çok ta kötü durmuyor permam

boyaların içinde illaki bir kızıllık oluyor diplerde kötü görüntü yapıyor o nedenle doğal saç rengi daha iyi duruyor... röflen güzel duruyor..

Röflem güzeldi evet, ama kızıllıktan yana bir şikayetim olmadı çok şükür hiç. Şimdi artık kendi saç rengime dönüyorum. :)

Röflem güzeldi evet, ama kızıllıktan yana bir şikayetim olmadı çok şükür hiç. Şimdi artık kendi saç rengime dönüyorum. :)

yok canım ben düz koyu renk boyaların içindeki kızıllıklardan bahsettim yani koyu renk düşünüyorsan kendi doğal saçların daha güzel duruyor.

Bende esmerim kizlar ilk kez sacimi bu kadar actim yakistigini soyluyorlar... $fun evil.jpg $gamze.jpg ilk kez fotomu ekliyorum kk da bu arada:DD

Son düzenleme:
ya ne güzel bi renk...hangi marka kaç numarayla nasıl boyadın?çok hoş olmuş

Canim ben yapmadim kuaforde yapildi ama anlatiyim... hic turunculuk yok. kullu acik kumral ustune platin balyajlar var bu kadar kolay iste... bu platin balyajlar saca isik veriyor o yuzden sende attir aynisini istersen

Back