• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımızın resimlerini burda paylaşalım!!

Bu da benim röflem $röflem.jpg

Son düzenleme:
kızlar ben önce balyaj şeklinde yaptırdım sonra aralara bir ton açık 2. sonra bu 4. oldu yavaş yavaş açılınca fazla yıpranmadı bu yaz dayanamadım aralardaki koyularıda platin yaptırdım 5. oldu buda yeterli bana şuan istediğim gibi oldu son halinide birgün çeker atarım :49:

Kızlar bende sarı istiyorum ama cesaret edemiyorum.Çünkü bir kez yaptırmıştım.Ben beğenmemiştim.Açıkcası 1 ay kadar kullandım, o yüzden yeniden cesaretim yok.
Sizce yakışır mı?Bugday tenliyim ama cildim soluk.Makyajsız çok sönük duruyor yüzüm.Sarı iyice ölü gibi gösterirse diye endişeliyim.

İşyerimdeki pc de yalnızca bu fotoğraf var.Farklı renk tavsiyelerine de açığım.İyi kötü fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

$deneme.jpg

Ben röfleden sonra üzerine boya cilası attırıyorum çok doğal oluyor bu yüzden fazla çizgi çizgi durmuyor bilginize.

Eklentiler

• $sacrengimkk.jpg
    $sacrengimkk.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
$kjh.jpg kızlar buda benim saçlarmının röfleli hali saçımın bu boyunu çok özlüyorum çünkü röfleden düz renge geçmek isterken yanıp yeşil oldular :(

yaa ne kadar güzel resimler var valla kızlar hepinizinki ayrı ayrı güzel tek tek baktım tüm sayfalara güle güle kullanın..
ben aslında krepe balyaj istiyodum ve 1 2aya kadarda yaptırıcaktım yalnız şuan saçımda boya var ve
bi süre sonra aktığında turuncu gibi olucak bende bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyodum
kendi saçımın çıkmasını bekleyip diğer kısmıda o tona tutturup sonrasında balyaj yapalım diye düşünüyoduk kuaförümle ama
bu epey uzun ve zorlu bişi olucak uzun zamandır düşüncelerdeyim saçımıda yeni adam ettim üstelik..risk almak istemiyorum
neyse kızlar sizce balyajı yaptırayım mı yoksa tüm saça tek bi boyanın ardından röfle mi yaptırayım
bu arada beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm ne tarz bi röfle önerirsiniz çok açık bi sarı da istemiyorum açıkçası

hadi bu da benden olsun cuma günü yaptırdım saçımı..
resimler çok net olmadı biraz soluk gözükmüş saçlarım normalde çok güzel oldu
$15032013561.jpg $15032013560.jpg

Back