• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımızın resimlerini burda paylaşalım!!

tarçınlı kurabiye gerçekten saçlarını 12 0 kolestonlamı o renk yapıodun?sitede çok merak edilen bi konu bu yani bu boyaların bu renk sarı yapması?sanki uçları açıcıyla açılmış platin gibi?açıklarsan sewinirim

buda benim sık röflem....sapsarı dursun diye sık attırdım:71: $Fotoğraf0039.jpg

buda benim röflem :1:
sarı saç hevesim vardı çok sık attırmıştım :82:

Eklentiler

• $DSC00271.jpg
    $DSC00271.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 96

Tam istedigim renk cok güzelmis cok begendim bu tonun adı nedir acaba?
Bende beyaz tenliyim ama her beyaz tenliye her sarı yakısmıyor malesef..
Bide cesaret edemiyorum sacım da kendi rengim yeni geldi sayılır kıyamıyorum boyamaya cok bekledim ama ilerde istiyorum mutlaka bir kere yapıcam böyle bir renkk! :61:

bu röfle kendi eserim aslında röfle yapmak istememiştim ama herkes röfle sanıyordu palette vanilya sarısı ile yapmıştım bu rengi :21:

$ASK.jpg

Merhaba saçların çok güzel, doğal gibi duruyor. Çok yakışmış. Bakım yapıyormusun. Saçlarını hangi şampuanla, kremle yıkıyorsun. Nasıl bakıyorsun yazarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Tam istedigim renk cok güzelmis cok begendim bu tonun adı nedir acaba?
Bende beyaz tenliyim ama her beyaz tenliye her sarı yakısmıyor malesef..
Bide cesaret edemiyorum sacım da kendi rengim yeni geldi sayılır kıyamıyorum boyamaya cok bekledim ama ilerde istiyorum mutlaka bir kere yapıcam böyle bir renkk! :61:

canımm kendi doğal saçımın üstüne çok sık platin röfle bu

Merhaba saçların çok güzel, doğal gibi duruyor. Çok yakışmış. Bakım yapıyormusun. Saçlarını hangi şampuanla, kremle yıkıyorsun. Nasıl bakıyorsun yazarsan çok sevinirim.

merhabalar :) yorumunuz için teşekkürler. saçlarıma haftada 2 kere bakım yapıyorum. 1 gün sinameki kürünü uyguluyorum bir gün badem yağı zeytinyağı çam terebentinle bakım yapıyorum. şampuan olarak gliss in krılma karşıtı şampuanını ve saç kremini kulanıyorum. ayrıca bide bu mavi fön suları war ya onlardan kullanıyorum canımm. düzleştirici ve maşa kullanmıyorum. böyle canımm :)

merhabalar :) yorumunuz için teşekkürler. saçlarıma haftada 2 kere bakım yapıyorum. 1 gün sinameki kürünü uyguluyorum bir gün badem yağı zeytinyağı çam terebentinle bakım yapıyorum. şampuan olarak gliss in krılma karşıtı şampuanını ve saç kremini kulanıyorum. ayrıca bide bu mavi fön suları war ya onlardan kullanıyorum canımm. düzleştirici ve maşa kullanmıyorum. böyle canımm :)

Cevap için teşekkürler. :)

$293416_2168769731505_1014540977_2459765_440087_n.jpg

Buda benim röflem gerçi dahda sarardı birde birşey sormak istiyorum küllü sarıya boyatmak istiyorum dip boyamda geldi tutarmı acaba?

Back