Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da benim -di sempatiksalakcinni
gerçi röfle değildi evde boyuyordum ama röfle sananlar oluyordu:)
canım evde nasıl bu hale getirdin saçı daha önce kuaföre boyattınmı ben uğraştım ama olmuyooooo![]()
buda benim röflem
sarı saç hevesim vardı çok sık attırmıştım :82:
bu röfle kendi eserim aslında röfle yapmak istememiştim ama herkes röfle sanıyordu palette vanilya sarısı ile yapmıştım bu rengi
Eki Görüntüle 182854
buda benim röflem
sarı saç hevesim vardı çok sık attırmıştım :82:
Tam istedigim renk cok güzelmis cok begendim bu tonun adı nedir acaba?
Bende beyaz tenliyim ama her beyaz tenliye her sarı yakısmıyor malesef..
Bide cesaret edemiyorum sacım da kendi rengim yeni geldi sayılır kıyamıyorum boyamaya cok bekledim ama ilerde istiyorum mutlaka bir kere yapıcam böyle bir renkk!
bu da benim -di sempatiksalakcinni
gerçi röfle değildi evde boyuyordum ama röfle sananlar oluyordu:)
![]()
Merhaba saçların çok güzel, doğal gibi duruyor. Çok yakışmış. Bakım yapıyormusun. Saçlarını hangi şampuanla, kremle yıkıyorsun. Nasıl bakıyorsun yazarsan çok sevinirim.
merhabalar :) yorumunuz için teşekkürler. saçlarıma haftada 2 kere bakım yapıyorum. 1 gün sinameki kürünü uyguluyorum bir gün badem yağı zeytinyağı çam terebentinle bakım yapıyorum. şampuan olarak gliss in krılma karşıtı şampuanını ve saç kremini kulanıyorum. ayrıca bide bu mavi fön suları war ya onlardan kullanıyorum canımm. düzleştirici ve maşa kullanmıyorum. böyle canımm :)
Kızlar ben saçlarıma röfle yaptırıyorum ama tonunu değiştirmek istiyorum,röfleleli saçlarımızın resimlerini burada paylaşırsak fikir edinmiş oluruz ne dersiniz? ilk ben koyuyorum resmimi hihoyyyt
![]()