• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımızın resimlerini burda paylaşalım!!

buda benım saclarım

Eklentiler

• $d.JPG
    $d.JPG
    107,3 KB · Görüntüleme: 124
bende röfle yaptırmak istiyorum ancak ten rengim açık olmasına rağmen saç rengim koyu kestane bu saç renginin üstüne boya yapmadan röfle atılabilirmi nasıl durur acaba yoksa rengi biraz açtıktan sonramı yapmam lazım koyu renk üstüne röfle yaptıran arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz

saçlarınızı açmadanmı boyayarak elde ettiniz bu rengi?Çok güzel olmuş yakışmış..Benimde saçlarım altın kumral renginde orta kahve bir renk boya.Bende karıştırsam altın satı ve kahve köpüğü bu şekilde açılırmı acaba?

Evet saçımı açmadan elde ettim bu rengi . Orta kumral üzerine 2 hafta aralıkla 2 kere o karışımı boyarsanız böyle olacakır yıpranmadan :3:

buda benım rengım beyaza yakın ama ...........

Eklentiler

• $Resim 033.jpg
    $Resim 033.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 130
cok hos tam ıstedgım gbı bebek sarısını cok sewıorm ama ıste rofleden cekınıorm artık dız boyada peruk gbımı olur dıyorum arada kaldım

düz boya insanın suratını cok soluk gösterio bence ve dedigin gibi peruk takmıs gibi oluosn sarı da =) rofleden cekınme canım kalın rofle attır cok guzel olur

bu da benim -di sempatiksalakcinni
gerçi röfle değildi evde boyuyordum ama röfle sananlar oluyordu:)

img1393d.jpg
Rengini çok betendim.Boya olduğunu söyleyincede çok şaşırdım.Size iki sorum olacak.Birincisi boyasız saç renginiz nedir.İkinciside boya marka ve rengini yazabilirmisiniz

ay kızlar bende sürekli kullana kullana bıktım artık bakımı zor saçların gerçekten yıpranıyo sürekli makyaj istiyor....
bende artık bugün koyu renge transsfer oluyorum koyu saç yüzü makyajı gösteriyor röfle kadar yıpratmıyor bakalım bugün boyatıcam artık

bu da bnm röflem:)
gerçi koyu kahveye dönmeye düşünüyorum ama emin değilim siz nediosunuz kzlar :S CADIARZU

Eski bir mesaj ama merak ettim. Hangi ton uygulaniyordu? Benim saçimda platin röfle var ve kendi rengi kumral. Daha yeni yaptırdım arada hala kendi saçlarım var. Ama platin bana çok açık geldi. Bu renk çok tatlı olmuş.

buda benim röflem ya kızlar ben platin istemiştim ama kuaförüm yapmadı acaba cila attırsam üstüne saçım platinleşirmi açılırmı yani bilginiz varsa hemen paylaşın acill

Eklentiler

• $ben.jpg
    $ben.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 110
Back