- 5 Nisan 2010
- 300
- 0
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl ana sac rengin koyu ise eğer küllü sürme üzerine.koyu saçları kızıl yapıyor küllü.denedim bnde.dip boyam gelmişti denemekten bişe olmaz diye yaptım şok oldumm:)) tavsiye etmem ben ettim sen etmeee :))
bu da benim -di sempatiksalakcinni
gerçi röfle değildi evde boyuyordum ama röfle sananlar oluyordu:)
Tek renk ama genelde röfle zannediyorlar.
Bu resim flaşsız.
Eki Görüntüle 334951
Bu da flaşlı.
Eki Görüntüle 334952
tek renk derkencok hos bır renk cnm boya numaranı alsak bırde markasını
röfle bende çok seviyorum ama esmerim. esmer tene nasıl olurki acaba çok mu sırıtır sizce
Bence esmere daha uyumlu oluyor ama ten renginin çok koyu olmaması lazım :)
röfle esmerlere daha uyumlu mu oluyor
ilk kez duyuyorum böyle bişi röfle en çok beyaz tenli sarışınlara olur
O sizin görüşünüz. Shakira en güzel röfleli esmer örneği , ve çok yakışmış . Tenin tonuyla saçın tonunu ayarlamak gerekir. Platin röfle tabiki olmaz ama bal sarısı röfle gayet güzel olur
Vital kahve köpüğü + koleston altın sarı canım :)
ha tabi canım daha koyu tonlar olur
ben platin röfleyi düşündüm direkt kendimde öyle kullandığım için yani
esmerlerde sarı ve tonları sadce daha basıt duruyor
yanı tenı esmer bırının ya sıyah ya koyu kahve yada karamalden baska secenegı yok bana kalırsa
Vital kahve köpüğü + koleston altın sarı uygulamadan önce saç zemin rengin ne renkti kendi rengin mi yoksa sarı tonlarının üzerine mi boyadın.
birde saçına kaç kutu boya gitti ? 2kutu yetmez heralde 2şer kutumu aldın
merhabalar. sacınızın tabanını nasıl açıorsunuz kendiniz renkte kızıllık olmuyormu?
Haa bende genel röfleden bahsediyorsun sandım yoksa haklısın esmer ve platin hiç iç açıcı olmaz
Ben çokta beyaz sayılmam röfleyi iyi taşıdığımı düşünüyorum. Bence biraz farklılık yaratmak iyidir beyonce gibi ten - saç uyumu önemli . Çok açık olmamak kaydıyla sarı da kullanılabilir
Saç rengim çikolata kahve gibi bir renkti kızıllık vardı boyayalı 1 hafta olmuştu. 2 tüp altın sarı 1 tüp kahve köpüğü kullandım.
Bekletme süresine göre açıcı sürünce taban karamel , turuncu , sarı veya çok açık sarı oluyor .