Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Yani bana göre olmasa da bir şey kaybetmeyeceğim ürün. Ama dyson ve ya değil, kablosuz süpürge çok işe yarıyor. Çocuklar sürekli bir şey döküyor çünkü. Koltuk üstü vs için en iyisi kablosuz.
Robot için önce evi toplamak gerekiyor zaten ev topluysa süpürge açmak da çok zor değil. Yine de bazen işime yarıyor. Ben mutfağı toplarken o salonu süpürüyor falan. Ama olmazsa olmazım değil.

Yaa ne kadar güzel. Ben hep rutin kararlar alıp hiç yapamayanlardanım. Basit bir el kremini bile her gün sürmek gibi rutin oluşturamam düşünün. Çok özeniyorum sizin gibi insanlara
Herseyin artısı eksisi var. Kendimden ödün veriyorum zaman zaman. Belki sizin gibi olmak daha iyidir

Bence sizin sıkıntı robotta yada halilarnz aşırı saçaklı. Evimin heryeri halı dolu hepsi de saçaklı daha birine bile takılmadı.
Sizinki hangi marka. Belki de benim kinden kaynaklı. Valla boşa verdim parayı. 3 kere çalıştırdım hepsinde takıldı kurtardım gene takıldı. Artık nereye koydum hatırlamıyorum bile öylece duruyor.

Ya ben çok sık kullanmıyorum şimdi yorumları okuyunca kendime kızdım. Hep diyorum haritalandır her gün çalıştır ne güzel diye sonra üşengeç tembel olduğumdan mıdır nedir kalıyor öyle

Üşengeç olsanız kullanırdınız ben yıllarca direndim, aldığımdan beri günde en az 2 kere çalışıyor. Sendikaya katılıp özlük haklarını isteyecek diye korkuyorum.

Eşyalarım robota uygun, salonda girmediği 1 cm2 kare bile yok mesela, koridor zaten boş, mutfakta sandalyeleri topluyorum. Bu 3 yer günlük rutinde var. Hatta 2 kere oluyor bazen

Benim için en büyük avantajı gece calıştırabilmek. Çocuklar uyuduktan sonra evi toplayıp açtığımda temiz eve uyanmak iyi oluyor sabah kahvaltıdan sonra odaları toplarken mutfağa gönderiyorum, mutfak tamam, çocuklar koridorda 366463 tur attığı için koridorda da aklıma estikçe dolaştırıyorum.
Bir de çalıştırmak için evi toplamamız gerektiği için aldığımızdan beri ev toplu. Çocukların bir kaç
oyuncağı ortadan kaybolunca(!) (evet kafam kadar oyuncakları robotun çektiğine inandırdım) Şimdi oyuncaklarını oyunları bitince topluyorlar

Roborock s7 benimki. Halılark algılayıp paspasını kaldırdığı için halı ıslatma gibi bir durumu yok. Gayet güzel temizliyor saçaklara takılma durumu da yok, çok memnunum.

Yaa çok güzel yöntem olmuş oyuncak toplama için gerçekten üşengeç olduğumdan ama ya. Haftada bir elektrik süpürgesi ile yapıyorum temizlik oysa günlük robot da çalıştırsam daha güzel olur içerde boş boş duruyor. Bu konunun üzerine düşmem lazım benim

Robot süpürge aldığımdan beri bir kere bile kablolu süpürge ile süpürmedim

Yerini tutmuyor vs demişler daha neler ya misler gibi süpürüyor iate her gün ben evde yokken

Canım.benim onu çok seviyorum iyi ki varsın

Düşünmekle zaman harcama. kullananlar aşk yaşıyor baksana. Canım o benim diyen, nüfus müdürlüğüne gidip soyadını vermeye çalışan, nikah memuruna robotuyla koşan
benimki düz köle mesela. Kendisinin isyanına ramak kaldı. Tabi benim gibi siyaset seven birinin evinde Martin luther king olmalıydı ajsjsk (asla ırkçı değilim, ama robotun beyazı kalmadığı için siyah )

Ben de bozulacak diye surekli çalıştırmaya korkuyorum. Kolay kolay bir sey olmaz herhalde. Bakımlarını yaptıktan sonra.

Ben de bozulacak diye surekli çalıştırmaya korkuyorum. Kolay kolay bir sey olmaz herhalde. Bakımlarını yaptıktan sonra.
Marka/model ile alakası var mı bilmiyorum.

Benimkinde şöyle gösteriyor mesela. Bir de altına ip, saç dolandığı için 3 günde bir falan alt fırçalarını temizliyorum. Pil ömrü için az çalıştırmak daha kötü diye düşünüyorum

Sizinki hangi marka. Belki de benim kinden kaynaklı. Valla boşa verdim parayı. 3 kere çalıştırdım hepsinde takıldı kurtardım gene takıldı. Artık nereye koydum hatırlamıyorum bile öylece duruyor.
Roborock S5 max benimki. Halıların saçakları kolay sokuluyor söküp çıkarın hepsini ozmn sırf saçaklar yüzünden robottan nye vazgeçeceksnz ki elinizdeki imkani kullanın derim

Evet bizim de gözüküyor. Ne biliyim kendi kendine süpürünce hassas gibi geliyor. Bana bir arkadaşım kırıntıları almiyor demişti. Ben de o zaman ne anlami var diye düşünuyordum. Ama cok memnumum. Buyuk parçaları bile alıyor.

Yarından itibaren başlıyorum olsun işini görüyor ya rengi önemli değil olmadı boyarsın

Peki hanimlar elektronik gırgır gibi bir şey mi yoksa cekis gucunden memnun musunuz
Supurup silebilenini kullanan hanimlar, eviniz temiz de soyle bir ustunden mi geciyor yoksa cidden mopla silmis gibi tertemiz yapiyor mu
Cekis gucu iyi, girgir gibi değil.
Silmesini hijyenik bulmuyorum ben. Surekli bezi cikartip yikayip yeniden takmak gerek. yoksa tek bezle odayi gezince bi anlami kalmiyor. Ben silme ozelligini kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…