Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

ben memnunum ama evinizin uygun olması önemli. ayrıca dyson v15te var evde 2 kadınız annemle ikimiziin de saçları çok dökülüyor ve 2 köpeğimiz var. robotu çalıştırınca baya rahatlık önceden 1 günde ev çok pislenirdi şimdi haftada 1 Dysonla çekiyoruz geçen 2 hafta süpürmedik imkan varsa hayatı çok kolaylaştırıyor

Merhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
İmtihan derken?
Evin bir aleti işte, fırın gibi bulaşık makinası gibi
İş görüyor, kullanıyoruz memnunuz.
Tek sorun hem süpürüp hem silmesine şarjı yeterli gelmiyor, bazen birtane daha alsam biri süpürürken öbürü silse diye düşünmüyor değilim

Kesinlikle pişman olmadığım, iyi ki ama iyi ki almışım dediğim canım süpürgem. Eşyalarınızın çok kalabalık olmaması ve eşyalarınızın yerden yüksek olması memnuniyette önemli bi kriter.
Benim ki sadece süpürüyor, en ilkel olan model 1. Nesil denilenlerden. Gün aşırı süpürttürüyorum (2 çocuklu evde) zaten sık süpürüldüğü için toz falanda olmuyo evde. Şiddetle tavsiye ederim.

Ben memnun değilim. Hatta kenarda duruyor kullanmıyorum. Halılarım çok ve saçaklı onlara takılıp durduruyor kendini. Masa altları sandalyelerin altına giremediği için kalıyor. Koltuk altlarımda öyle. Tineco floor one s3 aldım onla hem silip hem süpürüyorum çekişi de süper silmesi de.

Tineco halıları iyi süpürmüyor diye okumuştum yorumlarda.Ben de bakmıştim tinecoya ama bissellin crossware modeli daha çok aklıma yatmıştı.Hala robot mu diğerleri mi kararsızım.

Her eve lazım. Benim en büyük yardımcım. Ama ben evde yokken çalıştıramıyorum illa bir yerlere takılıyor. Galiba benimki pek akıllı değil

İki harita oluşturdum evden çıkarken kullandığımda takıldığı her yer girilmeyecek bölge olarak işaretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…