Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Büyük rahatlık. İki bebeğim var, büyük süpürgeyi bazen aylarca açmaya fırsat bulamıyorum. Robot süpürgeyi bazen 3 kere çalıştırıyorum, silmeye bile gerek kalmıyor.

Her seferinde halıları mı kaldırıyorsunuz?Zor olmuyor mu?
Her gün misafir gelmiyor ki, kış şimdi , yazın zaten antrede halı kullanmıyorum odada da kilim kullanıyorum yaz için hiç zor olmuyor, kış için de dediğim gibi nadiren misafir geldiği için zor gelmiyor bana

Halılar da takılma olmuyor mu?
Hayır olmuyor normal saçaksız halılarda hiçbir sıkıntı olmuyor kenarı saçaklı kilime takılıyor ama, o da hafif olduğu için kaldırıveriyorum yazın. Benimki rocorock s5 max, isterseniz halıyı işaretleyip orayı süpürmemesini sağlayabiliyorsunuz veya bölge seçip odada orayı süpürtebiliyorsunuz, harika birşey, çalıştırıp çocuğu parka çıkarıyorum geldiğimde evi süpürmüş yerine yerleşmiş oluyor, kolaylık ve rahatlık gerçekten

Aaa 2 kişi neden 3 katlı ev
Sizin de dediğiniz gibi düz ayak bir ev imkanı yok mu
Eşim hiç çıkmadığı bahçe için oturmak istiyor.:).Temiz havası.Arkadaşlarımız var komşu olarak.Sürekli beraberiz.Ama 9-10 ayı kış olan bir şehirde bahçeli ev zor.Kışın ısıtma problemi,yazın çim sulama.En büyük problem tabi ki temizlik.Ne alsam kolay olur diye düşünüyorum sürekli.Neredeyse her katta bir süpürge.Çünkü taşımak da zor geliyor katlar arasında.Temizlik için kadın da geliyor.Ama yetmiyor.

Merhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Oyyy ben onu bağrıma böğrüme basarıııımmm, hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri. Dolaşırken seviyorum sıpayıııı nasıl pişman olurum

Peki hanimlar elektronik gırgır gibi bir şey mi yoksa cekis gucunden memnun musunuz
Supurup silebilenini kullanan hanimlar, eviniz temiz de soyle bir ustunden mi geciyor yoksa cidden mopla silmis gibi tertemiz yapiyor mu
Ben karyolanın altını falan sadece robota siliyorum çok çok memnunum. Temizliğe gelen hanım bile yatağın altında hiç bir şey yok tertemiz oluyor diyor.
Onun dışında günlük, bizi yormadan süpürdüğü için çok memnunum. Aylarca da kızımı uyuturken beyaz gürültü niyetine evi temizlettim kendisine
2 haftaya bir temizliğe yardımcı geliyor. Onun dışında ben sadece robotu kullanıyorum. Ki evde bebek var eşim de ben de dağınık insanlarız bize bile iyi geliyor.

2000 TL bandına olursa mantıklı, güncel fiyatlarla asla o fiyata değmez.
Doğru düzgün çalışması için evi derle topla yaptıktan sonra dik süpürge tutmak daha pratik. En azından sandalye arasına kapı arkasına giriyor.
Evim 3+1 günlük dik süpürge ile süpürmeyi tercih ediyorum.
Çevremde elim ayağım diyen pek kimse yok benim. Şu an olsa almazdım. Hadi aldım max 2000 TL ederi ya.
Bana kalırsa eskiden alınan, fiyatı daha da uçmuş şey için kimse yiğitliğe bir şey sürdürmüyor.

Bence nekadarlk birşey alacağınıza bağlı. Örneğin 12-15 bin arası birşey alacaksanz ben olsam Dyson V10 10bin TL v12 14bin TL v15 15 bin TL önceliğim bunlardan biri olurdu. Robot süpürge kullanyorum kullandıgm model roborock S5 max evet memnunum iyki almsm ama okdr para versem Dyson alrdm. Robot süpürge günlük temizlik için çok iyi bu bı gerçek evi komple toplayp yerde hicbisey bırakmamanz lazım evde yokken calstrdgmda bazen biryere takılıyor kalyor kurtulamyr gelince ben duzeltyrm kapı arkalarını supuremyor haritalama da açık yapıldıgi için zaten kapı arkalari hep kalyor kenar köşeleri tamamen güzel alamyor heryere giremiyor benim sandalye bacaklarım dar mesela içlerinden gecemiyor. Vs vs vs. Ama hayatı çok kolaylaştırdığı bı gerçek. Orta sehpamın bacaklarından atlayarak geçiyor taklmyor herseferinde topladığı toza kırıntıya şaşırıyorum ama şuan Dysonla aynı fiyat benim aldgm model.

Biz 2800den aldık aynı model 10599 olmuş değmez o paraya

3 katlı bahçeli evin var diye mutlusun sanıyorlar olmuş sizinki bence siz ikna edin eşinizi orası hobi bahçesi gibi dursun haftasonları gidin. Devamlı orda yaşadığı için bahçeye çıkmak eskisi gibi güzel gelmiyordur eşinize oysa 5 gün normal bir dairede otursa özler koşa koşa gider haftasonu

Dünyanın en güzel icadı. Evde giremediği hiçbir yer yok nerdeyse, evin tozlanması azaldı. Hiç üşenmiyor her yatağın, koltuğun altına girip döne döne süpürüyor
O paraya değmez diyenlerin evleri buna uygun değildir, ya eşyaları yere çok yakındır ya da evlerinde çok fazla ıvır zıvır vardır.
Ben 4000 civarında bir rakama almıştım, bir seneyi geçti. Bugün bozulsa yarın fiyatına bile bakmadan tekrar alırım, öyle çamaşır makinesi bulaşık makinesi kadar gerekli benim için.

Benimki silerken halı olan kısımları tanımayıp orayı da ıslatıyor. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba? Oraları alan mı belirliyorsunuz her silme öncesi acaba yoksa modelden mi kaynaklı acaba çözemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…