- 21 Aralık 2022
- 4.660
- 20.700
Aaa 2 kişi neden 3 katlı evYok alınmak değil de.Çok sıkıldım.Bir de bahçeye çıkarken de merdiven var.Düz ayak evi o kadar özledim ki.Ev de de 2 kişi yaşıyoruz.
Her gün misafir gelmiyor ki, kış şimdi , yazın zaten antrede halı kullanmıyorum odada da kilim kullanıyorum yaz için hiç zor olmuyor, kış için de dediğim gibi nadiren misafir geldiği için zor gelmiyor banaHer seferinde halıları mı kaldırıyorsunuz?Zor olmuyor mu?
Halılar da takılma olmuyor mu?iyiki almışım halıları kaldırıyorum misafir gelmeden misafir gidince çalıştırıyorum hem süpürüp hem siliyor halılar varken sadece süpürme yapıyorum
Hayır olmuyor normal saçaksız halılarda hiçbir sıkıntı olmuyor kenarı saçaklı kilime takılıyor ama, o da hafif olduğu için kaldırıveriyorum yazın. Benimki rocorock s5 max, isterseniz halıyı işaretleyip orayı süpürmemesini sağlayabiliyorsunuz veya bölge seçip odada orayı süpürtebiliyorsunuz, harika birşey, çalıştırıp çocuğu parka çıkarıyorum geldiğimde evi süpürmüş yerine yerleşmiş oluyor, kolaylık ve rahatlık gerçektenHalılar da takılma olmuyor mu?
Eşim hiç çıkmadığı bahçe için oturmak istiyor.:).Temiz havası.Arkadaşlarımız var komşu olarak.Sürekli beraberiz.Ama 9-10 ayı kış olan bir şehirde bahçeli ev zor.Kışın ısıtma problemi,yazın çim sulama.En büyük problem tabi ki temizlik.Ne alsam kolay olur diye düşünüyorum sürekli.Neredeyse her katta bir süpürge.Çünkü taşımak da zor geliyor katlar arasında.Temizlik için kadın da geliyor.Ama yetmiyor.Aaa 2 kişi neden 3 katlı ev
Sizin de dediğiniz gibi düz ayak bir ev imkanı yok mu
Oyyy ben onu bağrıma böğrüme basarıııımmm, hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri. Dolaşırken seviyorum sıpayıııı nasıl pişman olurumMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Ben karyolanın altını falan sadece robota siliyorum çok çok memnunum. Temizliğe gelen hanım bile yatağın altında hiç bir şey yok tertemiz oluyor diyor.Peki hanimlar elektronik gırgır gibi bir şey mi yoksa cekis gucunden memnun musunuz
Supurup silebilenini kullanan hanimlar, eviniz temiz de soyle bir ustunden mi geciyor yoksa cidden mopla silmis gibi tertemiz yapiyor mu
Her yere takılması dışında çok memnunumMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Biz 2800den aldık aynı model 10599 olmuş değmez o paraya2000 TL bandına olursa mantıklı, güncel fiyatlarla asla o fiyata değmez.
Doğru düzgün çalışması için evi derle topla yaptıktan sonra dik süpürge tutmak daha pratik. En azından sandalye arasına kapı arkasına giriyor.
Evim 3+1 günlük dik süpürge ile süpürmeyi tercih ediyorum.
Çevremde elim ayağım diyen pek kimse yok benim. Şu an olsa almazdım. Hadi aldım max 2000 TL ederi ya.
Bana kalırsa eskiden alınan, fiyatı daha da uçmuş şey için kimse yiğitliğe bir şey sürdürmüyor.
3 katlı bahçeli evin var diye mutlusun sanıyorlar olmuş sizinkiEşim hiç çıkmadığı bahçe için oturmak istiyor.:).Temiz havası.Arkadaşlarımız var komşu olarak.Sürekli beraberiz.Ama 9-10 ayı kış olan bir şehirde bahçeli ev zor.Kışın ısıtma problemi,yazın çim sulama.En büyük problem tabi ki temizlik.Ne alsam kolay olur diye düşünüyorum sürekli.Neredeyse her katta bir süpürge.Çünkü taşımak da zor geliyor katlar arasında.Temizlik için kadın da geliyor.Ama yetmiyor.
Bence sizin sıkıntı robotta yada halilarnz aşırı saçaklı. Evimin heryeri halı dolu hepsi de saçaklı daha birine bile takılmadı.Memnun kalanlar sizin halılar da takılma olmuyor mu? Halı mı az ya da püskülü mü yok?
Ben niye kullanamıyorum ya
Benimki silerken halı olan kısımları tanımayıp orayı da ıslatıyor. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba? Oraları alan mı belirliyorsunuz her silme öncesi acaba yoksa modelden mi kaynaklı acaba çözemedim benİmtihan derken?
Evin bir aleti işte, fırın gibi bulaşık makinası gibi
İş görüyor, kullanıyoruz memnunuz.
Tek sorun hem süpürüp hem silmesine şarjı yeterli gelmiyor, bazen birtane daha alsam biri süpürürken öbürü silse diye düşünmüyor değilim