- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
Ben bir türlü anlamiyorum ,
Nasil menmun kaliniyor?
mesela salonda yemek masasi var etrafinda 5 sandalye,sonra koltuk önünde masa ,mutfakta masa sandelye ve ivir zivir etrafta.
Eee güzel süpürmesi için hepsini toplamaliyim ,sonra geri düzenle . Yoksa sadece ortayi süpürür .
Bunlara zaman harcamak yerine bir 15 dak .daha kendim süpürürüm.
Ben halen eski kafalardanim
Şöyle düşünün köşelerde dört ayağı olan geniş bir masa, sandalyelerin de ince ayakları var. Süpürge döne döne defalarca geçiyor. O ayakların etrafını 360 derece dönerek süpürüyor. Benim masam bu tarife uygun olmadığı için sandalyeleri ters çeviriyorum üstüne ama bu şekilde evi olan birinin videosunu izlemiştim. Alabileceği kadar alıyor. Benim de koltuk ayakları ince, aynı mantıkla etrafında nokta kadar toz bırakmıyor.
Arkadaşların da dediği gibi tek başına yeterli olmuyor itip çekeceğimiz mobilya, yatak vs ve kapı arkalarını normal süpürge ile belli zamanlarda yapıyoruz. Ama günlük düşününce yerlerin sürekli temiz olması büyük rahatlık.
Bir de evde başında durursanız afakanlar basabilir evet siz evde yokken yapması ve telefondaki uygulamadan takip etmeniz çok rahatlatıcı. Anlık görebiliyorsunuz nereyi nasıl süpürdüğünü.