- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
Ben bir türlü anlamiyorum ,
Nasil menmun kaliniyor?
mesela salonda yemek masasi var etrafinda 5 sandalye,sonra koltuk önünde masa ,mutfakta masa sandelye ve ivir zivir etrafta.
Eee güzel süpürmesi için hepsini toplamaliyim ,sonra geri düzenle . Yoksa sadece ortayi süpürür .
Bunlara zaman harcamak yerine bir 15 dak .daha kendim süpürürüm.
Ben halen eski kafalardanim
Eğer altına sıkıştıysa oyuncak zaten uyarı veriyor gel beni kurtar diyor.O bölgeyi süpürmüyor yani öyle mi
Hafifse itiyor. Deilse etrafından geciyor. 14 11 ve 1 yasında. Takıldığı seyde msj geliyor seslide uyarıyor. Sarj ve mause kablosunu donen kısmına doladıgı oldu. Birde evde yokken calistirmistim seccadeyi arasına sıkıstırmıs biraz onla gezip durmus. Oyuncak deilde kabloya dikkat ediyirum calistirma oncesiÇocuklar kaç yaşında yerde oyuncaklar kalmış olabiliyor ya da koltuk altlarinda hep oyuncak kalıyor bizim unutulmuş oluyor. Oyuncakla karşılaşan süpürge nasıl tepki veriyor
Philipshangi marka acaba
Benimki roborock 6s. Sıkıştığı zaman konuşuyor evetbiri şey demişti bana bir şey sıkıştı diye seslenip haber verenleri varmış. Ya da ben sıkıştım kurtarın vs diyenleri ne kadar doğru bilmiyorum. Bizdeki en eskilerden 2018den beri kullanıyoruz sıkıntı yok mesela
Keşke daha erken icat edilseydi. Tasarlayanın elleri dert görmesinMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Benimki maceraperest. Bişeylerin üstünden atlamayı seviyor. Ben de gidip kurtarıyorum ya da önceden her şeyi kaldırıyorum, öyle de daha zahmetli oluyor. Bazı yerlere sınır koydum yine de giriyor. Açık bulduğu her yere girmek istiyor akılsız kızımİki harita oluşturdum evden çıkarken kullandığımda takıldığı her yer girilmeyecek bölge olarak işaretli
Off bende oo günlerin gelmesini bekliyorumAçıkçası ben halen jetgillerdeki robot kadını bekliyorum. Çocukken umitliydim. Şimdi en azından yasliligima yetişirse , kapı açma , çamaşır katlama , kahve yapıp getirme iki muhabbet sil şupur maassiz arkadaş.
Robot süpürgesiz geçen günlerime acıyorumMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?