Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Şöyle düşünün köşelerde dört ayağı olan geniş bir masa, sandalyelerin de ince ayakları var. Süpürge döne döne defalarca geçiyor. O ayakların etrafını 360 derece dönerek süpürüyor. Benim masam bu tarife uygun olmadığı için sandalyeleri ters çeviriyorum üstüne ama bu şekilde evi olan birinin videosunu izlemiştim. Alabileceği kadar alıyor. Benim de koltuk ayakları ince, aynı mantıkla etrafında nokta kadar toz bırakmıyor.
Arkadaşların da dediği gibi tek başına yeterli olmuyor itip çekeceğimiz mobilya, yatak vs ve kapı arkalarını normal süpürge ile belli zamanlarda yapıyoruz. Ama günlük düşününce yerlerin sürekli temiz olması büyük rahatlık.
Bir de evde başında durursanız afakanlar basabilir evet siz evde yokken yapması ve telefondaki uygulamadan takip etmeniz çok rahatlatıcı. Anlık görebiliyorsunuz nereyi nasıl süpürdüğünü.

O bölgeyi süpürmüyor yani öyle mi
Eğer altına sıkıştıysa oyuncak zaten uyarı veriyor gel beni kurtar diyor.
eğer daha büyük oyuncaksa bütün etrafını süpürüyor, oyuncak yerine kalıyor.
Oyuncağı kaldırıp altını süpüreni yaparlarsa, benim için marsta yaşamakla aynı değerde olacak

Çocuklar kaç yaşında yerde oyuncaklar kalmış olabiliyor ya da koltuk altlarinda hep oyuncak kalıyor bizim unutulmuş oluyor. Oyuncakla karşılaşan süpürge nasıl tepki veriyor
Hafifse itiyor. Deilse etrafından geciyor. 14 11 ve 1 yasında. Takıldığı seyde msj geliyor seslide uyarıyor. Sarj ve mause kablosunu donen kısmına doladıgı oldu. Birde evde yokken calistirmistim seccadeyi arasına sıkıstırmıs biraz onla gezip durmus. Oyuncak deilde kabloya dikkat ediyirum calistirma oncesi

Benimki roborock 6s. Sıkıştığı zaman konuşuyor evet robot takıldı etrafı temizleyin vs gibi. İlk konuştuğunda aklım çıkmıştı çünkü bilmiyordum bu özelliğini
Telefona da bildirim gidiyor aynı anda robot takıldı diye.

İki harita oluşturdum evden çıkarken kullandığımda takıldığı her yer girilmeyecek bölge olarak işaretli
Benimki maceraperest. Bişeylerin üstünden atlamayı seviyor. Ben de gidip kurtarıyorum ya da önceden her şeyi kaldırıyorum, öyle de daha zahmetli oluyor. Bazı yerlere sınır koydum yine de giriyor. Açık bulduğu her yere girmek istiyor akılsız kızım

Bende alıp almama da kararasiz kalmıştım. Yorumları okuyunca almaya karar verdim. Teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi marka konusunda tavsiyenizi rica etsem

roborock s5 max.

aşırı titiz bir anne ve onun giderek daha az titiz olmaya and içmiş kızı olarak başarılı bulduk. eviniz temiz ise her gün çalıştırarak robotun erişemediği(çünkü yuvarlak) köşe ve kenarların tozunu kontrol altında tutabilirsiniz. oturma grubu ve yatakların yerden yüksekliği robotun çalışmasına kolaylık sağlayacak şekilde ayarlanırsa fantastik oluyor. halıdan inanılmaz toz çekiyor anlamadım bu evden o toz nasıl çıkar,
ama tabii ki bir elektrikli süpürge değil.
şarjlı süpürge de alarak ikisinin performanslarını birleştiriyorum. sonrasında da robot kardeşe sildiriyoruz yerleri(aynı mop bezi ile her yeri sildirmeyin mesela) o zaman her yer pırıl pırıl oluyor.

Roborock S7 im var, canım benim yaaa biricik aşkım bir de kuması var, o da kurutma makinesi ikisinin olmadığı yıllarıma yanıyorum

Arkadaşımın kayınvalidesi kendisine almış söylediği hâlâ aklımda o kadar para verersen süpürmez mi hiç 16 bin TL süpürmez mi demişti markası Roborocmuş hem süpürüyormuş hem siliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…