Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Cok memnunum. Ozellikle hamileyken inanilmaz kolaylastirdi hayatimi. Yeni hareketlenen bebekli evi surekli bi supurme halinde olmak zor ama sart. Benim yerime o gidip gelip supuruyo. Kapi arkasini ve bazi koseleri almayabiliyo. Onu da ben dikeyle aliyorum. Halilarim sacakli asla takilmiyo. Hali sensoru var halilara silerken cikmiyo. Arada bi kafasi karissa da iyi ki almisiz diyorum. Alirken de kriterim evi benim ywrime supurmesiydi. Diger butun supurgelerde benim supurmem gerekecekti. Dysonla robot arasinda kalsam yine robot alirdim

Bir yerine bir şey olacak diye ödüm kopuyor bebeğim bu benim 😂😂😂😂😂😂
1594484A-B38D-433D-875F-77794A12D568.jpeg

Benimki küçük hanım. Süpürürken tini mini hanım sarkısını söylüyorum 🤣🤣

İyi ki almışım büyük bir rahatlik. Siz başka işlerle uğraşırken o kendi halinde yerleri temizliyor çıkıyor.

Hazir konu açılmışken, anneme haritalamasiz aldim. Internet yok, evde eşik çok. Ama odanin her yerini gezmiyor. Kullanip bilgi sahibi olan var mı? Kendiminkinden çok memnunum ama annem pişman oldu gibi.

Ya ben çok sık kullanmıyorum şimdi yorumları okuyunca kendime kızdım. Hep diyorum haritalandır her gün çalıştır ne güzel diye sonra üşengeç tembel olduğumdan mıdır nedir kalıyor öyle
Ben rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.

Ben rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.
Rutin asla başaramadığım bir iş ama güzel fikirmiş bu şekilde. En azından oturma odası ve mutfak yatmadan çalıştırma alışkanlığı edinirsem güzel olur benim için

Rutin asla başaramadığım bir iş ama güzel fikirmiş bu şekilde. En azından oturma odası ve mutfak yatmadan çalıştırma alışkanlığı edinirsem güzel olur benim için
Aynen deneyin sabah o odalar supurulmus duzenli olunca insan mutlu uyanıyor. Rutinler benim isim 😅

Aynen deneyin sabah o odalar supurulmus duzenli olunca insan mutlu uyanıyor. Rutinler benim isim 😅
Yaa ne kadar güzel. Ben hep rutin kararlar alıp hiç yapamayanlardanım. Basit bir el kremini bile her gün sürmek gibi rutin oluşturamam düşünün. Çok özeniyorum sizin gibi insanlara

X