Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Değişiyordur markasına göre. Ben de süpürme performansından memnunum. Silme için çok kullanmıyorum açıkcası, sadece mutfakta ama halıyı algılıyor otomatik kaldırıyor mopu. Saçaklara takılıyor demişler, hiç yaşamadım. Takıldığı yerde geri çıkıp halının yanından çıkıyor mesela.
Elektronik biraz şans işidir, ama düşündüğünüz kadar hassas değil :)

Xiaominin ilk cikan modellerinden birini 2017den beri annem kullaniyor ve hala calisiyor masallah. Bende roborock s5 max var bebegim olmadan once her gun kullaniyordum. Elim ayagim gibiydi. Bebegim hareketlendikten sonra her yerden bi oyuncak firtliyor koltuk alti yatak alti vs. Oyuzden daha az kullanmaya basladim.

3 katlı evin varsa 3 tane al canım sende.

Ben rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.
Çocuklar kaç yaşında yerde oyuncaklar kalmış olabiliyor ya da koltuk altlarinda hep oyuncak kalıyor bizim unutulmuş oluyor. Oyuncakla karşılaşan süpürge nasıl tepki veriyor

Koltukların altlarında falan oyuncak kaldığı oluyor o zaman robot ne tepki veriyor duruyor mu

Koltukların altlarında falan oyuncak kaldığı oluyor o zaman robot ne tepki veriyor duruyor mu
biri şey demişti bana bir şey sıkıştı diye seslenip haber verenleri varmış. Ya da ben sıkıştım kurtarın vs diyenleri ne kadar doğru bilmiyorum. Bizdeki en eskilerden 2018den beri kullanıyoruz sıkıntı yok mesela

Sizdeki napiyor onun olduğu yeri ve etrafını süpürmüyor mu yani

Sizdeki napiyor onun olduğu yeri ve etrafını süpürmüyor mu yani
bizde çocuk yok oyuncak yok bu yüzden. Kardeşim de yere çoraplarını çıkarıp atıyordu onların yanından çekip gidiyordu. Köpeklerimiz var 2 taneler kuyruğunu çekti birinin sonra çekmedi hiç. böyle cekpas gibi bir şeyle süpürgeyi açmadan önce onları toplarsanız sıkıntı olmaz muhtemelen ama genelde engel gördüğü an diğer taraftan gelmeye çalışıyor gelemeyince bırakıyor orta sehpa vardı süpürmedi onun etrafını hiç sehpayı kalırdık l sehpa aldık

Silmesinden de süpürmesinden de çok memnunum ama benimki git çalış diyince yola çıkıyor, odasından çıktığı gibi engel algılandı diye şarjına geri dönüyor. O sırada ben 1 metre uzaktayım bommmmboş yol yani ne engeli. Tövbestf melek melaike mi görüyor artık ne görüyor bilmiyorum. Öte alemlere karışmadığı zamanlarda gözümün bebeği Sıdıkam.

Roborock S5 max benimki. Halıların saçakları kolay sokuluyor söküp çıkarın hepsini ozmn sırf saçaklar yüzünden robottan nye vazgeçeceksnz ki elinizdeki imkani kullanın derim
Halılar el halısı ve saçakları çıkmaz. O saçakları yolasım geliyor ama eşim hoşlanmaz saçakları yok edersem. Salon halılarını o seçmişti de

Yorumları okurken kendimden utandım
2,5 yıldır bende de robot süpürge var. Bence robot süpürge İstanbul Sözleşmesi gibi. Düzenli kullanırsanız ve sebatla devam ederseniz mükemmel bişey Benimki bir süredir ücretsiz izinde Bunun en büyük sebeplerinden biri evimin robot öncesi düzenlenmeye ihtiyaç duyması. İki çocuklu üşengeç ve eve 8’den önce gelmeyen bir kadın olduğum için salmış olabilirim. Bir de mükemmel bir yardımcı abla buldum düzenli geliyor. Bir sonraki temizlik gününe kadar pek bişey yapmama gerek kalmıyor.
Birkaç sene sonra ev değiştirmeyi ve sıfırdan eşya almayı düşünüyoruz. En büyük kriterim hiçbir eşyayı yerinden oynatmayacak şekilde seçim ve dekorasyon yapmak çünkü gerçekten her gün çalıştırırsanız her gün haznesi doluyor şaşırıyorsunuz.
İlk zamanlarında çok sık kullanıp eşe dosta reklamını yapardım kaç kişiye aldırdım ve dua aldım bilmiyorum. Tertipli düzenli insanlar için vazgeçilmez bir alet ama benim gibi evinin her odası aynı anda derli toplu olamayanlar için ekstra iş
Evde yokken çalıştırabilme rahatlığı da çok güzel bir şey.

Benim klasik denebilecek bir saçaklı halım var sadece. Onun da saçaklarını içe kıvırıyorum sorun olmuyor. Öyle denediniz mi yoksa saçaklar kıvrılmayacak durumda mı?

Ben bir türlü anlamiyorum ,
Nasil menmun kaliniyor?
mesela salonda yemek masasi var etrafinda 5 sandalye,sonra koltuk önünde masa ,mutfakta masa sandelye ve ivir zivir etrafta.
Eee güzel süpürmesi için hepsini toplamaliyim ,sonra geri düzenle . Yoksa sadece ortayi süpürür .
Bunlara zaman harcamak yerine bir 15 dak .daha kendim süpürürüm.
Ben halen eski kafalardanim

Benim sandalyelerimin ayakları arasındaki mesafe geniş mesela girip çıkabiliyor. Evde çok eşyası olan koltukları sandıklı filan olan pek memnun kalmıyor galiba. Bizim koltuklar da sandıksız olduğu için yüksek onların altına da giriyor. Yatak da bazasız oraya da giriyor. Yazlıkları kışlıkları nereye koyuyorsun diye sormayın ben de bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…