Evet halıları değil parkeleri iyi temizliyor. Benim ev dubleks elektoluxTineco halıları iyi süpürmüyor diye okumuştum yorumlarda.Ben de bakmıştim tinecoya ama bissellin crossware modeli daha çok aklıma yatmıştı.Hala robot mu diğerleri mi kararsızım.
Her kata bir tane alın ayol üç katlı eviniz varsa çok etkilemez sizi diye düşünüyorumBen de dyson kablosuz var.Ben de robot süpürge almayı düşünüyorum.Ama evim 3 katlı.Her kata tek tek indirip çalıştırmak mantıklı gelmiyor.Keşke merdivenden inse kendi kendine.Memnun kaldığınız modeli yazarsanız sevinirim.
bizim de evimiz iki katlı ve biraz eski bir süpürge. normalde bu süpürgeler evin krokisini çıkarıyor ama iki katta ne oluyor bilmiyorum bizimki tek katın haritasını çıkarıyor sadece. belki yeni modellerde farklıdır. mi robot 2 pro kullanıyoruz biz. haritalanmayı tek katta yaptık yatak odalarına normal süpürge kullanıyoruzBen de dyson kablosuz var.Ben de robot süpürge almayı düşünüyorum.Ama evim 3 katlı.Her kata tek tek indirip çalıştırmak mantıklı gelmiyor.Keşke merdivenden inse kendi kendine.Memnun kaldığınız modeli yazarsanız sevinirim.
Benim halılar da saçaklı.O yüzden hem halı süpürüp hem yer silen bir şey almak daha mantıklı geliyor.Robot süpürge alsam merdivenler nasıl süpürülecek?Aşağı yukarı in çık zor geliyor.Evet halıları değil parkeleri iyi temizliyor. Benim ev dubleks elektolux
Benim ev de iki katlı. Bir kere alırken mutlaka iki haritalama yapab mıdeli almalısınız. Ecovacs benim mi öyle. Tabi yukarı çıkar koy merdivenleri başka süpürge ile al falan bana her türlü zor geldiBenim halılar da saçaklı.O yüzden hem halı süpürüp hem yer silen bir şey almak daha mantıklı geliyor.Robot süpürge alsam merdivenler nasıl süpürülecek?Aşağı yukarı in çık zor geliyor.
Yok alınmak değil de.Çok sıkıldım.Bir de bahçeye çıkarken de merdiven var.Düz ayak evi o kadar özledim ki.Ev de de 2 kişi yaşıyoruz.Her kata bir tane alın ayol üç katlı eviniz varsa çok etkilemez sizi diye düşünüyorum( latifedir alınmayınız)
Püskül bi kücük youkda var onuda dikey süpürgemle süpürüyorum. Yoksa takılıyotMemnun kalanlar sizin halılar da takılma olmuyor mu? Halı mı az ya da püskülü mü yok?
Ben niye kullanamıyorum ya
Sisin ev robot için idealmiş.Püskül bi kücük youkda var onuda dikey süpürgemle süpürüyorum. Yoksa takılıyot
Haklısınız.Ben de onu düşünerek robot alamadım.En iyisi kablosuz gibi bu durumda.Benim ev de iki katlı. Bir kere alırken mutlaka iki haritalama yapab mıdeli almalısınız. Ecovacs benim mi öyle. Tabi yukarı çıkar koy merdivenleri başka süpürge ile al falan bana her türlü zor geldi
Her seferinde halıları mı kaldırıyorsunuz?Zor olmuyor mu?iyiki almışım halıları kaldırıyorum misafir gelmeden misafir gidince çalıştırıyorum