Robot süpürge aldığına pişman olan var mu

Tineco halıları iyi süpürmüyor diye okumuştum yorumlarda.Ben de bakmıştim tinecoya ama bissellin crossware modeli daha çok aklıma yatmıştı.Hala robot mu diğerleri mi kararsızım.
Evet halıları değil parkeleri iyi temizliyor. Benim ev dubleks elektolux

Cok çok memnunum iyiki almışım. Gayet güzel süpürüyor. Xiomi benimki

Dikeyle robot arasında kalıp robot tercih edenlerdenim. Çalıştığım için gerçekten büyük kolaylık sağladı ama kapı arkaları ya da giremediği köşeler için tabii ki diğer süpürgemi de kullanıyorum. Ayrıca mopu da gayet başarılı ama benim kaynamış suyla yaptığım viledamın yerini alamaz gönlümde

Ecovacs deebot aldım. Halılarım yüzünden kullanamıyorum. Parkeler de kullan diyceksiniz de başında durmayınca takılıp kalıyor halı saçağında

Her kata bir tane alın ayol üç katlı eviniz varsa çok etkilemez sizi diye düşünüyorum ( latifedir alınmayınız)

Ya ben çok sık kullanmıyorum şimdi yorumları okuyunca kendime kızdım. Hep diyorum haritalandır her gün çalıştır ne güzel diye sonra üşengeç tembel olduğumdan mıdır nedir kalıyor öyle

bizim de evimiz iki katlı ve biraz eski bir süpürge. normalde bu süpürgeler evin krokisini çıkarıyor ama iki katta ne oluyor bilmiyorum bizimki tek katın haritasını çıkarıyor sadece. belki yeni modellerde farklıdır. mi robot 2 pro kullanıyoruz biz. haritalanmayı tek katta yaptık yatak odalarına normal süpürge kullanıyoruz

Evet halıları değil parkeleri iyi temizliyor. Benim ev dubleks elektolux
Benim halılar da saçaklı.O yüzden hem halı süpürüp hem yer silen bir şey almak daha mantıklı geliyor.Robot süpürge alsam merdivenler nasıl süpürülecek?Aşağı yukarı in çık zor geliyor.

Memnun kalanlar sizin halılar da takılma olmuyor mu? Halı mı az ya da püskülü mü yok?
Ben niye kullanamıyorum ya

Benim ev de iki katlı. Bir kere alırken mutlaka iki haritalama yapab mıdeli almalısınız. Ecovacs benim mi öyle. Tabi yukarı çıkar koy merdivenleri başka süpürge ile al falan bana her türlü zor geldi

Memnun kalanlar sizin halılar da takılma olmuyor mu? Halı mı az ya da püskülü mü yok?
Ben niye kullanamıyorum ya
Püskül bi kücük youkda var onuda dikey süpürgemle süpürüyorum. Yoksa takılıyot

iyiki almışım halıları kaldırıyorum misafir gelmeden misafir gidince çalıştırıyorum hem süpürüp hem siliyor halılar varken sadece süpürme yapıyorum

Benim ev de iki katlı. Bir kere alırken mutlaka iki haritalama yapab mıdeli almalısınız. Ecovacs benim mi öyle. Tabi yukarı çıkar koy merdivenleri başka süpürge ile al falan bana her türlü zor geldi
Haklısınız.Ben de onu düşünerek robot alamadım.En iyisi kablosuz gibi bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…