Halı püsküllerini büyük koli bandıyla tersten bantlayın kurtulunHalılar da takılma olmuyor mu?
İyi ki almışım keşke daha önce alsaymışım.. iki çocukla her gün çalıştırıyorum.Merhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Benimkinin adı da RıfkıÇooook memnunum, ikinci kocam sevgili Bünyaminim
Erkek olsun,hep kadın mı olacak temizlikçi yaneBenimkinin adı da Rıfkı
Ben alali 3 ay kadar oldu. Iyi ki almisim. Cok memnunum.Merhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Ev toplamak insanın gozunde büyüyor çünkü bazenYa ben çok sık kullanmıyorum şimdi yorumları okuyunca kendime kızdım. Hep diyorum haritalandır her gün çalıştır ne güzel diye sonra üşengeç tembel olduğumdan mıdır nedir kalıyor öyle
Ben rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.Ya ben çok sık kullanmıyorum şimdi yorumları okuyunca kendime kızdım. Hep diyorum haritalandır her gün çalıştır ne güzel diye sonra üşengeç tembel olduğumdan mıdır nedir kalıyor öyle
Robx r7 aldim ben. Yeni bir marka sayilir. Çöpünü kendi boşaltıyor. Çok memnunum.Model olarak en iyisi hangisi kızlar yazarmısınız bende almak istiyorum
Rutin asla başaramadığım bir iş ama güzel fikirmiş bu şekilde. En azından oturma odası ve mutfak yatmadan çalıştırma alışkanlığı edinirsem güzel olur benim içinBen rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.
Aynen deneyin sabah o odalar supurulmus duzenli olunca insan mutlu uyanıyor. Rutinler benim isimRutin asla başaramadığım bir iş ama güzel fikirmiş bu şekilde. En azından oturma odası ve mutfak yatmadan çalıştırma alışkanlığı edinirsem güzel olur benim için
Yaa ne kadar güzel. Ben hep rutin kararlar alıp hiç yapamayanlardanım. Basit bir el kremini bile her gün sürmek gibi rutin oluşturamam düşünün. Çok özeniyorum sizin gibi insanlaraAynen deneyin sabah o odalar supurulmus duzenli olunca insan mutlu uyanıyor. Rutinler benim isim