- 24 Ocak 2021
- 10.770
- 24.109
Xaumi vacuum mop pro2 aldım ve o benim aşkım, çok memnunum resmen gençleştim o gelinceMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xaumi vacuum mop pro2 aldım ve o benim aşkım, çok memnunum resmen gençleştim o gelinceMerhaba fikir almak istedim
Robot süpürge, imtihan mı, yoksa kendimize yaptığımız iyilik mi ???
Memnun olm veya olmayan var mı ?
Değişiyordur markasına göre. Ben de süpürme performansından memnunum. Silme için çok kullanmıyorum açıkcası, sadece mutfakta ama halıyı algılıyor otomatik kaldırıyor mopu. Saçaklara takılıyor demişler, hiç yaşamadım. Takıldığı yerde geri çıkıp halının yanından çıkıyor mesela.Evet bizim de gözüküyor. Ne biliyim kendi kendine süpürünce hassas gibi geliyor. Bana bir arkadaşım kırıntıları almiyor demişti. Ben de o zaman ne anlami var diye düşünuyordum. Ama cok memnumum. Buyuk parçaları bile alıyor.
Benimki patates bile yapamıyor.Ben de airfryer den çok memnunum elim kolum. Tavuk, köfte, patates, kabak, biber vs sürekli onda yapıyorum. Yağsız hem de. Patatese bile hiç yağ kullanmadan koyuyorum çıtır çıtır oluyor.
3 katlı evin varsa 3 tane al canım sende.Ben de dyson kablosuz var.Ben de robot süpürge almayı düşünüyorum.Ama evim 3 katlı.Her kata tek tek indirip çalıştırmak mantıklı gelmiyor.Keşke merdivenden inse kendi kendine.Memnun kaldığınız modeli yazarsanız sevinirim.
Çocuklar kaç yaşında yerde oyuncaklar kalmış olabiliyor ya da koltuk altlarinda hep oyuncak kalıyor bizim unutulmuş oluyor. Oyuncakla karşılaşan süpürge nasıl tepki veriyorBen rutim olusturdum cocuklar yatinca salon mutfak korifor oturma odaai supurtup bir guzel yerlestirip oyle yatıyorum. Sabahda yatak odalari. Cok rahat oluyor.
Koltukların altlarında falan oyuncak kaldığı oluyor o zaman robot ne tepki veriyor duruyor muÜşengeç olsanız kullanırdınız ben yıllarca direndim, aldığımdan beri günde en az 2 kere çalışıyor. Sendikaya katılıp özlük haklarını isteyecek diye korkuyorum.
Eşyalarım robota uygun, salonda girmediği 1 cm2 kare bile yok mesela, koridor zaten boş, mutfakta sandalyeleri topluyorum. Bu 3 yer günlük rutinde var. Hatta 2 kere oluyor bazen
Benim için en büyük avantajı gece calıştırabilmek. Çocuklar uyuduktan sonra evi toplayıp açtığımda temiz eve uyanmak iyi oluyor sabah kahvaltıdan sonra odaları toplarken mutfağa gönderiyorum, mutfak tamam, çocuklar koridorda 366463 tur attığı için koridorda da aklıma estikçe dolaştırıyorum.
Bir de çalıştırmak için evi toplamamız gerektiği için aldığımızdan beri ev toplu. Çocukların bir kaç
oyuncağı ortadan kaybolunca(!) (evet kafam kadar oyuncakları robotun çektiğine inandırdım) Şimdi oyuncaklarını oyunları bitince topluyorlar
Oyuncak fırçasına sıkıştıysa duruyor sadece. Diğerlerinin yanından geçip gidiyor, minik legoları içine çekiyor.Koltukların altlarında falan oyuncak kaldığı oluyor o zaman robot ne tepki veriyor duruyor mu
hangi marka acabaBenimki patates bile yapamıyor.
biri şey demişti bana bir şey sıkıştı diye seslenip haber verenleri varmış. Ya da ben sıkıştım kurtarın vs diyenleri ne kadar doğru bilmiyorum. Bizdeki en eskilerden 2018den beri kullanıyoruz sıkıntı yok meselaKoltukların altlarında falan oyuncak kaldığı oluyor o zaman robot ne tepki veriyor duruyor mu
O bölgeyi süpürmüyor yani öyle miOyuncak fırçasına sıkıştıysa duruyor sadece. Diğerlerinin yanından geçip gidiyor, minik legoları içine çekiyor.
Sizdeki napiyor onun olduğu yeri ve etrafını süpürmüyor mu yanibiri şey demişti bana bir şey sıkıştı diye seslenip haber verenleri varmış. Ya da ben sıkıştım kurtarın vs diyenleri ne kadar doğru bilmiyorum. Bizdeki en eskilerden 2018den beri kullanıyoruz sıkıntı yok mesela
bizde çocuk yok oyuncak yok bu yüzden. Kardeşim de yere çoraplarını çıkarıp atıyordu onların yanından çekip gidiyordu. Köpeklerimiz var 2 taneler kuyruğunu çekti birinin sonra çekmedi hiç. böyle cekpas gibi bir şeyle süpürgeyi açmadan önce onları toplarsanız sıkıntı olmaz muhtemelen ama genelde engel gördüğü an diğer taraftan gelmeye çalışıyor gelemeyince bırakıyor orta sehpa vardı süpürmedi onun etrafını hiç sehpayı kalırdık l sehpa aldıkSizdeki napiyor onun olduğu yeri ve etrafını süpürmüyor mu yani
Halılar el halısı ve saçakları çıkmaz. O saçakları yolasım geliyor ama eşim hoşlanmaz saçakları yok edersem. Salon halılarını o seçmişti deRoborock S5 max benimki. Halıların saçakları kolay sokuluyor söküp çıkarın hepsini ozmn sırf saçaklar yüzünden robottan nye vazgeçeceksnz ki elinizdeki imkani kullanın derim
Benim sandalyelerimin ayakları arasındaki mesafe geniş mesela girip çıkabiliyor. Evde çok eşyası olan koltukları sandıklı filan olan pek memnun kalmıyor galiba. Bizim koltuklar da sandıksız olduğu için yüksek onların altına da giriyor. Yatak da bazasız oraya da giriyor. Yazlıkları kışlıkları nereye koyuyorsun diye sormayın ben de bilmiyorum...Ben bir türlü anlamiyorum ,
Nasil menmun kaliniyor?
mesela salonda yemek masasi var etrafinda 5 sandalye,sonra koltuk önünde masa ,mutfakta masa sandelye ve ivir zivir etrafta.
Eee güzel süpürmesi için hepsini toplamaliyim ,sonra geri düzenle . Yoksa sadece ortayi süpürür .
Bunlara zaman harcamak yerine bir 15 dak .daha kendim süpürürüm.
Ben halen eski kafalardanim