Amin inşallah duzelmistir Çok mutlu olursun sakin olmaya çalış bu süreci daha önce yaşadın .o yüzden relaxYapacağım cnm ama ,şu an tek dileğim şu burnum düzelsin de ki o kadar korkuyorum ki alçı açılınca beni ne bekliyor hiç bilmiyorum pozitif fatma şimdi düşünmeye çalışıyorum da sinirlerim harap uyuyamıyorum 9 gündür. Allah kimseyi yanlış ellere düşürmesin.
öncesi ve sonrası bu mu. yandan cok güzel burnun. önden hiç fark yok gibi[/QUOTE fotoğraf la görünen aynı değil maalesef.
8 ay oldu canım .fotograf ekledim bir ara suan fotoğraf cekinmiyorum .baska foto eklermisin yandan güzel duruyor kac ay oldu olalı ameliyatını
Çok sağol ablam artık buraya konu açmiyorum.anlayışlı olanlara teşekkür ederim.Yahu ne acaip mesajlar var.. Evet Riri'yi ben de uzun süreden beri burnun güzel diyerek gerek kızarak gerek döverek gerek söverek uyarıyorum amaaa MUTSUZ yahu.. dahası var mı mutsuz! Yani hakarete varan kınayan öyle mesajlar okudum ki aklım başımdan gitti.. İnanılmazsınız. Beğenmediysen kimseyi dinleme sen de Riri insanlara konuşma hakkı veriyorsun sorma artık kimseye.. Kötü diyorsan kötüdür sen sadece revizyon için doktor sor.. Kimse kimsenin hayatına bu denli yanlış müdahale etmemeli.. Kimse kimseye bu denli kırıcı, bu denli acıtan yorumlar yapmamalı ayrıca anladığım ve bildiğim kadarıyla Riri'nin yaşı çok da büyük değil. Hepimiz o yaşlarda bir erkek için ;yıllarca çoğu kez; gözyaşı döktük! Ki burada bahsedilen yüzün tam ortasında ve hergün görülen ve yüzün tüm ifadesini etkileyen bir organ!! O kadar değersiz şeylere paralarcasına üzülmüş olmamız gerçeğiyle yani bu kadar da üzerine gitmesek mi?
Tekrar yazıyorum Riri artık insanlara olayım mı güzel mi çok mu kötü çok mutsuzum diye yazma soru sorma karar verdiysen revizyon ol kuzum
Kusura bakma sen ve senin gibiler psikoloğa gitsin dar bir pencereden guzel güzel oldu diyorsunuz benim açımda bakamazsin. çünkü empati yapacak biri değilsin...sana göre ve senin gibilere göre güzelse ben ne yapabilirim !!! Sen güzel buldun diye ben mutlu olu cam sanki !! çevremde ki bütün insanlar beni çok anlayışla karşılıyor sen ve senin gibi düşünürler eğer benim açtığım konulardan rahatsiz saniz yazmayın bir zahmet !! Bu benim burnum mutlu yada mutsuz bu benim sorunum ben sadece bu platformda iyi niyetli insanların doğru yorum yapmasını istiyorum her gelen çocuk azarlar gibi azarlamaya kalmasın! Cok bilmiş hanimefendiler tedavi almadigimi nerden biliyorsunuz ??her gelen psikiyatri yolu gösteriyor !!Millet burnuna güzel desin senin egonu tatmin etsin diye açmışsın bu konuyu belli ki.. kızlar soruyorda da gördüm seni ve saçma sapan ergen triplerini. Eminim çevrendeki insanların yanında kattiyen bu triplere giremiyorsundur. Umrunda bile degilsin cogunun. Gelip burda yok ben mutsuzum bilmem ne muhabbeti yapıyosun. Bu insanlar da aptal değil estetik olmuşsun estetik gayet başarılı olmuş. Gelip de vay efendim kötü olmuş diyecek halleri yok bunu sende çok iyi biliyosun. Övgü değil bu burna kötü dediğin için hakaret duyarsın anca. Egonu tatmin etmek istiyosun ama yöntemin yanlış. Ayrıca çoğu arkadasa da katılıyorum. Psikoloğa görün. İnsanlardan övgü alarak mutlu olmak da başlıbaşına aşağılık psikolojisi...
Aşağılık psikolojisine sahip olan kim bence ortada sende kendini boyle tatmin ediyorsun sanırım , sen benim doktorumun nesi oluyorsun yeni üye oldu oldu avukatı olda tam olsun !! Çünkü o doktora da avukat lazim çok yakında bütün yasal haklarimi kullanıcam kimse hiç kimse benim bedenim üzerinde benim iznim rizam olmadan kendi kafasına göre kimse iş yapamaz !! Sen ve senin gibiler kabul edebilir ama ben etmiyorum ...bu dünyanın en güzel burnunda olsa etmiyorum bu kadar bence sende bir ergenlikten cikta sonra laf yarisana gir !!Millet burnuna güzel desin senin egonu tatmin etsin diye açmışsın bu konuyu belli ki.. kızlar soruyorda da gördüm seni ve saçma sapan ergen triplerini. Eminim çevrendeki insanların yanında kattiyen bu triplere giremiyorsundur. Umrunda bile degilsin cogunun. Gelip burda yok ben mutsuzum bilmem ne muhabbeti yapıyosun. Bu insanlar da aptal değil estetik olmuşsun estetik gayet başarılı olmuş. Gelip de vay efendim kötü olmuş diyecek halleri yok bunu sende çok iyi biliyosun. Övgü değil bu burna kötü dediğin için hakaret duyarsın anca. Egonu tatmin etmek istiyosun ama yöntemin yanlış. Ayrıca çoğu arkadasa da katılıyorum. Psikoloğa görün. İnsanlardan övgü alarak mutlu olmak da başlıbaşına aşağılık psikolojisi...
Bence de sen git bakırköye neyin ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda boş boş konuşuyorsun ! Burda aylardır konu açtım bir çok kişi beni eleştirdi ama hiç biriyle ne tartıştık nede polemik yaşadık acaba sende niye polemik oldu ! oturda bir düşün eleştiri yapmak ayrı hakaret etmek apayrı bence yazdıklarını bir oku ! Kimse gelip burda benim şahsıma hakaret edemez haddini bil. gelip te benim açtığım konuda hareket içerikli cümleler yazarsan senin de doktorun tanıdığı olduğunu düşünmem gayet normal ona göre Ozel den tepki göstermem de normal ! Yazık ki sana ...bir zahmet kim olduğu beli olmayan şahıs benim açtığım konulara yazma ( yaşamadığın acılarla ilgili fikir beyan etme burda mutsuz olan bir çok kişiyle konuşuyoruz onları en iyi ben anlarım sen değil )ALLAH la benim aramda sen yoksun o beni biliyor senin sacmalıkların sana kalsın bir zahmet sen yoluna bak ...Yazik ya özelden tehdit de ediyor.. senin durumun baya vahim direk Bakırköy'e git seni anca paklar.. Burada yüzlerce burnu vahim halde olan insan var. Senin yaptığın sadece ergen şımarıklıgı. O kadar şükürsüzsün ki dua et bence Allah başına çok büyük dertler vermesin. Bu egonu tatmin etme çaban başına bela olmasın. He ayrıca buraya konu actiysan eleştiri de kabul ediyosun demektir. Pohpohloyana canım cicim yaparken elestiriye de özelden yazıp tehditler savuramazsın. İki elestiriye özelden yazıp tehdit edeceksen konu acmicaktin bu kadar basit.hadi işine...
Bende beğenmiyorum çevremde beğenmiyor zaten her gören ne olmuş sana diyorgereksiz eleştiri gibi olmasın ama ben burnunuzu önden pek beğenmedim. maalesef bu tür ameliyatlar hep çok risklidir. benim doktorum çok iyi olmasına rağmen beklentilerimin %70ini karşıladı 1 yıl sonra revizyon olsam değer mi değmez mi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah ikincide istediğin gibi olur.arkadaşlar merhabalar.. yeni bir üyeyim ve başarısız burun ameliyatı mağdurlarından biriyim ..revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ve bu yüzden siteye üye oldum buradaki yorumlardan birçok doktor ismi öğrendim ve bu doktorların facebook,instagram hesaplarını inceledim..tabi bu iş sosyal medya incelemesi ile olmuyor ..yüzyüze görüşüp muayene olmak gerekiyor..sonrası ise hangi doktora güvenip kendimizi teslim etmemiz gerekiyor..en zor aşama bu karar verme..benim burnum ciddi birşekilde çöktü ve eğrilik oldu artık nefes alamıyorum ve alerji olayı da var..bu nedenle benim bu son şansım ..kaburgadan kemik alınması gerekiyor iki doktor cesaret edemedi bir doktor yaparım dedi ama kolay karar değil ciddi bir ameliyat ve ciddi paralar isteniyor..önemli olan ömür boyu burnumuzu kullanabilmek memnun kalmak ..işte buyüzden acil olarak sizin kaburgadan kemik ekleme operasyonlarında başarılı bir doktor ismi verebilir misiniz..sonradan çökme yamulma ya da herhangi bir sorun çıkarmayacak bir doktor arayışı içindeyim..şimdiden teşekkürler..
Yapmayin arkadaslar bu burnun neresi güzel olmuş Allah aşkinaIlk hali beyazlı ikinci hali ameliyat li görünen köy kılavuz istemez burnun sırtı yok bırakmadı burun kanadi bir taraf içerde artık fotoğrafta görüyor musunuz bilmiyorum.( eski burnumun sekli şemali vardı.
Fotolarına baktım açıkcası bende beğenmedim ama dediğin gibi oyuk filan olayından değil önden koyduğun fotoda sanki hiç yapılmamış gibi az fark var gibi geldi bana belki fotodandır. Eğer mutsuzsan kesinlikle yaptır. İlk yaptırdığın doktora yaptırma kesinlikle daha kötü bi sonuçla karşılaşma. İlla yaptırcam diyorsan paraya kıyıp emin olduğun birini seç o kişi zaten sana söyler şurasını söyle yapalım vs diyezaten burnuma komple müdahale ettirmek degil niyetim. sırtı kötü onu duzeltirmeyi düşündüm ben çok korkuyorum ama gözlük bile olmuyor sırtı oydugu için bir zahmet iyi bir hekim D uzeltsin kötü olmak benim kaderim mi ? herkes burda bu cümleyi yazıyor Allah 3 4 ameliyat olana sabır versin.
Aynen bende öyle düşünüyorum o yüzden cok iyi arastiyorum dr larla görüşüyorum bakalim inşallah iyo hekim iyi sonuc alabileceğim bir doktora denk gelirimFotolarına baktım açıkcası bende beğenmedim ama dediğin gibi oyuk filan olayından değil önden koyduğun fotoda sanki hiç yapılmamış gibi az fark var gibi geldi bana belki fotodandır. Eğer mutsuzsan kesinlikle yaptır. İlk yaptırdığın doktora yaptırma kesinlikle daha kötü bi sonuçla karşılaşma. İlla yaptırcam diyorsan paraya kıyıp emin olduğun birini seç o kişi zaten sana söyler şurasını söyle yapalım vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?