Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma canım herkesin tercihi farklı bende sert durmayı seviyorum böyle çocuklara benziyorum .çevremde ve gittiğim doktorlar da dahi eski burnumun yüzüme daha cok yakıştığı kanısında .tabi bu tür burunları seven insan çok saygı duyuyorum.
bana da diyorlar 21 yaşında gösteriyorsun burnumdan sonra yaşım 28 bende çoçuklaştım
Bende sali 29 olcam haha
Kusura bakma canım herkesin tercihi farklı bende sert durmayı seviyorum böyle çocuklara benziyorum .çevremde ve gittiğim doktorlar da dahi eski burnumun yüzüme daha cok yakıştığı kanısında .tabi bu tür burunları seven insan çok saygı duyuyorum.hadi bakalım insallah. ama şunu da merak ediyorum, eski halinin nesini özlüyorsun bakışların bile alık alık, hiç yanlış anlama yani art niyetle yazmıyorum, yeni burun bakışlarını tam tersine düzeltmiş eskisinde gözlerin çok ayrık duruyor, biraz da öz eleştiri yap bence, burnun aşırı kalın derili ve çok kalın kemikli duruyor, o şekilde bir alt yapıya düz burun olsaydı bu sefer de yüz ifaden yumuşamıcaktı bakışlar yine sert ve büyük duran bir burun yine mutsuz olacaktın belki de daha fazla, neyse bazen istediklerinle sahip oldukların arasında orantı kurmak ruh sağlığı için gerekli.
çok geçmiş olsun tekrardan.
Zaten benim isteğim dışında yapıldı hayır ben isteseydim ınan derdim ben istedim hak ettim derdim ama ben istemedim .kimse bunu burda anlamadı zaten .ben eski halimi seviyorum anılarım ölen anneannem e benzerdim yüzüm ifadem tamamen değişti ve mutlu değilim bu durumdan bir tek bu burnu kk beğeniyor.ben büyük konuşmak istemem ama botox la isim olmaz ben hep dogalliktan yanayım o yüzden alışamadım bu durumlara...Ee niye ameliyat oldun mükemmel bir burnun varmış madem. Rahatsızlığın varsa sekline müdahale ettirmeden yaptirsaydin ameliyatını. Yazık olmuş eski burnunun özlemi zor olur.
ben de revizyon ameilyat olacağim Süleyman Bey'e. kesinlikle yüz yüze muayene olup görşmenizi tavsiye ederim. Ben de gün sayıyorum 19 eylül için.ama ben süleyman taş olabilir diye düşünüyorum o düz burunlar yapıyor benim tarzım gibi
Durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim .ben de revizyon ameilyat olacağim Süleyman Bey'e. kesinlikle yüz yüze muayene olup görşmenizi tavsiye ederim. Ben de gün sayıyorum 19 eylül için.
tabi olur.Durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim .
Ayni durum bende de var ne yaptınız revizyon oldunuz mubenimde ameliyata ihtiyacım oldugu söylenemezdi bende oldum mutsuzum şunu anladım insan güzelse aynaya bakınca kendini begeniyors yüzüyle riske girmemeli benim yüzümü begenmeyen yoktu daha güzel olurum mantıgı beni bitirdi şimdi bende aynaya bakmadan önce korkarak bakıyorum ve alışmya çalışıyoırum
Kime oldunuzgereksiz eleştiri gibi olmasın ama ben burnunuzu önden pek beğenmedim. maalesef bu tür ameliyatlar hep çok risklidir. benim doktorum çok iyi olmasına rağmen beklentilerimin %70ini karşıladı 1 yıl sonra revizyon olsam değer mi değmez mi bilmiyorum
Kime oldunuzİnşallah canım benim. Ama ben sabırlı davrandım çünkü revizyon çok riskli özellikle benim dokularımı almış kemiğimi parçalamış nefes bile alamıyordum zaten görüntü berbattı. O yüzden şükret seninki daha güzel ve kolay olacaktır bence.
Kime oldunuz revizyon memnun musubuzÇok teşekkür ederim cnm. Bilmiyorum şu an alçıda ve ameliyat öncesi kabuslar yaşadım ya aynı şey olursa diye ama o burunla yaşamakta kabus gibiydi. Gözümü kararttım 13 mayıs cumartesi günü ameliyatımı oldum uyanırken bile ne olur söyleyin güzel oldumu diye sayıklayıp ağlamışım düşünün artık psikolojimi ne kadar bozmuş. Ve o Nevzat Demirbilek denilen kasap a hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olacak ahirette. yapamıyorsan girme bir insanın hayatı bu kadar basite alınırımı aldı işte resmen aynalara küstüm işimi bıraktım dışarı çıkamadım vs vs. Allahtan tek dileğim düzelmiştir ki öyle gibi hissediyorum o zaman bu dr umun elini öpeceğim. Ne olur yanlış anlamayın ama yılların birikimi ve patlıyorum ve kinliyim beni bu kadar mutsuz ettiği için Nevzat Demirbilek e Allah'ından bulsun. Şikayet edebilirmiyim bilmiyorum ama iyileşeyim araştıracağım yanına kalmamalı.inşallah benimki güzel olur ve sizede şimdiki drvumu tavsiye edebilirim. Emin olmadan asla isim vermeyeceğim.
Ne yaptınız revizyon isini ben de dusunuyorum cok mutsuzumArkadasim nasil da hislerime tercuman olmussun en kotu burun estetikli burundan iyidir. Aynen oyledir. Kemerli burnumdan sikayetci oldugum icin oldugum ameliyattam cokmus oyulmus bi burun sahibi oldum. Doktora ameliyata girerken uste basa basa kucucuk dokunun hatta hafifte kemer kalabilir ama kavisten nefret ediyorum anladiniz dimi dedim.. merak etme dedi.. ameliyattan sonra ameliyat sirasinda cektigi resmi gosterdi bu ne dedim alin la butun lesen hafif kavis verdim dedi o gunden beri mutsuzken bide bu kavis denilen aslinda ne kavisi baya baya oyuk olan durum icin ameliyat olmayi dusunuyorm ayin 20 sinde bakalim bi doktora randevu aldm. Guzel bi sonuc alirsam yazarim sana da. Hee bide su var ben eski kemerli burnumu oyle ozluyorumki suan kemer li hatta baya baya kemerli burunlara ic geciriyorum..
Ne yaptınız revizyon oldunuz muR riri2134 canim sana burdan yazilan tum yorumlari okudum hepside okadar hakliki.gercekten revizyona ihtiyacin yok ama seni cok iyi anliyorum cunku bende herkes cok guzel oldu demesine ragmen revizyon dusunenlerdenim.cunku dunya alem guzel dese onemli olan senin kendini iyi ve guzel hissetmen.tam tersi herkes cirkin desin ben begendiysem konu kapanmistir.benimde burun sirtim cok genis gorunuyor.sanki kemerli burnum var gibi.fakat benim tutunacak tek dalim 2 bucuk aylik ameliyatli olmam.yani suan zaman gecmesini bekliyorum eger sisliksede inerse amenna ama bu kemik kalirsa revizyon olucam ayni doktorami asla!