Merhaba... Güncelleme yapmak istedim arkadaşlar. 5. ay bitmek üzere. Nefes problemim devam ediyor mağlesef. Umarım geçer. Görüntü olarak benim istediğimden fazlaca indirilmiş ve burun ucu sağ ve sol tarafında eşit olmayan bir buruna sahibim. Göz altlarım ameliyat öncesinden fazlaca aşağı indi ve güldüğümde inanılmaz çukur bur görüntü oluyor. Bu zamana kadarda bazı doktorlara gittim. Ve öğrendiklerim açık ameliyatlarda burnunuzu açarken oradan salıp bırakıyorlarmış. Bir doktor bunu kimsenin anlamadığını benim alanımdan dolayı anlamış olabileceğimi söyledi. Ve bunun tekrar aynı yere cerrahi bir işlemle getirilmesi söz konusu değil sanıyorum. Gezdiğim estetikçilerde bu şekilde yanıt verip, farklı gerdirme işlemleri önerdiler. Nefes ile ilgili probleme gelince yapılan rinoplasti ameliyatlarında herkesin nefesi %10 kadar düşüyormuş. Çünkü iç ve dış valv alanlarında daraltma yapılarak bu ameliyatları yapılıyormuş... Düşünsenize insan yaşamının başında nefes gelir ve Ülkemde bu bilgi verilmeden bu ameliyatlar yapılıyor. Benim doktorum bu konularda hiç bilgi vermedi. Ne olsa ameliyat öncesi bütün komplikasyonları kabul ettiğiniz onam formu var. Kendisine Allah bu dünyada da öteki dünyada da bana yaşattıklarının bin katını versin dilerim, misliyle... Bunları ameliyata girmeden söyleyen bir doktor var mı bilmiyorum? Varsa yazın lütfen, kendisine sağlık bakanlığı cimerden övgü yazacağım... Ben hala hergün ağlıyorum. Bazen işe giderken otobüste, bazen işten dönerken sokakta, bazen evde... Gözlerim acıyana kadar... Dilerim bugünlere ameliyatı olmak isteyen herkes okur. Belki kendileri için en doğru kararı almalarına yardımcı olur. ALLAH BEN VE BENİM GIBI MAĞDUR EDİLENLERİN YARDIMCISI OLSUN. TEZ ZAMANDA BİZİ MUTLU EDECEK DOKTORLA KARŞILAŞTIRSIN VE HUZURLA YAŞAMAYI NASİP ETSİN. AMİN.