Revizyon ameliyatı derdim oldu

bir şey değil ..en kısa zamanda yüzünün gülmesini dilerim ..bahtın açık olsun

Hepimiz aynı sorunsalın içindeyiz maalesef . Bende 3 doktordan randevu aldım kafamda teki baya baya şekillendi ama gidip konuşmadan emin olmadan içime sinmeyen asla o hatayı ikinci kez yapmam. Halada kbb mi plastik cerrah mı olmalı emin değilim. İlk doktorun estetik ve plastik cerrahtı şuan nefesimde problem yok ama KBBci çok iyi doktorlar var sadece bu biraz kafamı karıştırıyor onun dışında gidip 3ü ilerde görüşüp karar verip ocak ayına ameliyat tarihi almayı planlıyorum şu günler bir an önce geçsin gerçekten insan içine çıkasım gelmiyor

Geçmiş olsun sana da, canım kbb plastik cerrah önemli değil işin ehli olsun da ,benimde plastik cerahti malesef herkes bana kbb den uzak dur dedi hayatimin hatasi oldu ! bakıyorum en doğal burunlar KBB ciler yapıyor iste içine sinen doktor hangisyse onaol plastik cerah kbb uzmanina takilma ilkinde çok üzüldük Allah ikincide uzmesin sevindirir inşallah. Ozel den gelişmeleri yazarsan sevinirim hangi doktorlara görüştüğünü hangi doktora olmayı dusunuyorsan yazarsan sevinirim kendine iyi bak

Riri'cim kuzum hala mutsuzsun Yeni burnunu at bakalım özelden bana bir daha göreyim :*

Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEKKBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.
Ben oldum alçılı olduğu için bişey diyemiycem ama beğenirsem herkese tavsiye edeceğim. Çok da uygun 2 saat sürdü dr um zaten dünya tatlısı birisi. Para göz asla değil. isim vermiyorum şimdilik kimsenin kanına giremem ama güzel olursa gözüm kapalı tavsiye ederim. NEVZAT DEMİRBİLEK DEN uzak durun ve çok ama çok iyi araştırın. Yaşayan biri olarak psikolojinizi en iyi anlayanlardan biriyim. Allah herkese sağlık versin.

Çok geçmiş olsun benimde benzer bir durum inşaallah bu ameliyatiniz istediğiniz gibi olmuştur bir daha aynı acıları yaşamak zorunda kalmazsınız benim de ikincisi çok iyi olur birda bende aynı şekilde ikinci hal kırıklığı yaşamak zorunda kalmam bu ameliyatlarıda kimseye tavsiye etmiyorum .

Çok teşekkür ederim cnm. Bilmiyorum şu an alçıda ve ameliyat öncesi kabuslar yaşadım ya aynı şey olursa diye ama o burunla yaşamakta kabus gibiydi. Gözümü kararttım 13 mayıs cumartesi günü ameliyatımı oldum uyanırken bile ne olur söyleyin güzel oldumu diye sayıklayıp ağlamışım düşünün artık psikolojimi ne kadar bozmuş. Ve o Nevzat Demirbilek denilen kasap a hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olacak ahirette. yapamıyorsan girme bir insanın hayatı bu kadar basite alınırımı aldı işte resmen aynalara küstüm işimi bıraktım dışarı çıkamadım vs vs. Allahtan tek dileğim düzelmiştir ki öyle gibi hissediyorum o zaman bu dr umun elini öpeceğim. Ne olur yanlış anlamayın ama yılların birikimi ve patlıyorum ve kinliyim beni bu kadar mutsuz ettiği için Nevzat Demirbilek e Allah'ından bulsun. Şikayet edebilirmiyim bilmiyorum ama iyileşeyim araştıracağım yanına kalmamalı.inşallah benimki güzel olur ve sizede şimdiki drvumu tavsiye edebilirim. Emin olmadan asla isim vermeyeceğim.

Sende benim gibi ameliyat gerekmeyen burnuna ameliyat olmuşsun. Acaba bize cezamıydı diyorum
Bende hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende iş güç hepsini bıraktım eve kapandim aylardır psikolojik bozuldu ve ben daha 8 aydayim herkes bana bir daha ameliyat olma daha beter olur diyor biraz cesaret etsem bile cesaretimi kırıyorlar bende bu duruma dayanabileceğimi sanmıyorum inşallah senin iyi olmustur bana Ozel den revizyonun yapan doktoru yazar misiniz ? en azından fikrim olur tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak

Bence de daha iyi bir hekimden revizyon tarihi almalisiniz. Ancak ben burnunuza resmen bayıldım 7 ay sonra tekrar agir bir ameliyat sizi zora da sokabilir dikkatli olmakta fayda var geçmiş olsun

İnan seninki benimkinin yanında çok iyi duruyor benim berbat dı 3 sene 3 ay yaşadım o burunla. Şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama dokularımın hepsini Yok etmiş o kasap o yüzden mükemmel bişey beklemiyorum ondan iyi olsun yeter demek zorundayım maslesef(((

canım burnuna baktım bencede güzel olmuş ama tabiki önemli olan senin beğenmen beğenmiyosan revizyon yaptır ama psikolojini bu kadar bozup kendini eve kapama ya bak burda kaç kişi beğendik burnunu emin ol dışardan birisi incelerse (ki cidden kimse kimsenin burnuna bakmıyor) o da beğenicek. allah korusun çökme düşme falan olmasın onlar çok kötü gösteriyor. bence çözülmeyecek zor bi sıkıntı değil burnunun üstüne kıkırdak ekleyecekler bu tarz ameliyatlar yapılıyor hep. hatta ameliyata karar verene kadar dolguda yaptırabilirsin tam istediğin gibi olur.

Canım çok üzüldüm insallah çok çok iyi olmuştur bütün izdirabin geçer bundan sonra çok mutlu olursun .

Canım dolguyuda düşündüm ama o tv çıkan hemşire haberinden sonra korktum vücut eritmiyor ilerde deriye zarar veriyor ıvır i zıvırı çok ondan da korktum diyelim revizyona karar verdim o dolgu ne olucak o yüzden şimdilik bekliyorum.

Canım çok üzüldüm insallah çok çok iyi olmuştur bütün izdirabin geçer bundan sonra çok mutlu olursun .

İnşallah canım benim. Ama ben sabırlı davrandım çünkü revizyon çok riskli özellikle benim dokularımı almış kemiğimi parçalamış nefes bile alamıyordum zaten görüntü berbattı. O yüzden şükret seninki daha güzel ve kolay olacaktır bence.

Işte işin ehli birine denk gelirsem kolay olur belki o yüzden bende temkinli olmak istiyorum bu konuda yanlış karar daha dibe batırır. bu psikolojiden çıkamadım bide daha kötü olursa onu kaldıracak psikolojim yok Allah bir daha kötü doktora denk getirmesin sende bu süreçten sonra muhakkak dava aç yaşadığın tüm sürecin hesabını sor sana bu zulmü yapan doktor da cezasını çeksin gerçi çekeceği hiç bir ceza senin o 3 yıl yaşadığın zulmun yanında hiç kalır.

Yapacağım cnm ama ,şu an tek dileğim şu burnum düzelsin de ki o kadar korkuyorum ki alçı açılınca beni ne bekliyor hiç bilmiyorum pozitif fatma şimdi düşünmeye çalışıyorum da sinirlerim harap uyuyamıyorum 9 gündür. Allah kimseyi yanlış ellere düşürmesin.

öncesi ve sonrası bu mu. yandan cok güzel burnun. önden hiç fark yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…