Yahu ne acaip mesajlar var.. Evet Riri'yi ben de uzun süreden beri burnun güzel diyerek gerek kızarak gerek döverek gerek söverek uyarıyorum amaaa MUTSUZ yahu.. dahası var mı mutsuz! Yani hakarete varan kınayan öyle mesajlar okudum ki aklım başımdan gitti.. İnanılmazsınız. Beğenmediysen kimseyi dinleme sen de Riri insanlara konuşma hakkı veriyorsun sorma artık kimseye.. Kötü diyorsan kötüdür sen sadece revizyon için doktor sor.. Kimse kimsenin hayatına bu denli yanlış müdahale etmemeli.. Kimse kimseye bu denli kırıcı, bu denli acıtan yorumlar yapmamalı ayrıca anladığım ve bildiğim kadarıyla Riri'nin yaşı çok da büyük değil. Hepimiz o yaşlarda bir erkek için ;yıllarca çoğu kez; gözyaşı döktük! Ki burada bahsedilen yüzün tam ortasında ve hergün görülen ve yüzün tüm ifadesini etkileyen bir organ!! O kadar değersiz şeylere paralarcasına üzülmüş olmamız gerçeğiyle yani bu kadar da üzerine gitmesek mi?
Tekrar yazıyorum Riri artık insanlara olayım mı güzel mi çok mu kötü çok mutsuzum diye yazma soru sorma karar verdiysen revizyon ol kuzum