Revizyon ameliyatı derdim oldu

Yapmayin arkadaslar bu burnun neresi güzel olmuş Allah aşkina
Çok şükür burda da beni anlayan biri çıktı günlük hayatımda çevremde kimse beğenmiyor herkes söylüyor görüştüğüm doktorlar da eskisinden iyi değil cok ta kötü değil diyorlar tek burda ki insanlar iyi diyor aylardır burdakilete derdimi anlatmaya çalışıyorum anlayan çok nadir insan var malesef .

Şu anki durumunuz nedir?
Sislikleriniz inmiştir belki ve değişmiştir belki diye soruyorum.

Senin burnunu yapan doktor kim?
Bence burnun fena degil...Begenmiyorsan yeniden ameliyat olabilirsin..Doktoruna memnun olmadigini soyle, belki yeniden bedava yapar..Nasil burun istiyorsun?

Bence burnun fena degil...Begenmiyorsan yeniden ameliyat olabilirsin..Doktoruna memnun olmadigini soyle, belki yeniden bedava yapar..Nasil burun istiyorsun?
Bedavaya yapsanda ben ona guvenmem artık sorun zaten kendi kafasına göre is yapıyor Allah korusun ikincide maymuna benzetir ilk ameliyatta eline yüzüne gözüne ulaştırdı

Yüz karekterime uygun bir burun genelde ben sırtı olan kıkırdak olan karakterli burun seviyorum kısa olmayan cok uzunda olmayan burun ucu ne yuvarlak ne sivri böyle burnuna bakıldığı zaman yuz ifademi bozmayacak degistirmeyecek bir burun eski burnuma yakın. Bizim burda kaç yıllık fotoğrafçımız var beni gördü şok oldu oda deviasyon için olacakmış beni gordukten sonra vazgecti . Fotoğrafçı bile ya ne olmuş sana inanılır gibi değil senin yüz ifaden çok farklıydı burda istanbulda o kadar kişi gördüm kimsede yoktu ifade ne benzer çok güzeldi hatta manken gibi kız diyordum dedi adam gözlerine inanamadı doktorun estetik algisi yok dedi .banu alkan zamanında kalma bir burun yapmış dedi çok üzüldüm

Çok üzüldüm. Ben baktım resimlerine, gerçekten bahsettiğin kadar kötü gözükmüyor. Sanırım fotoğrafta çok belli olmuyor, belki yüzyüze görsek beğenmeyeceğiz. Bu kadar mutsuzsan revizyon ol bence de. Ama doktorları çok iyi araştır, görüşmeye git. Bütçen nasıl bilmiyorum ama bence ünlü doktorlardan da randevu al (en azından ücretsiz olanlardan), ameliyatı yaptıramayacak olsan bile onlardan yorum al, öneri al. İsteklerini, beklentilerini çok iyi anlat. İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun. Bu süre zarfında da kafana daha az takmaya çalış, eve kapanma. Hayat devam ediyor, bunu unutma.

Yok zaten eskisi gibi değilim daha büyük sıkıntılarla boğusuyorum evet bir cok doktora gittim hepsi bana beklentin çok olmasın diyor malesef .ve evet fotoğraf ta çok kötü görunmüyor tanıyanlar cevrem ve gittigim doktorlar da yüz ifadenin kötü yönde bozulduğuna kanaat getiriyor tabi bende aynı fikirdeyim zaten ameliyat icin calismaya basliyacam bir kaç doktor var kafamda ama yinede korkuyorum sonuctaameliyatta çok tercubeli olup mutsuz hastası olan çok doktorlar var bakalim nasip kısmet nereye .

benimde ameliyata ihtiyacım oldugu söylenemezdi bende oldum mutsuzum şunu anladım insan güzelse aynaya bakınca kendini begeniyors yüzüyle riske girmemeli benim yüzümü begenmeyen yoktu daha güzel olurum mantıgı beni bitirdi şimdi bende aynaya bakmadan önce korkarak bakıyorum ve alışmya çalışıyoırum

Geçmiş olsun bizim gibi tecrübesiz insanlar doktora gittiğinde burnun yüzüne yakisiyorsa bence o doktor senin ameliyatta ihtiyacın yok diyebilmeli benim ki ler kırk tane yalan söylediler sırf iki kuruş para için ameliyati ettiler hem de bin tane yalanla Allah bırakmasın .

bende istiyorum revizyon doktor bana dedi bu fotografı atsam instagrama 100 kişi bu burundan ister diye ama ben begenmiyorum elimde degil başka doktora gittim o da dedi güzel burnun aslında diye ama alışamıyorum ben düz burun istiyorum ama çkme olan var diyen de var kıkırdaklar saglık sektöründe çalışan 2 kişi orda tavsiye etmiyoruz biz sakın oynatma dediler aaama bilmiyorum yapamam alışamıyorum

Evet bir kaç doktorla görüştüm evet duzeltilebilir ama beklektin olmasin diyorlar ozelden atarım listeyi

ama ben süleyman taş olabilir diye düşünüyorum o düz burunlar yapıyor benim tarzım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…