Aynen öyle. Sadece kemerimin gitmesini columellanın tekrar çıkarılmasını garanti etti. Burun ucumun küçülmesi ve burun deliklerimin eşitlenmesini garanti etmedi. Nefesimde sorun yaşamayacağımı da garanti etmedi.
Ben 250-300 bin tl vereceksem bunların da tam %100 garanti olmasa da yüksek ihtimal olur’unu duyabilmeliyim yoksa kemer ve columellayı hangi doktora gitsem yapar zaten. 120 bine falan revizyon yapanlar da var.
Kapalı teknikten vazgeçtim valla açık yapan doktorları araştıracağım. Aslında kbb cilerden burada çok övülen 1-2 isim var onlar da aklımda ama kimisi de kbbcilerin
estetik gözü asla plastik cerrah gibi olamaz diyor o yüzden kbb cilere uzağım biraz. Bir yandan da nefesimi bozmadan yaparlar diye okey diyorum of karar vermek ne kadar zor
Bir tanesiyle görüştüm sakin iyi birisine benziyor isteklerimi de dinledi ama o da burun sırtın ince ama burun ucun kalın derili diye umutsuz konuştu ve kavis sana yakışır mı bilmem ki zaten ben kaydırak burun yapmıyorum diyerek düze yakın bir burun çizdi
Anlamıyorum ki yani etnik burunları bile küçültüyorlar benim burun ucum niye küçültülemiyor kafamı duvarlara vurucam stresten
En sonunda barbie nose’ culardan birine gidicem o olucak