Ya neden bu sayfada kimse empati kurmuyor hayret ediyorum herkesin suratında olan burun var suratımda ve bundan rahatsizim istemediginiz bir seyle yasamanin ne demek olduğunu bilemezsiniz hayir herkes kotu degil diyor diye ben yasamaya mahkum muyum ?ayrıca burnumda sıkıntılar var hayır yüzüme yakışan benim yüz yapıma uygun olan burnu neden yardigıyim bi de burnun genelini beğenmiyorum demiyorum sadece sirti oyuk o hosuma gitmiyor üst kısmın altı kadar geniş duruyor revizyonu da o yüzden düşünüyorum ailemde cevremde gittiğim doktorlarda burun sırtında sorun var diyor hayir benim algım kötü doktorlarinda kotu degildir herhalde .korkumda şu kendi doktoruma sırtı düzelt desem bu defa başka süpriz yaşar miyim diye korkuyorum çünkü ilkin kendi kafasına göre yaptı o yüzden sordum (ila eski burnum demiyorum evet kötü bir burun olabilir yıllarca o burunla yaşadım yadirgamam da normal ) [/QUOT
canım,ben de burnunu beğendim ama eğer psikolojik destek işe yaramıyorsa,mutsuzsan kim ne derse desin başarılı bir doktor bul ve ameliyat ol...
önemli olan başkasının beğenmesi değil,dünya beğense de sen beğenmiyorsan her aynaya baktığında mutsuz olacaksın ve bu mutsuzluk tüm hayatını etkileyecek...maddi imkanın varsa,aynı acıyı çekmeyi göze alabiliyorsan hiç düşünme...
umarım olmaz ama ameliyata karar verdiğinde başka bir sorun yaşamayı da göze alman gerekiyor ,çünkü bu burunu kesinlikle istemiyorsan bu rizki alabilirsin...tam istediğin gibi de olabilir...
ve 1. de istediğini yapamayan doktorun 2.de yapabileceğini sanmıyorum,yıllardır burun estetiği konularını takip ediyorum,aynı doktora revizyon olup memnun olanı duymadım...
instagramdan doktorları takip edebilirsin...ben de ordan takip ediyorum am arkadaşın biri fotoshop yapıyorlar demiş,şaşırdım,şimdi şüpheyle bakıcam
iyi şanslar canım...bir an önce ameliyatını olup hayata dön,zamanını mutsuzlukla heba etme...ya kabullen ya da değiştirmek için gerekeni yap...kendini mutlu et :)