• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı derdim oldu

Doktorun hatali bir islem yaptiysa dava acmalisin bence. Ama hatasi yoksa sen begenmiyorsan bilemem.
Baska doktorlara gostermende fayda var. Kotu bir burnun yok ama kavis seni rahatsiz ediyor sanirim ben de kavis sevmiyorum bu nedenle hosuna gitmiyorsa haklisin.
Kafası na göre sekillendir di burnumu sikayet ettim revizyon La duzelticem dedi o yüzden sikayetti ailem geri aldırdı sırtını D uzeltsin diyor şimdi ben çok kararsızım burdan bir kişi bil e revizyon için tamam demiyor sadece alış tedavi ol falan diyor .

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : bu ay ameliyat olmuycam tabi ki 10 ayda falan düşünüyoruz revizyon )
Dr.unun istediğin burnu yapabileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten yapabilse başta yapardı; belli ki herkese aynı burnu yapan cerrahlardan
Dr araştırırken farklı yüz tiplerine nasıl burunlar yapmış çok dikkat etmelisin.önemli olan zaten hangi yüze nasıl burun olur onu görecek estetik bakış açısına ve yeteneğe sahip dr olması
Bir de çoğu dr malesef photoshop kullanıyo fotoğraflarda; hastalarının videosunu yayınlayan dr.lara güvenmelisin

Dr.unun istediğin burnu yapabileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten yapabilse başta yapardı; belli ki herkese aynı burnu yapan cerrahlardan
Dr araştırırken farklı yüz tiplerine nasıl burunlar yapmış çok dikkat etmelisin.önemli olan zaten hangi yüze nasıl burun olur onu görecek estetik bakış açısına ve yeteneğe sahip dr olması
Bir de çoğu dr malesef photoshop kullanıyo fotoğraflarda; hastalarının videosunu yayınlayan dr.lara güvenmelisin
Çok haklısın çok iyi hekim olsa zaten bu burnu yapmaz herkesin suratında olan burun var yüzümde en azından yüz karakterine göre yapacak doktor bulmak daha doğru insallah bulurum.

Senin tum konularini yaadiklarini bilen biri olarak sunu soyleyim
Aklin yolu bir seni bilen hekreste aynisini soyluyor senin suan cerrah degil piskolojik saglam bi tedaviye ihtiyacin var
Senin sorun burnunu begenmemek kadar basit degil sebinki tam anlamiyla bi takinti..
Ve ben suna adim kadar eminim acik net soyluyorum dunyanin en iyi cerrahinida bulsan asla istedigin gibi bi burnun olmayacak cunku obsesiflik derecesinde bi takinti var sende
Bosuna bi kez daha bi islere girip kendinide ailenide yipratacaksin ve asla memnun kalmatacaksin (benim gorusum)

Ya neden bu sayfada kimse empati kurmuyor hayret ediyorum herkesin suratında olan burun var suratımda ve bundan rahatsizim istemediginiz bir seyle yasamanin ne demek olduğunu bilemezsiniz hayir herkes kotu degil diyor diye ben yasamaya mahkum muyum ?ayrıca burnumda sıkıntılar var hayır yüzüme yakışan benim yüz yapıma uygun olan burnu neden yardigıyim bi de burnun genelini beğenmiyorum demiyorum sadece sirti oyuk o hosuma gitmiyor üst kısmın altı kadar geniş duruyor revizyonu da o yüzden düşünüyorum ailemde cevremde gittiğim doktorlarda burun sırtında sorun var diyor hayir benim algım kötü doktorlarinda kotu degildir herhalde .korkumda şu kendi doktoruma sırtı düzelt desem bu defa başka süpriz yaşar miyim diye korkuyorum çünkü ilkin kendi kafasına göre yaptı o yüzden sordum (ila eski burnum demiyorum evet kötü bir burun olabilir yıllarca o burunla yaşadım yadirgamam da normal )

Canm koydugun fotograflar net degil. Tam anlamiyla dedigin sikinti fotografa yansimamis olabilir. Gunes gelmis falan. Once sonrasi diye tak karede koyabilir misin rica etsem? Bide revizyon icin paran varsa revizyonlari basarili gecen dr. Bul bence. Eski dr.a yaptirma derim.. burna yeniden kikirdak eklemek kolay degil ve her doktor bu kikirdak alma isini iyi yapamayabilir. Cok cok guvendigin bi dr bulana kadar sabret. 1 senen dolmus olur boylece. Tum odemlerin inmemistir suan. Benm 8 aylij burnum. Ucu hala sis. Boyle sisken revizyon dusunme. Dusunursen de Dr hatali burun yaparsa sasma yani.. benden tavsiye

Ilk hali beyazlı ikinci hali ameliyat li görünen köy kılavuz istemez burnun sırtı yok bırakmadı burun kanadi bir taraf içerde artık fotoğrafta görüyor musunuz bilmiyorum.( eski burnumun sekli şemali vardı.

Canm bak bu mesaji empati yaparak yaziyorm. Gercekten eski haline gore 10 kat daha iyi.. insanlarin ne dedigine takma. Seytanin vesveselerine aldanma.. inanki en cok boyle zamanlarda ugrasir insanlarla.. ama gene de ameliyata kararliysan dedigim gibi iyi bi dr.bul. basari oranini sor. Ameliyat olduguna dair fatura vs iste. Ilerde bi sikinti cikarsa hak hukuk talep edebilesin..

Canm bak bu mesaji empati yaparak yaziyorm. Gercekten eski haline gore 10 kat daha iyi.. insanlarin ne dedigine takma. Seytanin vesveselerine aldanma.. inanki en cok boyle zamanlarda ugrasir insanlarla.. ama gene de ameliyata kararliysan dedigim gibi iyi bi dr.bul. basari oranini sor. Ameliyat olduguna dair fatura vs iste. Ilerde bi sikinti cikarsa hak hukuk talep edebilesin..
Tamam canim çok sağol.

Ya neden bu sayfada kimse empati kurmuyor hayret ediyorum herkesin suratında olan burun var suratımda ve bundan rahatsizim istemediginiz bir seyle yasamanin ne demek olduğunu bilemezsiniz hayir herkes kotu degil diyor diye ben yasamaya mahkum muyum ?ayrıca burnumda sıkıntılar var hayır yüzüme yakışan benim yüz yapıma uygun olan burnu neden yardigıyim bi de burnun genelini beğenmiyorum demiyorum sadece sirti oyuk o hosuma gitmiyor üst kısmın altı kadar geniş duruyor revizyonu da o yüzden düşünüyorum ailemde cevremde gittiğim doktorlarda burun sırtında sorun var diyor hayir benim algım kötü doktorlarinda kotu degildir herhalde .korkumda şu kendi doktoruma sırtı düzelt desem bu defa başka süpriz yaşar miyim diye korkuyorum çünkü ilkin kendi kafasına göre yaptı o yüzden sordum (ila eski burnum demiyorum evet kötü bir burun olabilir yıllarca o burunla yaşadım yadirgamam da normal ) [/QUOT
canım,ben de burnunu beğendim ama eğer psikolojik destek işe yaramıyorsa,mutsuzsan kim ne derse desin başarılı bir doktor bul ve ameliyat ol...
önemli olan başkasının beğenmesi değil,dünya beğense de sen beğenmiyorsan her aynaya baktığında mutsuz olacaksın ve bu mutsuzluk tüm hayatını etkileyecek...maddi imkanın varsa,aynı acıyı çekmeyi göze alabiliyorsan hiç düşünme...
umarım olmaz ama ameliyata karar verdiğinde başka bir sorun yaşamayı da göze alman gerekiyor ,çünkü bu burunu kesinlikle istemiyorsan bu rizki alabilirsin...tam istediğin gibi de olabilir...
ve 1. de istediğini yapamayan doktorun 2.de yapabileceğini sanmıyorum,yıllardır burun estetiği konularını takip ediyorum,aynı doktora revizyon olup memnun olanı duymadım...
instagramdan doktorları takip edebilirsin...ben de ordan takip ediyorum am arkadaşın biri fotoshop yapıyorlar demiş,şaşırdım,şimdi şüpheyle bakıcam:(
iyi şanslar canım...bir an önce ameliyatını olup hayata dön,zamanını mutsuzlukla heba etme...ya kabullen ya da değiştirmek için gerekeni yap...kendini mutlu et :)

canım,ben de burnunu beğendim ama eğer psikolojik destek işe yaramıyorsa,mutsuzsan kim ne derse desin başarılı bir doktor bul ve ameliyat ol...
önemli olan başkasının beğenmesi değil,dünya beğense de sen beğenmiyorsan her aynaya baktığında mutsuz olacaksın ve bu mutsuzluk tüm hayatını etkileyecek...maddi imkanın varsa,aynı acıyı çekmeyi göze alabiliyorsan hiç düşünme...
umarım olmaz ama ameliyata karar verdiğinde başka bir sorun yaşamayı da göze alman gerekiyor ,çünkü bu burunu kesinlikle istemiyorsan bu rizki alabilirsin...tam istediğin gibi de olabilir...
ve 1. de istediğini yapamayan doktorun 2.de yapabileceğini sanmıyorum,yıllardır burun estetiği konularını takip ediyorum,aynı doktora revizyon olup memnun olanı duymadım...
instagramdan doktorları takip edebilirsin...ben de ordan takip ediyorum am arkadaşın biri fotoshop yapıyorlar demiş,şaşırdım,şimdi şüpheyle bakıcam:KK43:
iyi şanslar canım...bir an önce ameliyatını olup hayata dön,zamanını mutsuzlukla heba etme...ya kabullen ya da değiştirmek için gerekeni yap...kendini mutlu et :)

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : Bana gidip psikolojik tedavi al diyenler tedavi alıyorum sizin koyduğunuz teşhisi doktor koymuyor yapılan şeyin çok çirkin olduğunu bunun benim bilgim dışında olduğu için kabullenmem gayet normal karşılanıyor takıntı hastalığım yok ) herkes ayni seyi sevecek begenicek diye bir sey yok
Canım seni anlıyorum. Önce bizim kendimizi begenmemiz gerek.revizyon konusunda istanbulda bir doktor var.instagram face hesaplarına yaptığı işlere hasta yorumlarına bakabilirsin.burda reklam olmasın bana ulaşırsan yazarım kesinlikle onlar da görüş son karar senin.cok ilgili sempatik hastayı mutlu eden ameliyat öncesi ve sonrası hastasını sürekli arayan biri ve her zaman telde uladabiliyirsun kaşıntı vs değil diğerleri gibi

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : Bana gidip psikolojik tedavi al diyenler tedavi alıyorum sizin koyduğunuz teşhisi doktor koymuyor yapılan şeyin çok çirkin olduğunu bunun benim bilgim dışında olduğu için kabullenmem gayet normal karşılanıyor takıntı hastalığım yok ) herkes ayni seyi sevecek begenicek diye bir sey yok
Canım seni çok ıyı anlıyorum ben de 2.kez burun amelıyatı estetıgı oldum sonuç oldukça kötü hemen hemen hıc düzeltme yapmamış :( burnum çok büyük duruyor hıc bır oyuntu yok dümdüz kütük gibi :(çok mutsuzum 3amelıyatı düşünür oldum sana bısey sormak ıstedım acaba amelıyatını yapan doktor tekrar ucretsız yapmayı kabul edıyor mu ? Çünkü bende doktora gıdıp konuşicam tekrar yapmasını isticem. Ama tekrar para talep eder mı daha 10.ayımdayım ama psikolojik olarak çok etkılıyor benı bı daha para verecek durumda da degılım :(

R riri2134 canim sana burdan yazilan tum yorumlari okudum hepside okadar hakliki.gercekten revizyona ihtiyacin yok ama seni cok iyi anliyorum cunku bende herkes cok guzel oldu demesine ragmen revizyon dusunenlerdenim.cunku dunya alem guzel dese onemli olan senin kendini iyi ve guzel hissetmen.tam tersi herkes cirkin desin ben begendiysem konu kapanmistir.benimde burun sirtim cok genis gorunuyor.sanki kemerli burnum var gibi.fakat benim tutunacak tek dalim 2 bucuk aylik ameliyatli olmam.yani suan zaman gecmesini bekliyorum eger sisliksede inerse amenna ama bu kemik kalirsa revizyon olucam ayni doktorami asla!

Bence hiç takıntı haline getirip mutsuz olma, psikolojin herşeyden önemli. Mutsuzsan iyi bir doktorla lokal anestezi ile düzeltilebilir. Yarın sabah ben de revizyon ameliyatına gireceğim, hem de burnumu yapan doktora. Çünkü güvenim tam. Bu 3. ameliyat olacak ama kıkırdak kalmadığı için estetiğim düzgün yapılamadı. Ama ben bunu hiç dert etmedim hatta bakışta bişey de yok burnumda çok ta güzel sadece erimeyen bir yerdeki kıkırdağı düzeltecek. Sana tavsiyem moralini yüksek tutup iyi bir doktorla en yakın zamanda burnuna revizyon yaptırman. Mutsuzluğun inan ki çok gereksiz sonuçta çaresi olan bir durum. Allah dermansız dert vermesin önemli olan bu

Bence hiç takıntı haline getirip mutsuz olma, psikolojin herşeyden önemli. Mutsuzsan iyi bir doktorla lokal anestezi ile düzeltilebilir. Yarın sabah ben de revizyon ameliyatına gireceğim, hem de burnumu yapan doktora. Çünkü güvenim tam. Bu 3. ameliyat olacak ama kıkırdak kalmadığı için estetiğim düzgün yapılamadı. Ama ben bunu hiç dert etmedim hatta bakışta bişey de yok burnumda çok ta güzel sadece erimeyen bir yerdeki kıkırdağı düzeltecek. Sana tavsiyem moralini yüksek tutup iyi bir doktorla en yakın zamanda burnuna revizyon yaptırman. Mutsuzluğun inan ki çok gereksiz sonuçta çaresi olan bir durum. Allah dermansız dert vermesin önemli olan bu
Geçmiş olsun inşallah sizin de duzelmistir bir daha ameliyat olmak zorunda kalmasiniz .

R riri2134 canim sana burdan yazilan tum yorumlari okudum hepside okadar hakliki.gercekten revizyona ihtiyacin yok ama seni cok iyi anliyorum cunku bende herkes cok guzel oldu demesine ragmen revizyon dusunenlerdenim.cunku dunya alem guzel dese onemli olan senin kendini iyi ve guzel hissetmen.tam tersi herkes cirkin desin ben begendiysem konu kapanmistir.benimde burun sirtim cok genis gorunuyor.sanki kemerli burnum var gibi.fakat benim tutunacak tek dalim 2 bucuk aylik ameliyatli olmam.yani suan zaman gecmesini bekliyorum eger sisliksede inerse amenna ama bu kemik kalirsa revizyon olucam ayni doktorami asla!
Aynen bende öyleyim her zaman benim nasılhissettiğim önemlidir o yüzden kabullenemedim inşallah herkes istedigine kavuşur sonsuza denk şu burun mevzusu kapanirda kurtuluruz.

Back