Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani öyle çok beklentim olmasın dediler .o söylediğin doktorları biliyorum kapalı teknikle çalışıyorlar ama revizyon tecrübelerini bilmiyorum pek .Bende iyi hekimlere bakmaya çalışıyorum şuan aklımda olan doktorlar barış çakır , engin erkal , bahadır baykal , abdulkadir göksel ( bunlar revizyonda iyi ) , süleyman taş , aykut ozpur , ali akkuş bunlarda kapalı teknikle çalışıyor ama revizyon ne kadar iyiler bilmiyorum sonuçta ilk ameliyat i iyi yapanlar revizyon yapamayabiliyorlar o yüzden 1 yıl daha bekleyip iyi bir doktora ameliyat olmayı düşünüyorum bakalim nasip kısmetbana da atar mısın riri nasıl beklentin olmasın diyorlar ben ozan balıkla görüştüm o dedi kemer bile konulabilir dedi
Yani öyle çok beklentim olmasın dediler .o söylediğin doktorları biliyorum kapalı teknikle çalışıyorlar ama revizyon tecrübelerini bilmiyorum pek .Bende iyi hekimlere bakmaya çalışıyorum şuan aklımda olan doktorlar barış çakır , engin erkal , bahadır baykal , abdulkadir göksel ( bunlar revizyonda iyi ) , süleyman taş , aykut ozpur , ali akkuş bunlarda kapalı teknikle çalışıyor ama revizyon ne kadar iyiler bilmiyorum sonuçta ilk ameliyat i iyi yapanlar revizyon yapamayabiliyorlar o yüzden 1 yıl daha bekleyip iyi bir doktora ameliyat olmayı düşünüyorum bakalim nasip kısmet
Bak bende senin burnun güzel olduğunu söyledim .çünkü güZel gerçekten ama sana söylenen güzel yorumlar.bana da kk dışında bir yerde duymuyorum güzel olduğunu .fotoğrafçımız çevremde tek bir Allahin kulli güzel olmuş demedi hepsi kötü değil diyor ( iyi olmus la kötü değıl arasında çok fark var ) 1 yıl bekle eğer halen bile alasimadiysan o zaman düşün ama bence sen zaman la alacaksin gibime geliyor .bence de bu burun cok riskli daha kötü olma ihtimalli var kendine zaman ver .bende istiyorum revizyon doktor bana dedi bu fotografı atsam instagrama 100 kişi bu burundan ister diye ama ben begenmiyorum elimde degil başka doktora gittim o da dedi güzel burnun aslında diye ama alışamıyorum ben düz burun istiyorum ama çkme olan var diyen de var kıkırdaklar saglık sektöründe çalışan 2 kişi orda tavsiye etmiyoruz biz sakın oynatma dediler aaama bilmiyorum yapamam alışamıyorum
Bak bende senin burnun güzel olduğunu söyledim .çünkü güZel gerçekten ama sana söylenen güzel yorumlar.bana da kk dışında bir yerde duymuyorum güzel olduğunu .fotoğrafçımız çevremde tek bir Allahin kulli güzel olmuş demedi hepsi kötü değil diyor ( iyi olmus la kötü değıl arasında çok fark var ) 1 yıl bekle eğer halen bile alasimadiysan o zaman düşün ama bence sen zaman la alacaksin gibime geliyor .bence de bu burun cok riskli daha kötü olma ihtimalli var kendine zaman ver .
canım onu yapmak için burnunun o köprü kısmına kavis olan yerlere kıkırdak koyacaklar. o kıkırdaklar kayabilir yada köprüde düzensiz çıkıntılı bi görüntü oluşturabiilir en iyi ellerdede yaptırsan böyle riskleri var bence alışmaya çalış yok alışamam diyosan burun ucunu biraz kırpabilirler o da kavis görünümünü azaltır genelde bunu öneriyolarcanım ben alışamıyorum düz istiyorum inana çünkü yüzüm geniş nazım çerkes de iyiymiş ama o da çok istiyor 30000 tl onu vermekte kolay degil eski buruna gerek yok biraaz düz burun yapsalar da yeter bize aslında onu da yapabilirler sanırım emre ilhan sanki revizyonda büyütüyot gibi de geliyotr bana
Kirpa nedemek??canım onu yapmak için burnunun o köprü kısmına kavis olan yerlere kıkırdak koyacaklar. o kıkırdaklar kayabilir yada köprüde düzensiz çıkıntılı bi görüntü oluşturabiilir en iyi ellerdede yaptırsan böyle riskleri var bence alışmaya çalış yok alışamam diyosan burun ucunu biraz kırpabilirler o da kavis görünümünü azaltır genelde bunu öneriyolar
fotonu atsana bi profildenalışmaya çalışmak ne kadar kötü o zaman doktorlar neden kavis konusunda ısrarcı ben ilk istemedim bir sert çıktı doktor sanki kavis herkese ykışır gibi belki de dolgu mantıklı
fotonu atsana bi profilden
Yani öyle çok beklentim olmasın dediler .o söylediğin doktorları biliyorum kapalı teknikle çalışıyorlar ama revizyon tecrübelerini bilmiyorum pek .Bende iyi hekimlere bakmaya çalışıyorum şuan aklımda olan doktorlar barış çakır , engin erkal , bahadır baykal , abdulkadir göksel ( bunlar revizyonda iyi ) , süleyman taş , aykut ozpur , ali akkuş bunlarda kapalı teknikle çalışıyor ama revizyon ne kadar iyiler bilmiyorum sonuçta ilk ameliyat i iyi yapanlar revizyon yapamayabiliyorlar o yüzden 1 yıl daha bekleyip iyi bir doktora ameliyat olmayı düşünüyorum bakalim nasip kısmet
Bence emre ilhan iyi yapıyo reveziyonu hatta kaburga kaymasin diye dikis yapıyo
Yaptığı burunlar benim tarzım değil.Bence emre ilhan iyi yapıyo reveziyonu hatta kaburga kaymasin diye dikis yapıyo
Yüz karekterime uygun bir burun genelde ben sırtı olan kıkırdak olan karakterli burun seviyorum kısa olmayan cok uzunda olmayan burun ucu ne yuvarlak ne sivri böyle burnuna bakıldığı zaman yuz ifademi bozmayacak degistirmeyecek bir burun eski burnuma yakın. Bizim burda kaç yıllık fotoğrafçımız var beni gördü şok oldu oda deviasyon için olacakmış beni gordukten sonra vazgecti . Fotoğrafçı bile ya ne olmuş sana inanılır gibi değil senin yüz ifaden çok farklıydı burda istanbulda o kadar kişi gördüm kimsede yoktu ifade ne benzer çok güzeldi hatta manken gibi kız diyordum dedi adam gözlerine inanamadı doktorun estetik algisi yok dedi .banu alkan zamanında kalma bir burun yapmış dedi çok üzüldüm
Eski burnum yüzümle uyumluydu eski burnum biraz uzun kemikli iri bir burundu .evet keskee en başta barış çakır a olsaydım belki bu kadar uzulmezdim. Sonuçta herkes kavisli burun sevmez haberim olmadan yapılan bir şeydi olan oldu inşallah iyi bir doktor bulurum da bu üzüntülü ruh halinden kurtulurumsizin eski burun yapınız da sanırım kısa gibi, bana öyle geldi, çok kalın derilisiniz ve belki deriniz de esnemedi, esnek olmadığı için doktor böyle yapmış olabilir, kalın deri esnemez diye bir kural yok tabi bu da yanlış anlaşılmasın, yüzünüz iri ve çok toplu biraz kilo falan verdiğinizde yüzünüz de incelir burun daha güzel görünür, kavissiz istiyormuşsunuz barış çakır çok düz burunlar yapıyor keşke ona ilk olsaydınız ama keşkelerin faydası yok.
ama iri burunu da çok düz yapınca bu sefer yine mutsuz olacaktınız kavis olmayınca daha da iri dururdu. bilmiyorum allah gönlünüze göre versin.
Kusura bakma canım herkesin tercihi farklı bende sert durmayı seviyorum böyle çocuklara benziyorum .çevremde ve gittiğim doktorlar da dahi eski burnumun yüzüme daha cok yakıştığı kanısında .tabi bu tür burunları seven insan çok saygı duyuyorum.hadi bakalım insallah. ama şunu da merak ediyorum, eski halinin nesini özlüyorsun bakışların bile alık alık, hiç yanlış anlama yani art niyetle yazmıyorum, yeni burun bakışlarını tam tersine düzeltmiş eskisinde gözlerin çok ayrık duruyor, biraz da öz eleştiri yap bence, burnun aşırı kalın derili ve çok kalın kemikli duruyor, o şekilde bir alt yapıya düz burun olsaydı bu sefer de yüz ifaden yumuşamıcaktı bakışlar yine sert ve büyük duran bir burun yine mutsuz olacaktın belki de daha fazla, neyse bazen istediklerinle sahip oldukların arasında orantı kurmak ruh sağlığı için gerekli.
çok geçmiş olsun tekrardan.