• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı derdim oldu

Yapmayin arkadaslar bu burnun neresi güzel olmuş Allah aşkina
Çok şükür burda da beni anlayan biri çıktı günlük hayatımda çevremde kimse beğenmiyor herkes söylüyor görüştüğüm doktorlar da eskisinden iyi değil cok ta kötü değil diyorlar tek burda ki insanlar iyi diyor aylardır burdakilete derdimi anlatmaya çalışıyorum anlayan çok nadir insan var malesef .

Çok şükür burda da beni anlayan biri çıktı günlük hayatımda çevremde kimse beğenmiyor herkes söylüyor görüştüğüm doktorlar da eskisinden iyi değil cok ta kötü değil diyorlar tek burda ki insanlar iyi diyor aylardır burdakilete derdimi anlatmaya çalışıyorum anlayan çok nadir insan var malesef .

Şu anki durumunuz nedir?
Sislikleriniz inmiştir belki ve değişmiştir belki diye soruyorum.

Bence de sen git bakırköye neyin ne olduğunu bilmiyorsun gelmiş burda boş boş konuşuyorsun ! Burda aylardır konu açtım bir çok kişi beni eleştirdi ama hiç biriyle ne tartıştık nede polemik yaşadık acaba sende niye polemik oldu ! oturda bir düşün eleştiri yapmak ayrı hakaret etmek apayrı bence yazdıklarını bir oku ! Kimse gelip burda benim şahsıma hakaret edemez haddini bil. gelip te benim açtığım konuda hareket içerikli cümleler yazarsan senin de doktorun tanıdığı olduğunu düşünmem gayet normal ona göre Ozel den tepki göstermem de normal ! Yazık ki sana ...bir zahmet kim olduğu beli olmayan şahıs benim açtığım konulara yazma ( yaşamadığın acılarla ilgili fikir beyan etme burda mutsuz olan bir çok kişiyle konuşuyoruz onları en iyi ben anlarım sen değil )ALLAH la benim aramda sen yoksun o beni biliyor senin sacmalıkların sana kalsın bir zahmet sen yoluna bak ...
Kusura bakma sen ve senin gibiler psikoloğa gitsin dar bir pencereden guzel güzel oldu diyorsunuz benim açımda bakamazsin. çünkü empati yapacak biri değilsin...sana göre ve senin gibilere göre güzelse ben ne yapabilirim !!! Sen güzel buldun diye ben mutlu olu cam sanki !! çevremde ki bütün insanlar beni çok anlayışla karşılıyor sen ve senin gibi düşünürler eğer benim açtığım konulardan rahatsiz saniz yazmayın bir zahmet !! Bu benim burnum mutlu yada mutsuz bu benim sorunum ben sadece bu platformda iyi niyetli insanların doğru yorum yapmasını istiyorum her gelen çocuk azarlar gibi azarlamaya kalmasın! Cok bilmiş hanimefendiler tedavi almadigimi nerden biliyorsunuz ??her gelen psikiyatri yolu gösteriyor !!

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : Bana gidip psikolojik tedavi al diyenler tedavi alıyorum sizin koyduğunuz teşhisi doktor koymuyor yapılan şeyin çok çirkin olduğunu bunun benim bilgim dışında olduğu için kabullenmem gayet normal karşılanıyor takıntı hastalığım yok ) herkes ayni seyi sevecek begenicek diye bir sey yok

Senin burnunu yapan doktor kim?
Bence burnun fena degil...Begenmiyorsan yeniden ameliyat olabilirsin..Doktoruna memnun olmadigini soyle, belki yeniden bedava yapar..Nasil burun istiyorsun?

Bence burnun fena degil...Begenmiyorsan yeniden ameliyat olabilirsin..Doktoruna memnun olmadigini soyle, belki yeniden bedava yapar..Nasil burun istiyorsun?
Bedavaya yapsanda ben ona guvenmem artık sorun zaten kendi kafasına göre is yapıyor Allah korusun ikincide maymuna benzetir ilk ameliyatta eline yüzüne gözüne ulaştırdı

Yüz karekterime uygun bir burun genelde ben sırtı olan kıkırdak olan karakterli burun seviyorum kısa olmayan cok uzunda olmayan burun ucu ne yuvarlak ne sivri böyle burnuna bakıldığı zaman yuz ifademi bozmayacak degistirmeyecek bir burun eski burnuma yakın. Bizim burda kaç yıllık fotoğrafçımız var beni gördü şok oldu oda deviasyon için olacakmış beni gordukten sonra vazgecti . Fotoğrafçı bile ya ne olmuş sana inanılır gibi değil senin yüz ifaden çok farklıydı burda istanbulda o kadar kişi gördüm kimsede yoktu ifade ne benzer çok güzeldi hatta manken gibi kız diyordum dedi adam gözlerine inanamadı doktorun estetik algisi yok dedi .banu alkan zamanında kalma bir burun yapmış dedi :( çok üzüldüm

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : Bana gidip psikolojik tedavi al diyenler tedavi alıyorum sizin koyduğunuz teşhisi doktor koymuyor yapılan şeyin çok çirkin olduğunu bunun benim bilgim dışında olduğu için kabullenmem gayet normal karşılanıyor takıntı hastalığım yok ) herkes ayni seyi sevecek begenicek diye bir sey yok
Çok üzüldüm. Ben baktım resimlerine, gerçekten bahsettiğin kadar kötü gözükmüyor. Sanırım fotoğrafta çok belli olmuyor, belki yüzyüze görsek beğenmeyeceğiz. Bu kadar mutsuzsan revizyon ol bence de. Ama doktorları çok iyi araştır, görüşmeye git. Bütçen nasıl bilmiyorum ama bence ünlü doktorlardan da randevu al (en azından ücretsiz olanlardan), ameliyatı yaptıramayacak olsan bile onlardan yorum al, öneri al. İsteklerini, beklentilerini çok iyi anlat. İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun. Bu süre zarfında da kafana daha az takmaya çalış, eve kapanma. Hayat devam ediyor, bunu unutma.

Çok üzüldüm. Ben baktım resimlerine, gerçekten bahsettiğin kadar kötü gözükmüyor. Sanırım fotoğrafta çok belli olmuyor, belki yüzyüze görsek beğenmeyeceğiz. Bu kadar mutsuzsan revizyon ol bence de. Ama doktorları çok iyi araştır, görüşmeye git. Bütçen nasıl bilmiyorum ama bence ünlü doktorlardan da randevu al (en azından ücretsiz olanlardan), ameliyatı yaptıramayacak olsan bile onlardan yorum al, öneri al. İsteklerini, beklentilerini çok iyi anlat. İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun. Bu süre zarfında da kafana daha az takmaya çalış, eve kapanma. Hayat devam ediyor, bunu unutma.
Yok zaten eskisi gibi değilim daha büyük sıkıntılarla boğusuyorum evet bir cok doktora gittim hepsi bana beklentin çok olmasın diyor malesef .ve evet fotoğraf ta çok kötü görunmüyor tanıyanlar cevrem ve gittigim doktorlar da yüz ifadenin kötü yönde bozulduğuna kanaat getiriyor tabi bende aynı fikirdeyim zaten ameliyat icin calismaya basliyacam bir kaç doktor var kafamda ama yinede korkuyorum sonuctaameliyatta çok tercubeli olup mutsuz hastası olan çok doktorlar var bakalim nasip kısmet nereye .

benimde ameliyata ihtiyacım oldugu söylenemezdi bende oldum mutsuzum şunu anladım insan güzelse aynaya bakınca kendini begeniyors yüzüyle riske girmemeli benim yüzümü begenmeyen yoktu daha güzel olurum mantıgı beni bitirdi şimdi bende aynaya bakmadan önce korkarak bakıyorum ve alışmya çalışıyoırum

Geçmiş olsun bizim gibi tecrübesiz insanlar doktora gittiğinde burnun yüzüne yakisiyorsa bence o doktor senin ameliyatta ihtiyacın yok diyebilmeli benim ki ler kırk tane yalan söylediler sırf iki kuruş para için ameliyati ettiler hem de bin tane yalanla Allah bırakmasın .

bende istiyorum revizyon doktor bana dedi bu fotografı atsam instagrama 100 kişi bu burundan ister diye ama ben begenmiyorum elimde degil başka doktora gittim o da dedi güzel burnun aslında diye ama alışamıyorum ben düz burun istiyorum ama çkme olan var diyen de var kıkırdaklar saglık sektöründe çalışan 2 kişi orda tavsiye etmiyoruz biz sakın oynatma dediler aaama bilmiyorum yapamam alışamıyorum

Evet bir kaç doktorla görüştüm evet duzeltilebilir ama beklektin olmasin diyorlar ozelden atarım listeyi

Back