• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı derdim oldu

mrb cemal cingiye ameliyat olan arkadaşlar varmı aranızda.mahkeme açtım şahıt arıyorum.kızlar sızınde beş yıl içinde mahkeme açma hakkınız var.yaptıkları yanlarına kalmasın.

Başka doktora tekrar ameliyat olsaniz bile beş yıl içinde dava açma hakkınız var ameliyat öncesi sonrası fotoları hastaneden alacağınız epikriz raporu .hastaneye gidip epikriz raporu almak istiyorum derseniz verirler.mahkeme açtıktan sonra bilirkişi raporuyla burnunuzdaki sorunlar zaten kanutlanacaktir.ayrıca tabibler odası ve sağlık Bakanlığına dilekçe gönderebilirsiniz. Şayet tekrar eski doktorun yaptığı ameliyatın üstüne ameliyat olmuşsanız yine acabilirsiniz.eğer eski doktorunuz düzgün yapsaydiı tekrar ameliyat olmak zorunda kalmicaktiniz.para için insan sağlığıyla oynayan mesleğini kötüye kullanip yalan söyleyen doktorlar en ahlaksız kişilerdir.madem yapamicaksiniz ameliyat yapmayin.elinizden geleni ardiniza koymayın bir kaç avukata görüşün. Tek avukata bağlı kalmayın. Ayrıca bu forumda bazı kisiler doktorların reklamını yapıyor. Gözünüzle kişiyi yakından gormedikten sonra inanmayın. Fotoğraflar aldatıcı olabiliyor.rutuslu veya yandan herkesin burnu güzel gozukebilir.kimsenin de reklamını yapmayın. Çıkar. Böyle insanların canı yaktiginiz Candan bin katı fazla yansın.maalesef Doktorlugu onursuz hale getirdiler.artık Dr lere ne güvenim ne saygım kaldı.

Başka doktora tekrar ameliyat olsaniz bile beş yıl içinde dava açma hakkınız var ameliyat öncesi sonrası fotoları hastaneden alacağınız epikriz raporu .hastaneye gidip epikriz raporu almak istiyorum derseniz verirler.mahkeme açtıktan sonra bilirkişi raporuyla burnunuzdaki sorunlar zaten kanutlanacaktir.ayrıca tabibler odası ve sağlık Bakanlığına dilekçe gönderebilirsiniz. Şayet tekrar eski doktorun yaptığı ameliyatın üstüne ameliyat olmuşsanız yine acabilirsiniz.eğer eski doktorunuz düzgün yapsaydiı tekrar ameliyat olmak zorunda kalmicaktiniz.para için insan sağlığıyla oynayan mesleğini kötüye kullanip yalan söyleyen doktorlar en ahlaksız kişilerdir.madem yapamicaksiniz ameliyat yapmayin.elinizden geleni ardiniza koymayın bir kaç avukata görüşün. Tek avukata bağlı kalmayın. Ayrıca bu forumda bazı kisiler doktorların reklamını yapıyor. Gözünüzle kişiyi yakından gormedikten sonra inanmayın. Fotoğraflar aldatıcı olabiliyor.rutuslu veya yandan herkesin burnu güzel gozukebilir.kimsenin de reklamını yapmayın. Çıkar. Böyle insanların canı yaktiginiz Candan bin katı fazla yansın.maalesef Doktorlugu onursuz hale getirdiler.artık Dr lere ne güvenim ne saygım kaldı.
Söylediklerinize sonsuz katılıyorum bazı insanlar şahane reklam yapıyorlar artık dünyada kimsenin burnunu canlı görmeden inanmam herhangi bir doktorun "iyi" olduğuna... Size mesaj attım yanıtlarsanız çok sevinirim benim için çok mühim

Bence kimse bu ameliyatlara girmesin ,burda bir çok doktorun asistanı var herkes e yalan yanlış bilgiler veriliyor çok iyi doktorun bile rezil ettiği burunlar var ila olacaklar liste yapsın en 10 doktor gezsin hastalarla konussun en son kim içine s inerse olsun ( kesinlikle en kötü burun estettikli burundan iyidir )

Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.(not : Bana gidip psikolojik tedavi al diyenler tedavi alıyorum sizin koyduğunuz teşhisi doktor koymuyor yapılan şeyin çok çirkin olduğunu bunun benim bilgim dışında olduğu için kabullenmem gayet normal karşılanıyor takıntı hastalığım yok ) herkes ayni seyi sevecek begenicek diye bir sey yok
O kucuk kavisli burun bir ameliyat daha sonrasi sizce nasil olur?
Bence yanlis bir dusunce burnunuza ek yapacak halleri yok ya. Hic korkmuyormusunuz. Daha beter olursam diye. Cesaretinize hayran kaldim. Michael Jackson un burnunu hatirliyormusunuz burnu kalmamisti rahmetlinin.

O kucuk kavisli burun bir ameliyat daha sonrasi sizce nasil olur?
Bence yanlis bir dusunce burnunuza ek yapacak halleri yok ya. Hic korkmuyormusunuz. Daha beter olursam diye. Cesaretinize hayran kaldim. Michael Jackson un burnunu hatirliyormusunuz burnu kalmamisti rahmetlinin.
zaten burnuma komple müdahale ettirmek degil niyetim. sırtı kötü onu duzeltirmeyi düşündüm ben çok korkuyorum ama gözlük bile olmuyor sırtı oydugu için bir zahmet iyi bir hekim D uzeltsin kötü olmak benim kaderim mi ? herkes burda bu cümleyi yazıyor Allah 3 4 ameliyat olana sabır versin.

Bence kimse bu ameliyatlara girmesin ,burda bir çok doktorun asistanı var herkes e yalan yanlış bilgiler veriliyor çok iyi doktorun bile rezil ettiği burunlar var ila olacaklar liste yapsın en 10 doktor gezsin hastalarla konussun en son kim içine s inerse olsun ( kesinlikle en kötü burun estettikli burundan iyidir )
Arkadasim nasil da hislerime tercuman olmussun en kotu burun estetikli burundan iyidir. Aynen oyledir. Kemerli burnumdan sikayetci oldugum icin oldugum ameliyattam cokmus oyulmus bi burun sahibi oldum. Doktora ameliyata girerken uste basa basa kucucuk dokunun hatta hafifte kemer kalabilir ama kavisten nefret ediyorum anladiniz dimi dedim.. merak etme dedi.. ameliyattan sonra ameliyat sirasinda cektigi resmi gosterdi bu ne dedim alin la butun lesen hafif kavis verdim dedi o gunden beri mutsuzken bide bu kavis denilen aslinda ne kavisi baya baya oyuk olan durum icin ameliyat olmayi dusunuyorm ayin 20 sinde bakalim bi doktora randevu aldm. Guzel bi sonuc alirsam yazarim sana da. Hee bide su var ben eski kemerli burnumu oyle ozluyorumki suan kemer li hatta baya baya kemerli burunlara ic geciriyorum..

Al Bende o kadQUOTE="zeze86, post: 51358926, member: 556180"]Arkadasim nasil da hislerime tercuman olmussun en kotu burun estetikli burundan iyidir. Aynen oyledir. Kemerli burnumdan sikayetci oldugum icin oldugum ameliyattam cokmus oyulmus bi burun sahibi oldum. Doktora ameliyata girerken uste basa basa kucucuk dokunun hatta hafifte kemer kalabilir ama kavisten nefret ediyorum anladiniz dimi dedim.. merak etme dedi.. ameliyattan sonra ameliyat sirasinda cektigi resmi gosterdi bu ne dedim alin la butun lesen hafif kavis verdim dedi o gunden beri mutsuzken bide bu kavis denilen aslinda ne kavisi baya baya oyuk olan durum icin ameliyat olmayi dusunuyorm ayin 20 sinde bakalim bi doktora randevu aldm. Guzel bi sonuc alirsam yazarim sana da. Hee bide su var ben eski kemerli burnumu oyle ozluyorumki suan kemer li hatta baya baya kemerli burunlara ic geciriyorum..[/QUOTE]
Alben de o kadar çok kötü oldum bana da aynen merak etme dedi malesef mağdur oldum canim ben doktor araştırıyorum gidicegin doktoru yaz özelden benim de fikrik olur çok doktor araştırdım ameliyat olmadan kime gittiğini yaz mutlaka

Arkadasim nasil da hislerime tercuman olmussun en kotu burun estetikli burundan iyidir. Aynen oyledir. Kemerli burnumdan sikayetci oldugum icin oldugum ameliyattam cokmus oyulmus bi burun sahibi oldum. Doktora ameliyata girerken uste basa basa kucucuk dokunun hatta hafifte kemer kalabilir ama kavisten nefret ediyorum anladiniz dimi dedim.. merak etme dedi.. ameliyattan sonra ameliyat sirasinda cektigi resmi gosterdi bu ne dedim alin la butun lesen hafif kavis verdim dedi o gunden beri mutsuzken bide bu kavis denilen aslinda ne kavisi baya baya oyuk olan durum icin ameliyat olmayi dusunuyorm ayin 20 sinde bakalim bi doktora randevu aldm. Guzel bi sonuc alirsam yazarim sana da. Hee bide su var ben eski kemerli burnumu oyle ozluyorumki suan kemer li hatta baya baya kemerli burunlara ic geciriyorum..
Merhaba siz daha önce yaklasık bir yıl önce eren tastana revizyon oldum basarılı gecti diye bir mesajınız var bu konuda bilgi verebilirmisiniz revizyon olupta üçüncüyumü olucaksınız acaba

Al Bende o kadQUOTE="zeze86, post: 51358926, member: 556180"]Arkadasim nasil da hislerime tercuman olmussun en kotu burun estetikli burundan iyidir. Aynen oyledir. Kemerli burnumdan sikayetci oldugum icin oldugum ameliyattam cokmus oyulmus bi burun sahibi oldum. Doktora ameliyata girerken uste basa basa kucucuk dokunun hatta hafifte kemer kalabilir ama kavisten nefret ediyorum anladiniz dimi dedim.. merak etme dedi.. ameliyattan sonra ameliyat sirasinda cektigi resmi gosterdi bu ne dedim alin la butun lesen hafif kavis verdim dedi o gunden beri mutsuzken bide bu kavis denilen aslinda ne kavisi baya baya oyuk olan durum icin ameliyat olmayi dusunuyorm ayin 20 sinde bakalim bi doktora randevu aldm. Guzel bi sonuc alirsam yazarim sana da. Hee bide su var ben eski kemerli burnumu oyle ozluyorumki suan kemer li hatta baya baya kemerli burunlara ic geciriyorum..
Alben de o kadar çok kötü oldum bana da aynen merak etme dedi malesef mağdur oldum canim ben doktor araştırıyorum gidicegin doktoru yaz özelden benim de fikrik olur çok doktor araştırdım ameliyat olmadan kime gittiğini yaz mutlaka[/QUOTE]
Ah riri anlattıklarının hepsini yasıyorum sanki beni anlattın hersey aynı hayat bitmiş gibi ölen insanlara imreniyorun keske ölsemde bu azap bitse diye bixe bunları yasatanların rabbim bizden beter etsin ahh bir anlatsam yasadıklarımı insan hic mi tat slmaz bişeyden:(

Merhaba siz daha önce yaklasık bir yıl önce eren tastana revizyon oldum basarılı gecti diye bir mesajınız var bu konuda bilgi verebilirmisiniz revizyon olupta üçüncüyumü olucaksınız acaba
Ah canım kusura bakma yanlıs görmüsüm o revizyon olan baskasıymıs sen konuya cvp istemissin şimdi baktım

Ah canım kusura bakma yanlıs görmüsüm o revizyon olan baskasıymıs sen konuya cvp istemissin şimdi baktım
Önemli değil canım insallah iyi bir hekime revizyon olup kurtulacaz bu dertten hepimizin yaşadığı süreç aynı sanırım yazsam roman olur Allah yardımcımız olsun.

Kavis ve kalkık burun hiç sevmediğim için seni anlıyorum benim de başıma gelse üzülürdüm .
Ancak üzülmenin de ölçüsü olmalı ,kendini yıpratıp zayıf düşürme
madem revizyona karar verdin o zaman bu süre içinde kesinlikle güvenebilirim dediğin bir doktor bulana dek ameliyat olma , bütün revizyon geçirenleri takip et bu arada da ruhun dinlensin biraz gez eğlen moral yükselt iyi beslen güçlen .Kötü moralle alınmış kararlar genelde yanlış olur o yüzden aceleye getirme
Bu arada resimlerinden pek anlayamadım.. önden resim koymuşsun profil resmi olsa daha kavis daha net görülür

Son düzenleme:
Daha önceki sayfalarda profil resmi varmış ..şimdi gördüm ..
Benim de doğal burnumun ucunda ufak bir eğiklik vardı , bazılarına göre bir kusur bu ama ben seviyordum , doktoruma ona dokunmamasını söyledim mümkün olduğu kadar korurum dedi ama tam o kısımdan giriş yaptığı için minik burun ucu eğikliğimin büyük kısmı gitmiş .Ben de iki gün ona çok üzüldüm . Ama çok büyük bir farklılık yok , kabul edebileceğim düzeyde bir değişiklik ..
Çok kolay değil -her ne kadar burun ameliyatları peynir ekmek gibi yapılıyorsa da insanın yüzü bir miktar değişiyor buna herkesin kolayca uyum sağlaması mümkün olmayabilir ..İnsan eski yüzünü özlüyor ,yeniye kolay alışamıyor . Ben makyaj bile yapmıyorum , saçımı boyamıyorum , doğal görünüşümden biraz sapma olsa rahatsızlık veriyor ama kabul etmek gerekir ki estetikli burun asla doğal burun gibi olmayacak illa değişiklik olacak ..Çok abartılı bir durum yoksa bu değişikliği sindirip hayata devam etmek daha mantıklı olır .

Daha önceki sayfalarda profil resmi varmış ..şimdi gördüm ..
Benim de doğal burnumun ucunda ufak bir eğiklik vardı , bazılarına göre bir kusur bu ama ben seviyordum , doktoruma ona dokunmamasını söyledim mümkün olduğu kadar korurum dedi ama tam o kısımdan giriş yaptığı için minik burun ucu eğikliğimin büyük kısmı gitmiş .Ben de iki gün ona çok üzüldüm . Ama çok büyük bir farklılık yok , kabul edebileceğim düzeyde bir değişiklik ..
Çok kolay değil -her ne kadar burun ameliyatları peynir ekmek gibi yapılıyorsa da insanın yüzü bir miktar değişiyor buna herkesin kolayca uyum sağlaması mümkün olmayabilir ..İnsan eski yüzünü özlüyor ,yeniye kolay alışamıyor . Ben makyaj bile yapmıyorum , saçımı boyamıyorum , doğal görünüşümden biraz sapma olsa rahatsızlık veriyor ama kabul etmek gerekir ki estetikli burun asla doğal burun gibi olmayacak illa değişiklik olacak ..Çok abartılı bir durum yoksa bu değişikliği sindirip hayata devam etmek daha mantıklı olır .
Keşke sadece ufak dokunuşlar olsaydı o kadar dert etmezdim yasadigim şoku A tlatamadim çıkıp geziyorum ama fotoğraf çekinmiyoruz herşey geçicek diye avuttuyorum kendim araştırıyorum iyi bir hekim bulursam olurum iste zaman lazım

Merhaba geçmiş olsun. Fotolarda çok belli değil ama bence de güzel bir burnunuz var. Hatta ameliyatlı olduğu belli değil doğal duruyor. Ama kavis sevmem diyorsanız üzülmenin normal. Ameliyat yerine dolgu yaptırmayı düşünebilirsiniz. Ama Kesinlikle eski doktorunuza bi daha ugramayin. Sizi çok iyi anlıyorum. 4 sene önce ameliyat olduğumda ben de yikilmistim. Aşırı kalkık ve asimetrik bi burnum olmuştu. Üstelik nefes alamaz hale gelmiştim. Yüz ifadem tamamen değişmişti. Moralim sıfırdı. 3 hafta önce revizyon oldum başka bi doktora. Şu anda önden sis olmasına rağmen çok memnunum. Sizin kavisi doldurmak için malzeme gerekecek. Bunu nerden alacaklar ve doğru düzgün yerlestirebilecekler mi? Bu riskli bi is. Ameliyat yerine önce dolgu deneyebilirsiniz eğer uygunsa burnunuza. Çok doktorla görüşün. Hastalarla bizzat görüşüp karar verin. Yeni yüzünüze de zaman geçtikçe biraz daha alisiyorsunuz zaten. Benim de kalkık ligi tam geçmedi ama artık alıştım. Eski doktoruma da burdan selam eder, hukuki haklarımı bildiğimi belirtmek isterim...

Merhaba geçmiş olsun. Fotolarda çok belli değil ama bence de güzel bir burnunuz var. Hatta ameliyatlı olduğu belli değil doğal duruyor. Ama kavis sevmem diyorsanız üzülmenin normal. Ameliyat yerine dolgu yaptırmayı düşünebilirsiniz. Ama Kesinlikle eski doktorunuza bi daha ugramayin. Sizi çok iyi anlıyorum. 4 sene önce ameliyat olduğumda ben de yikilmistim. Aşırı kalkık ve asimetrik bi burnum olmuştu. Üstelik nefes alamaz hale gelmiştim. Yüz ifadem tamamen değişmişti. Moralim sıfırdı. 3 hafta önce revizyon oldum başka bi doktora. Şu anda önden sis olmasına rağmen çok memnunum. Sizin kavisi doldurmak için malzeme gerekecek. Bunu nerden alacaklar ve doğru düzgün yerlestirebilecekler mi? Bu riskli bi is. Ameliyat yerine önce dolgu deneyebilirsiniz eğer uygunsa burnunuza. Çok doktorla görüşün. Hastalarla bizzat görüşüp karar verin. Yeni yüzünüze de zaman geçtikçe biraz daha alisiyorsunuz zaten. Benim de kalkık ligi tam geçmedi ama artık alıştım. Eski doktoruma da burdan selam eder, hukuki haklarımı bildiğimi belirtmek isterim...
Size de geçmiş olsun bende biraz kendimi toparlayabilirsem bende dava edicem inşallah, Inşallah bu son ameliyatının olur ozel den kime olduğunuzu yazarsanız sevinirim.

Keşke sadece ufak dokunuşlar olsaydı o kadar dert etmezdim yasadigim şoku A tlatamadim çıkıp geziyorum ama fotoğraf çekinmiyoruz herşey geçicek diye avuttuyorum kendim araştırıyorum iyi bir hekim bulursam olurum iste zaman lazım
biliyorum zaten onu vurgulamak istemiştim..ufak bir değişiklik bile insanı çok üzebiliyor demek istemiştim .

seçeceğin doktorun reconstructif cerrahide uzman olması sana güven verebilir , yani kaza nedeniyle ,hastalık nedeniyle yüzü bozulan insanlara yeniden burun , kol ,dudak yapan , kazada parçalanmış kolları mikrocerrahi ile birleştiren estetik doktorlara bak , bunlar devlet hastahanelerinde de olabilir, illa pahalı doktor olmak zorunda değil .Böylece ailen de aynı doktora yaptırmak yerine mikrocerrahi uzmanı olan doktora yaptırmanı kabul edebilir çünkü devlet hastahanelerinde ameliyat ücretleri de nispeten düşük
iyi haberlerini duymak umuduyla ,kendine iyi bak

Son düzenleme:
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi (Yeniden Yapım ve Onarım Cerrahisi)
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi; doğumsal veya sonradan edinilmiş anomalilerin, şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesine ve vücut imajının düzeltilmesine çalışan bir cerrahi daldır. Plastik, Yunanca "plasticos" tan gelen bir sözcüktür ve "şekillendirmek", "bir kalıba uydurmak" anlamlarına gelir. Rekonstrüktif ise Latin kökenli bir sözcüktür ve "yeniden yapmak" anlamına gelir.

Estetik Cerrahi (Kozmetik Cerrahi)

Plastik cerrahi içinde bir yan daldır. Estetik (veya kozmetik) cerrahi vücut imajının daha güzel ve mükemmele ulaştırılmasını sağlamak için yapılan operasyon ve girişimlerle uğraşır. Burada tıbbi bir problemden çok estetik problemler vardır. Medyada, plastik cerrahinin estetik yönüne ait haberler daha fazla yer almakta ve belki de bu nedenle halk plastik cerrahları sadece estetik cerrahi yapan kişiler olarak algılamaktadırlar. Oysa plastik cerrahlar kliniklerde daha büyük oranda onarım cerrahisi (rekonstrüktif cerrahi) ile uğraşmaktadırlar.

Mikrocerrahi: Özel mikrocerrahi aletleriyle operasyon mikroskobu altında yapılan bir cerrahidir. Kopan el, ayak ve diğer dokuların yerine dikilmesi (replantasyon) bu cerrahi teknikle yapılabilir. Küçük çaplı damar ve sinirlerin dikilmesi sayesinde kopan organa işlevi yeniden kazandırıldığı gibi, bir defekte başka bir bölgeden dokuların transferi de olasıdır (Serbest flepler). Günümüzde 0,5 mm çapına kadar ince damar ve sinirler dikilebilmektedir.

biliyorum zaten onu vurgulamak istemiştim..ufak bir değişiklik bile insanı çok üzebiliyor demek istemiştim .

seçeceğin doktorun reconstructif cerrahide uzman olması sana güven verebilir , yani kaza nedeniyle ,hastalık nedeniyle yüzü bozulan insanlara yeniden burun , kol ,dudak yapan , kazada parçalanmış kolları mikrocerrahi ile birleştiren estetik doktorlara bak , bunlar devlet hastahanelerinde de olabilir, illa pahalı doktor olmak zorunda değil .Böylece ailen de aynı doktora yaptırmak yerine mikrocerrahi uzmanı olan doktora yaptırmanı kabul edebilir çünkü devlet hastahanelerinde ameliyat ücretleri de nispeten düşük
iyi haberlerini duymak umuduyla ,kendine iyi bak[/Q UOT E inşallah iyi güzel sonuç alabilirim iyi dileklerin icin teşekkür ederim inşallah mutsuz olan herkes aradığı mutluluğu bulur iste artık doktorlardan korkar oldum devlet özel fark etmez iyi hekim iyi sonuç olsun da önemli değil insallah iyi olur .

Back