- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden gelmionnnn canım özlüorum seni amaaa :)))))
yaa kaç hafta oldu yeni görüon :))))
bende görcem gelinlikli fotoları
olurrrrr :) albümümnde var :)bende görcem gelinlikli fotoları
eskisi kadar nete girmiyorum girsemde cepten facebooka giriyorum canım
bende seni özlüyorum canım benim
görme minnak depreşiğim dibin düşer ben gördüm düştü
güle güle kullan Lachesısım bende göz kremi arıyorum loccatine nin angelic serisi indirime girince ondan almayı düşünüyorum
olurrrrr :) albümümnde var :)
magrentaaa ben de gelinlikili fotolarını görmek istiyorummm. ama nerden bakıcam bilemedim :\
ben de hala göz kreminde tbs kullanıyorum onlar bitince loccitaneye geçerim sanırım bu arada doğum günü ayıma girdiğimden loccitaneye gidip spfli yüz kremi alsam mı diyorum hali hazırda indirim devam ederken :))))ediodur inşallah :)güle güle kullan Lachesısım bende göz kremi arıyorum loccatine nin angelic serisi indirime girince ondan almayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım sonunda erdik muradımıza :)))))))))Magrentam çooookkk güzel olmuşsun, peri gibi. Allah bir ömür mutlu etsin ayırmasın sizi, bir yastıkta kocayın inşallah.
Ben hep bişeyler alıyorum ama çok yoğun olduğumdan eklemeye fırsatım olmuyor. En son shiseido güneş korumalı pudra şeklinde fondöten aldım çooookk memnun kaldım yaz için ideal. hem güneş koruması var hem kapatıcı hem de yağlanmayı önlüyor.
resmi de şu
Eki Görüntüle 218012
sonra ofisten bir arkadaş avon satıyor, avon sevmem ama ondan el kremi, ayak kremi, ayak peelingi, ayak spreyi gibi şeyler aldım, el ve ayak bakımında avon ürünleri iyi sayılır diğer ürünlerini sevmem. flormar almakyı da tamamen bıraktım sıfır kalıcılık pek memnun kalamıyorum. şimdi kaliteli bir allık ve kalitteli bir göz kremi arıyorum.
offff sahiden bayıldımmmm güle güle kullan kaç tl
magrentam bana hala d. günü maili gelmedi loccatineden sana geldimi
Magrentam çooookkk güzel olmuşsun, peri gibi. Allah bir ömür mutlu etsin ayırmasın sizi, bir yastıkta kocayın inşallah.
Ben hep bişeyler alıyorum ama çok yoğun olduğumdan eklemeye fırsatım olmuyor. En son shiseido güneş korumalı pudra şeklinde fondöten aldım çooookk memnun kaldım yaz için ideal. hem güneş koruması var hem kapatıcı hem de yağlanmayı önlüyor.
resmi de şu
Eki Görüntüle 218012
sonra ofisten bir arkadaş avon satıyor, avon sevmem ama ondan el kremi, ayak kremi, ayak peelingi, ayak spreyi gibi şeyler aldım, el ve ayak bakımında avon ürünleri iyi sayılır diğer ürünlerini sevmem. flormar almakyı da tamamen bıraktım sıfır kalıcılık pek memnun kalamıyorum. şimdi kaliteli bir allık ve kalitteli bir göz kremi arıyorum.
canım shiseido sivilce yapmıyor diyolar doğrumu benim cildim karma ve gözeneklerim var nekadar tonik falan kullansamda makyak yapınca ister istemez oluyor hele fondöten pudra sürünce inanılmaz oluyor önerirmisin bu markayı kullanıyımmı:))
offff sahiden bayıldımmmm güle güle kullan kaç tl
magrentam bana hala d. günü maili gelmedi loccatineden sana geldimi
gelmedi canım geliyormuydu gelmeden gitsek olmaz mı ben ilk aldığımda yine doğum günü ayımdı 1+1 kapmanyasından faydalanmıştım
uzun süre kullanacağını ve kaliteli,kalıcı olduğunu düşününce değer bencede :))) makyajı bekliyorum :)))Biraz tuzlu malesef 40 tl ama değdi diyebilirim:) Yakında göz makyajı fotoğrafımı da eklicem bu farla:)
hadi beeee anam benimki 28 temmuz haber gelip gidene kadar ağustos gelir poffffcıxx olmaz ben geçen sene temmuzun başında almıştım yanlış hatırlamıyosam bi kaç gün sonra d. günü maili geldi ama o aldıklarım 1+1 e dahil olmadı demekki mailden sonra almak lazım
pastel 22 no oje aldım ama 3 kat sürünce istediğim renge ulaşıo
magim sanki sende bu renklerden vardı tam şişedeki renk tırnağımda olsun istiyorum
Eki Görüntüle 220551
sağdaki oje..
resim itinayla netten alınmıştır