teşekkürlerrr canımgüle güle kullan canım, bu setten ben de almıştım çok memnunum:)
güle güle kullan kontesim
Günaydın hatuncuklar
kontes geçen golden rose nin nude bir rujunu almıştın onun markasını öğrenebilirmiyimbirde flormar supershıne 524 bu ruju sürmüşsün fotonu görmüştün dudaktaki rengi çok güzel ama ruj çok koyu gibi tavsiye edermisin:97:
laura mercier midir nedir onun primer fondoten ürününü kullanayım dedim bugün
ne biçim bir kokusu val Allahımmm
bebek pişik ürünleri gibi ıyyyy
güle güle kullan canım rujun swatchınıda eklesene gözlerimiz şenlensin :)))))
günaydın bayanlarrrrrrrrr
kızlar siyah nokta temizleyici bantlar kullandığınız var mı? varsa hangi marka?
eveeet ben kullanıyorum nivea veya diadermine.ama niveanın ki daha iyi bence..
Güle güle kullan canım uğraşmışın bu kadar ellerine sağlık malesef tel ile görüntü kötü oluyortelefondan çekiyorum canım makinam yok henüzgüzel çekmediği için heves de olmuyo inan ki makyaj yapıp koyasım bile var ama malesef işte buda arkadaşım da gördüğüm çok beğendiğim ve ısrarla aldıüım farım ads eyeshadow shınner çok simli ancak özel günlerde kullanılabilir toprak tonları çok güzel
renkler canlı ama telefondan anca bukadar :86:[/URL][/URL]
ben kullandım diadermindi sanırım bir işe yaramadı şimdi maske almayı planlıyorum hatta çilekte indiirmdeydi çok methini duydum elizabeth arden clear the way mask biraz nette araştır istersenkızlar siyah nokta temizleyici bantlar kullandığınız var mı? varsa hangi marka?
arkadaşlar kart okuyucu aldım
daha önce çilekten aldığım siparişi çekmiştim şimdi swatch da ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 156133
mineral logistic far rengi açık ama duruşu güzel
Eki Görüntüle 156137
hediye calvin clein far çok belli olmamış fotoda ama çok şık bir renk
Eki Görüntüle 156136
scott barnes pudra daha önce söylemiştim aydınlatıcı olarak kullanmak için aldım ama beni pek aydınlatmadı :)
Eki Görüntüle 156135
çok şahane bir vücut kremi tavsiye edilir
Eki Görüntüle 156134
buda beğenemediğim parfümüm
kızlar siyah nokta temizleyici bantlar kullandığınız var mı? varsa hangi marka?