kızlar sivilceye meğilli yağlı ciltler için nemlendirici krem öneriniz var mı?
aslında tbs yosun özlüyü kullanıyordum ama bitti ve en yakın tbs 4 saat uzağımda
gerçekten mi :26:
peki rimmel markasının 5x diye bir rimeli varmış o nası acep, sen hangi markayı tavsiye dersin ?
kızlar sivilceye meğilli yağlı ciltler için nemlendirici krem öneriniz var mı?
aslında tbs yosun özlüyü kullanıyordum ama bitti ve en yakın tbs 4 saat uzağımda
neutrogenanın vardı bir ara öyle bir nemlendiricisi..ama nasıldır bilmem..
la roche bulabileceğimi hiç sanmıyorum
çilekte varsa anca ordan edinebilirim:26:
geçen ay bende hatırlamıyorum canım varmıydı bu ayı bekliyorum temizleyicim az kaldı kolay kolay indirime girmiyor ya azalanları stoklayım diyorum :)))iim balım sen napıyosun..
kesinlikle CS den çok memnunum elf tende bikere gelmedi siparişim hemen iade yaptılar
şimdi badem elma krem ve toniğim bitmek üzere loccitane da henüz indirim göremedim
çilektende gene indirim+makyaj seti hediyem var ama 28 i son sence naaapim balım
sanki geçen ay loc. %40 indirim yapmadı yada benmi görmedimki
latte burda
kontesim şimdi 3 al 2 öde var madem tbsden memnunsun ordan al canım aldır veya telefonla al :) hiç yeni maceralara girme derimkızlar sivilceye meğilli yağlı ciltler için nemlendirici krem öneriniz var mı?
kızlar flormarın oje kurutucu spreyi çıkmış haberiniz olsun belki görmüşsünüzdürbide dün rimmelden kalem aldım süper akmıo dağılmıp waterpoof olanıda var
magrentam doğru diyosun ama aldırcak kimsem yok be kuşum
millete yük olmak istemiyorum bu ara
hadi koy bluzunüü
en yakın olan yerden al canım hesaplarına parayı yatırınca gönderirler bir ara konuş ben sana alayım dicem ama burdan oraya kargo en az 10 tl tutar sanıyroum :)
la roche bulabileceğimi hiç sanmıyorum
çilekte varsa anca ordan edinebilirim:26:
Kontesim bir araştır canım olmazsa ben sana kargolarım :) memnun kaldığın ürünü kullan bence yeni arayış senin cildine göre değil :)10 tl den fazla tutar kuşum
du bakalım bi ilgileneyim ben bu konuyla sağol canımm
rendecim önce la roche'un numunesini edinmeli kontesim daha önce kullanmadı böle kulaktan dolma krem ona yaramayabilir sorun yaşamış çünkü hep :)nerede oturuyorsun bilmiyorum ama
istanbul / bahçelievler medicalpark karşısındaki bütün eczanelerde la roche ürünleri var...
artık çoğu eczanelerde bulunuyor.. özellikle hastane karşılarındakilerde...
onun ürünlerini kullanıyorumda ondan yazdım...
sazan gibi atladım konuya
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama
istanbul / bahçelievler medicalpark karşısındaki bütün eczanelerde la roche ürünleri var...
artık çoğu eczanelerde bulunuyor.. özellikle hastane karşılarındakilerde...
onun ürünlerini kullanıyorumda ondan yazdım...
sazan gibi atladım konuya
Kontesim bir araştır canım olmazsa ben sana kargolarım :) memnun kaldığın ürünü kullan bence yeni arayış senin cildine göre değil :)
rendecim önce la roche'un numunesini edinmeli kontesim daha önce kullanmadı böle kulaktan dolma krem ona yaramayabilir sorun yaşamış çünkü hep :)
bu arada lattem hadi gene iyisin loccitane indirime girmiş ama %30 indirim mesajı geldi 40 değilmiydi yahuuu
ah şu cildim
2 gün üşendim yıkamadım,sadece tonikledim
yine on yüz bin tane sivilcem oldu ergen gibi
ah şu cildim
2 gün üşendim yıkamadım,sadece tonikledim
yine on yüz bin tane sivilcem oldu ergen gibi
üşendiğin zaman temizleme sütü pratik olabilir:) ben genelde sütle temizliyorum su yüzümü çok geriyor:S
canım senin yüzünü geren su değilde kullandığın temizleyici olabilir mi acaba? benimde yüzüm çok geriliyordu şimdi sorun yok badem elmanın temizleyici yağını kullanıyorum soru yok :)
seni kale alıp cevap vermioz miniğim bak
bilmem ki, bir çok ürün denedim genelde gerdi, benim cildim fazla hassas banyodan çıktığıdma yüzüm kızarıyordu bir arra, yağlı ürün de kullanamıyorum sivilce yapıyor, o yüzden süt kullanıyorum bir 5-6 aydır, ya da termal suyla falan temizliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?