Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım ihtiyacın yoksa bişi alma tabe eskisi gibi alışveriş yok burda :))) daha mantıklı idare edioz :)))):69:kızlarrr slmm nasılsınıs bakalım herkesler iyidir inşallah
geçmişe baktım herkesin ciciler süper iyi günlerde kullanın
minik ti sanırım göz altı sorunu yaşayan canım yaşını bilmiyorum
ama kullandığın kremler çok fazla sadace este başlı başına ağır bir krem
genetik olabilir göz altın çok zorlama derim ben tek krem özelliklede este yeterli olacaktır
onuda muhakkak gece yatrken kullan etkisi daha fazla olur bende aynı ürünü hem cilt hem göz altına kullanıyorum
bu arada ben kozmetik orucuna girdim ama bu sefer kesin 2 ay en az hiçbirşey almıcammm
szinkilere bakmakla yetinirim
magrenta alıcam fondoten güzel kapatsın hafif olsun istiyorum cildim karma fazla bir problem yok cildimde hangisi daha iyi bi fikir verin
selam canım ihtiyacın yoksa bişi alma tabe eskisi gibi alışveriş yok burda :))) daha mantıklı idare edioz :))))
benim alıcaklarım var birde kadınlar gününe özel alışveriş listesi yapıoz :)))))
aa herkes benımle aynı fıkırdeymış bende artık eskısı gıbı alışveriş yapmamaya karar verdım :)) onu için ihtıyaçlarımı bı kenara yazıp indirimleri takip ediyorum :)) hazir yazmışken kızlar ben pudra almayı düşünüyorumda fiyat olarak uygun ama kalıtelı ololacak bi pudra öneriniz varmı acaba :))
eee dağıttığımız yerden toplamamız lazım değil mi ama?selam canım ihtiyacın yoksa bişi alma tabe eskisi gibi alışveriş yok burda :))) daha mantıklı idare edioz :))))
benim alıcaklarım var birde kadınlar gününe özel alışveriş listesi yapıoz :)))))
aa herkes benımle aynı fıkırdeymış bende artık eskısı gıbı alışveriş yapmamaya karar verdım :)) onu için ihtıyaçlarımı bı kenara yazıp indirimleri takip ediyorum :)) hazir yazmışken kızlar ben pudra almayı düşünüyorumda fiyat olarak uygun ama kalıtelı ololacak bi pudra öneriniz varmı acaba :))
artık dikkatli olmak lazım :))) pudra önerisi içinde aynı şeyi söylücem cilt tipi önemli :)) vilt tipini nasıl bişey aradığını yaz kullanan arkadaşlarda öneride bulunsunlar
mesela cidin yağlıysa benim arkdaşım max faktör cremm puffmu ne onu kullanıo çok memnun
birde herkesin memnun kaldığı shiseido var onun adını hatırlamıom şimdi ama denemede alma derim :) birde ucuza kaçm cilt önemli :)
nie beenmedin balım benim hoşuma giittti çok şeker bi rengi var
bugün marjinal narlı duj jeli aldım bide saç dökülmesi için bioblas alıcaktım stand daki kız
bunu önerdi
gene tabi hayır diyemedim:96: aldım bakalım nasıl çıkcak
lattem ne bileim beğenemedim böle bi acayip geldi :)
gene bişiler almışın bakalım hayırlı olsun caç dökülmesi için sarmısaklı şampuan al yada sen şampuanına sarmısak koy canım :)))
eee dağıttığımız yerden toplamamız lazım değil mi ama?
artık dikkatli olmak lazım :))) pudra önerisi içinde aynı şeyi söylücem cilt tipi önemli :)) vilt tipini nasıl bişey aradığını yaz kullanan arkadaşlarda öneride bulunsunlar
mesela cidin yağlıysa benim arkdaşım max faktör cremm puffmu ne onu kullanıo çok memnun
birde herkesin memnun kaldığı shiseido var onun adını hatırlamıom şimdi ama denemede alma derim :) birde ucuza kaçm cilt önemli :)
lattem ne bileim beğenemedim böle bi acayip geldi :)
gene bişiler almışın bakalım hayırlı olsun caç dökülmesi için sarmısaklı şampuan al yada sen şampuanına sarmısak koy canım :)))
hep sarımsak koyarak yapıyorum balım ama genede son zamanlarda çok dökülmeye başladı oyüzden değişiklik olsun dedim buda sarımsaklıymış ama kokmuyo bakalım işe yarıcakmı:89:
hep sarımsak koyarak yapıyorum balım ama genede son zamanlarda çok dökülmeye başladı oyüzden değişiklik olsun dedim buda sarımsaklıymış ama kokmuyo bakalım işe yarıcakmı:89:
hımmmm mevsimsel olabilir canım ya da şampuanınımı değiştirdin acep ara ara benimde oluo poffff
kızlar güle güle hepiniz kullanın,
cafeciğim ; purexi ben de merak ediyorum rastlarsam ben de alıp kullanıcam sen nerden aldın canım ?
kontescim rujun güzel görünüyor nosu kaç canım not alayım ona da bakarım ?
teşekkürler canım
nosu 98
gerçekten çok soft bir renk
anladım canım o zaman uygun fiyatlı benim bildiğim max faktör crem puff arkadaşım kullanıyor cildi yağlı bayada memnun 40-50 tl arası sanırım fiyatı kozmetikcim.com adlı siteden alıyor hepbenım cilt tipm yağlı cok acık tenlı degılım benım pudra kullanmamdakı amac normalde yuzume bısy kullanmıyorum sadece allık tercıh edıyorum fakatyüzümde parlamalar oluyo fıyet olarak tabıkıde cılt onemlıde gunluk kullanacagım bı pudraya ucuk bı fayat odersemm her halde kocayaı iflas ettırırımım :))
kontesim güle güle kullan bendede bu markanın nude ruju var aynımı acebaaaa?