Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo ne güzel durmuş canım güle güle kullan :) gamzende süper çıkmış pembiş pembiş çok taze çok beğendim :)
oyyyy hediyelre bayılırım güle güle kullan canım çatlayan ojeleri gördükçe atlıyorum yaaa (( bir ben bulamadımsephora duş jellerim ve hediyem küvet :)
Eki Görüntüle 118752
ve alix avien çatlayan oje, kötü sürmüşüm hemen sürüyüm de çekiyim dedim, kusura bakmayın.
elimde tuttuğum yeşil taban rengi pastel.
Eki Görüntüle 118755
slmmmm kızlar iyisinismi bakalım
paşamla uğraşıyorum hasta olduuuu yediremiyorum bişey
çok canım sıkılıorr çoookk
as kuşkammm
kızlar bi şey sorcam size yaa
özellikle süt kahve ve gri bluzlarda afedersiniz ama terleyince iz oluyor ya koltuk altında?
onu engellemenin bir yolu yok mudur?
mutlaka roll-on kullanırım her dışarı çıkışımda ama bir türlü önüne geçemedim:18:
Canım secret diye bir marka var ondan öneririm sana.. Birde jel veya sıvı roll on kullanma terlemesende ıslak duruyor onlar en iyisi pudralı olanlar.
nerden bulabilirim bu markayı peki?
hiç duymadım da.
bi de fiyatı ne kadar?
kızlar merhaba konuyla alakasız sorucam bişi ama ben kaş farı kullanmak istyrm nasıl sürülür hangi marka güzel lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Kaş kalemi var ama farı ilk kez duyuyorum canım :26: ben mac'in kaş kalemini kullanıyorum çok doğal duruyor tavsiye ederim. Far olarak kullanacaksan kaş rengine uygun herhangi bir far alıp far fırçasıyla uygulayabilirsin. Bahsettiğim kaş kalemi de bu
Canım bu Amerikan pazarı tarzı yerlerde satılıyor. gg'de de bulabilirsin.. fiyatından emin değilim ama pahalı değil. 10 küsür civarı, boyu da baya büyük
amerikan pazarı ne demek
ben ufak bi şehirdeyim,bulamam herhalde.
gg'den de roll on almak ne bileyim kargosuyla filan baya uçuk olur sankim
teşekkür ederim
tatlım bu kaş kalemi ne kdr bide nasıl sürülüyo direk sürüyormuyum bide başka renkleri varmı benim kaşımın rengi açık kahverengi
Kalem, baya kalem gibi bastırmadan hafifçe sürülüyor ve çok doğal duruyor. Canım kaşının rengi önemli değil, her renge oluyor bu. Koyu durmuyor emin ol. Tek renk zaten standart. Fiyatı da 20 küsür bişeydi.