Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekin acarda yada ykm de bulabilirmiyim cnm
tatlım bu kaş kalemi ne kdr bide nasıl sürülüyo direk sürüyormuyum bide başka renkleri varmı benim kaşımın rengi açık kahverengi
kontess çilek hallendi resim çıkmasa bile içine girince resim geliyo
hayret ettim hazır çıkıyoken herşeye bakasım var ama vaktim yok
kızlar merhaba konuyla alakasız sorucam bişi ama ben kaş farı kullanmak istyrm nasıl sürülür hangi marka güzel lütfen bana yardımcı olurmusunuz
kızlar merhaba konuyla alakasız sorucam bişi ama ben kaş farı kullanmak istyrm nasıl sürülür hangi marka güzel lütfen bana yardımcı olurmusunuz
lac güle güle kulla n cnm
Bugün çilekten aldıklarım
sonunda shiseido pureness pudra aldım:)
Eki Görüntüle 119361
bir de şu makyaj setini merak ediyordum onu aldım hiç lazım olmasa da :78:
Eki Görüntüle 119363
parfüm de alıcaktım zor tuttum kendimi
sonra watsonsa gittim, ordan da carla marka bir kaş farı aldım ile duş jeli aldım. watsons da herşey acaip indirime girmiş. rimmel matlaştırıcıya rastladım sonunda ama, geçen gün bir açık parfümüm vardı onu sıkarken ojeme geldi, ojemi matlaştırdı ordan gıcık oldum matlık konusuna nedense alasım gelmedi.
buldum ya kıymeti kaçtı :)
açık parfümlere de gıcık oldum tabi aynı zamanda alırsanız sakın cildinize sıkmayın.
güle güle kullan canımmm
far paletini merak ettim ben de
,güle güle kullan canım hayırlısı olsun pudralanmışın :))))) beğenirsin inşallah canım
şu matlaştırıcıyıda alaydında bana yolayaydın baree beaaa püfffffffffff
günaydın bayanlar iyi sabahlar iyi haftalar bende sonunda çatlayan ojelerden buldum aldım bir siyah bir pembe 2sinide denedim pek sevdiğimi söyleyemicem bakımsız paçoz bir görüntüsü var gibime geldi :)daha sürerken kuruyo oje çok hızlı olmak lazım ki ben çok yavaşım :)))
sağol tatlım gelince resim eklerim hemen.
,
sağol tatlım, matlaştırıcı ojeyi bozulmuş gösteriyordu ya sevmedim. bu flormar 413 müydü neydi o da hiçbir yerde kalmamış nasıl bişey anlamadım
ilk sürdüğümde ben de beceremedim. ama sonra alıştım. fırçaya çok alıp tek kat da halletmek gerekiyor, ikinciye kuruyor çünkü çirkin gözüküyor. bir de üstüne cila sürmezsen bişeye benzemiyor. mutlaka cila sür.
kızlarr hepinise günaydııınnn ,
nasılsınıs bakalım ben paşa düzeldi keyfim yerinde çokkk şükürrr
öpüyorum sizi,iiii
kontescim sanırım borghesenin seti senin gönderdiğin resimdeki değil.
çünkü 2 fırça 5 mineral toz far,2 de mineral far yazıyo
paylaştığın resimde 4 fırça var yanlış görmediysem
hımmmm merak ediyorum ben o matlaştırıcıyı yaww :))) 413 yok canım ona benzer renkleri araştırıcan pastelin varmış sanırım kontesin topikte gördüm :)))
bu çatlayanalrda ilk denemem her şekilde denedim tek seferde sürdüklerim güzel oldu anca alışıcam :) atık cila sürmeden kötü görünüyor gerçekten :)