- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
nilim beğendim aşık oldum bu palete yaaaaa güle güle kullan canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım ,çok seviyorum bu paletleri ,aşk yaşıoruz resmen
o eşine söle kızlar merkatan çatlıo deeee hehehe
bende beyaz tenliyim ama siyahı çok seviyorum yawwww :)))) mor eyelineride çok pis merak ettim haaaa
bende genelde siyah gri tonları sürüyorum duruma göre morda yaparım eskiden rengarenk yapardım yaww
bence dene göz aşinalığı yo diye alışamıyosundur canım göz altına gelince beyaz güzel aydnlık bir hava veriyor ama ben artık göz içine sürmüyorum göze dağılıyor diye doktorum kızdı :) dışına sürüyorum
neeeeyyyy poff biz uzasın die sen uzamasın die
güzel soru araştıraşım canım :) bunun için sabah çay poşetlerini biraz buzlukta tutun sonra gölzerinize koyun die bişi okumuştum emme :) daha detaylı araştırlaım :)
sinehas canım, jel göz bantları var, gözlük gibi, buzluğa koyuyorsun, sabahları gözün şiştiğinde onu takıyorsun indiriyor
Nilim güle güle kullan
cs nin yeniden gönderdiği aynalı paletim hala gelmedi ya:26:
son zamanlarda alınan tüm ciciler güle güle kullanılsın
bişi dicem ben o kadar alışmışımki siyah gri tonlarda makyaja başka renk süremiyom yaa (
mor makyaj yaptım gayet güzel oldu ama eksik bişiler var gibi
göz içine beyaz kullanmayı sevmedim mesela ben siyah göz kalemi aşığıyım demekki
süpermiş nerde bulcam bu bantları
canım yılbaşı üzeri bekleme bence benim kargo 10 gün kaldı gümrükte
yılbaşından sonra zam gelir diye millet harıl harıl alışveriş yapıyo
bide hediye felan gönderenler olur yani yoğun
aaa söylemeyi unuttum sadece gözümün altında şişlik yok
3 er 5 er adet kırışıklıkta var (
bu arada makyaj tem. için watsons da çalışan bi bayana göz mak. tem. ne önerirsiniz dedim diadermine verdi
inşallah iyi bişeydir
canım o beyaz sürmeye ben de alışamadım elfin göz kalemlerinden almıştım, şu ara hergün onları sürüyorum çok hoşuma gitti ama göz içlerine sürülmüyorlar..kirpik diplerine sürülüyor..
mor makyajda eksik olan siyah kalem olmasın sakın :) hangi renk makyaj yaparsam yapayım yine de gözün içinden kirpik diplerime siyah kalem sürüyorum hem hafif duruyor öyle..dene istersen canım..
ama aslında gözün iç tarafından sürmek pek sağlıklı değil tabi..
ben kozmetikçiden almıştım diadermine göz makyaj temizleyicisinin yanında vermişlerdi hatta:)
aslında tam onu aldığın reyondaydı. diadermine iyidir ya mükemmel olmasa da. ben bir kere kullandım zararı olmadı.
kızlar strawberry kargo ücretini kendimi ödüyor?
sephora duş jellerim ve hediyem küvet :)
Eki Görüntüle 118752
ve alix avien çatlayan oje, kötü sürmüşüm hemen sürüyüm de çekiyim dedim, kusura bakmayın.
elimde tuttuğum yeşil taban rengi pastel.
Eki Görüntüle 118755
kızlar bu strawberry de resmi çıkmayan ürünler var
baya da çoklar :18:
onları görmenin bir yolu yok mu?