Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hatunlar
Sinehasım bazen banada oluo hafif yukarıya doğru bulaşıyo ama benimki artık akşam geç saatlere doğru oluyo yada 7-8 saati geçmişse
Lachesıs bende var şişedekinden ama onun içinde pırıltılar var bööle simli simli çok çok hafif bi krem ama ben sim sevmediğimden bidaha almiciim
canım sürüp kurumasını bekle ama bir süre sonra malesef geçiyor kaliteye göre farkediyor sanırım mesela bu elizabeth arden elf gibi olmadı baya bi süre sonra geçt bence bir süre buna alış saten kullanım ömrü 6 aymı ne sonra daha kaliteli birşey alırsın canım :)kızlar site bakıma gire gire bizim hevesimizi kaçırıyor
yinede sormak istediğim bi soru var ben jel eyeliner hiç kullanmadım
burada okuduklarım üzerine elften denemek için sipariş verdim
çok başarılı olamasamda elim alışır gibi oldu
ancak şöyle bi sıkıntım var bi süre sonra gözümün üstüne bi eyeliner çizgisi daha oluşuyor
gözkapağım öyle çok acayip düşük değil,normalde herkeste var olan bi düşüklük payı kadar
far sürdüğüm zamanda öyle ortada toplanma felan yapmaz tabi 12 saatten fazla kalırsa toplanabilir o kadarda olsun
acaba bendemi bi problem var yoksa elftemi başka markalara baktım videolarını izledim ama güvenemedim
eğer problem elfin eyelinerındaysa başka marka tavsiye edin lütfen
bende jel eyeliner kullanmak istiyorum :95::84:
oooo süper bende almayı düşünüyordum yalnız şimdi kararsız kaldım göz kremide mi parıltılı? ilk görüşlerin nasıl beğendinmi kremi canım?ben buraya yazıştım silinmiş, dün loccitane'e uğradık. elma bademin göz jelinden aldım. bir de uzmanla konuştum bana elma bademin konsatresini değil ama normal kremini önerdi. şişede yağsız bir krem. o indirimde değildi, kart çıkardım ama göz için olanı beğenirsem onu da alıcam :)
oooo süper bende almayı düşünüyordum yalnız şimdi kararsız kaldım göz kremide mi parıltılı? ilk görüşlerin nasıl beğendinmi kremi canım?
kızlar elfin hangi sitesinden alıyorsunuz?ben iki tane elf sitesi buldum ama hangisi anlayamadım.
ben de denemek istiyorum şu elf ürünlerini.