- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmmm hiçbişey sanırım be ona hediye ev eşyası alırım çeyiz düzüom ya hehekızlar yılbaşında eşinize dostunuza sevgilinize neler alacaksanız bakalım, söyleyin de tüyo alalım?:)
maşallah maşallah kız ben alsam beni yopa dikerlerdi valla sölimde şu değirmeni bıraksınlar biraz hehebu gidişle hiç bişe alamıcam ehehhehhe
aşkm için bi sweat beendim geçen ay
kalmışsa onu düşünüyorum
dışı triko içi polardı
çok şıktı
magrentam ucuz aldm yaa
15 tl ye
deirmeni ani & babi döndürüo saolsunlar
beleşçi üye seniiiani&babi ' nin evlatlık kadrosunda boşluk varmı balım
güle güle kullan canım eyeliner penin kapağını iyice kapat kiminin erkenden klurumuş bende öle bişi olmadı gerçi severek kullandım mor renkli farlarda süper yawsağolun kızlar,
yani çok fazla birşey bekleme diyorsunuz yani.e normal bu fiyata.
bugün ben de flormara uğradım ne zamandır aklımda olan iki far bir eyeliner pen bir de rakı beyazı oje aldım.farları daha denemedim gerçi önceki aldıklarımdan memnun değildim ama bunların yapısı farklı gibi geldi.renkleri cezbetti en çok.
bir de watsonsda bir allık buldum çok beğendim.elfteki shimmerın görevini görüyor sanırım.lakin kalmamıştı.başka watsonslarda araştırıcam.markasına hiç bakmadım yalnız yaa.
(fotoda yuvarlak olanı bordo aldım)
güle güle kullan canım şu e baya bir de ben el atsam diom dün baktım 20 dolaramı ne buldum ama daha tam çözemiom siteyi kurcalamadım sonram ggye baktım 55 tle satıolarebaydan canım 12 sterline aldım
evet tatlım ,güle güle sürüştür sende,çok güzeller
:80:
magrentam bu mat ağırlıklı ama aralarda parıltılılar kullanılmış bir palet ebaydan aldım 12 terline....coastal da 120 lik yok zaten,o yüzden de tercihim bu oldu...
:13:
Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr
yuh diyorum kontesim alma artık yeter bi kullan parçala öyle al para biriktir biraz çeyiz hazırla hehehmagrentam ben bugün de cici aldım
artık almıcam ya of bana da fenalık geldi.
çok kıyafet olması iyi ama toplaması,valiz yerleştirmesi vs en sinir olduğum şey
jackalım kıyafet bana daha mantıklı bir harcama olarak geliyor bu aralar
günlükte far-allık ws kullanmadığım için
evdekiler yetiyor
ruj-oje derdim var sadece
amannn daha düğüne 4 sene var kuşum
çeyiz olmaz şimdiden
modaları geçer
tırnak süsü aldım bugün yapıştırmalı olandan ama resim çekmeye üşendim tırnaklarım uzasın yapıp koyarım artık
bizim buraya ecotools fırçalar gelmiş boşuna almışım limangodan 8-9 TL arası bişi
40 TL çok yaa aslında netten almak lazım ucuza gelir
napimmm ecotoolsu görünce dayanamadım
güle güle kullan nilcimmm:78:
tşk ederim kızlar ..lettam evet kaş kiti cnmNilim güle güle kullan o 3lü olan kaş kitimi?