Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu eyelinerın en güzel yanı gözün altına sürülebilmesi bence, diğerleri sürülemiyor bu çok güzel göz altına sürülüyor ve kalemden daha güzel duruyor:)
bana gene çilekten sizi özledik maili gelmiş bu defada %12 indirim yapıcaklarmış naapsamki
bu ay çilek+limango+markafoni alışverişlerim var çilekten de yaparsam batarım heralde
Bende bu yanından çok memnunum canım akma vs olmadı valla ben zaten normal kalem kullanmıyorum kahve ve siyahı eyeliner ile yapıyorum diğerlerini naadir kullanıyorum :)
bu arada çilekte stile eyelinerler indirimde 22 tl di sanırım 2 tane :)keşke farklı renk alabilsek yaww mavi ve mor istiom bennn birde yeşil renk bulursam onuda alcam keike şu eyelinerler ömür boyu kullanılsa :)
lacrimacım borjuorlar evet minik oluyo
ykm de mi ne bi yerde görmüştüm
bifacili kullanmadım daha ama ablam kullanmıs cok memnun
ve kızlar ykm de 125 ml 99 tl indirimli güya
çilekte 48 tl
fotolar mısın ki lacrimaa
bana gene çilekten sizi özledik maili gelmiş bu defada %12 indirim yapıcaklarmış naapsamki
bu ay çilek+limango+markafoni alışverişlerim var çilekten de yaparsam batarım heralde
ufff o kadar küçükler ki verdiğim paraya pişman oldum..
müsait bi zamanda çekicem kontesim ma sıvoçlamıım zira bi sıvoçla rujlar bitebilir o derece küçük
lacrimacım borjuorlar evet minik oluyo
ykm de mi ne bi yerde görmüştüm
bifacili kullanmadım daha ama ablam kullanmıs cok memnun
ve kızlar ykm de 125 ml 99 tl indirimli güya
çilekte 48 tl
fotolar mısın ki lacrimaa
ahaha kalem iyi fikirmiş ama kalemtraş filan koysam daha uygun kalem devasa kalır zira :)yok swatch istemem zaten, boyutlarını anlamam için fotolar mısın dedim.
yanına da bi kalem vs koyarsın anlaşılsın diye
benim gözler koyu renk olduğu için mavi yakışmaz ama moru merak ettim nasıl durur acaba:S
ahaha kalem iyi fikirmiş ama kalemtraş filan koysam daha uygun kalem devasa kalır zira :)
bu mu canım senin ki ???
canım onlar seni özlemeye devam edicekler bence biraz daha bekle zaten bir sürü şey aldın acil lazım olan birşey var mı?
boşuna harcama babalar gibi indirimini :) %14 yaparlar daha sonra :):89:
ne çabuk özlemişler yahu:)
ihtiyacın yoksa alma bence canım. çok büyük bir indirim değil.
lattem cicilerini güle güle kullan
markafoniden memnun musun?
yarın güzel papiler gelcek sankim oraya,beğenirsem alabilirim
kız kontes lattemle yarışıon haa alışveriş konusunda maşallah maşallah :)