- 20 Kasım 2010
- 276
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuuuuu güle güle kullan balım gelsin makkajlar gitsin swatchlar
süpermiş bebeğim güle güle kullan:)
kızlar selam
kahveci canım elf ın 4lü smokeyi bende var renkler güzel ama yapısı çok iyi değil ,çok toz dağılıyor..yinede idare eden cinsten ...
kızlar bu sabah manly 120 lik palet aldım ama az daha 168 liğini alacaktım ki vazgeçtim..
168 liği bu
120 lik bu manly marka bu..almayı düşünenlere manly markaya bakın derim renkler daha canlı imiş ve yapısı çok daha iyimiş
çok araştırdım buna karar kıldım ...
bu da aldığım paletin videolu swtatch'ı
YouTube - all Swatches: 120 Lidschatten Palette / eyeshadow palette
güle güle kullan nilim birde manly mi çıktı tamda coastalı beğenmiş alsammıki derken poffffffffffff kaça nerden aldın bakem bende böle bişi istiom sendeki mat mı mat alcam deyodun PP çok soru sordum yawwkızlar selam
kahveci canım elf ın 4lü smokeyi bende var renkler güzel ama yapısı çok iyi değil ,çok toz dağılıyor..yinede idare eden cinsten ...
kızlar bu sabah manly 120 lik palet aldım ama az daha 168 liğini alacaktım ki vazgeçtim..
168 liği bu
120 lik bu manly marka bu..almayı düşünenlere manly markaya bakın derim renkler daha canlı imiş ve yapısı çok daha iyimiş
çok araştırdım buna karar kıldım ...
bu da aldığım paletin videolu swtatch'ı
YouTube - all Swatches: 120 Lidschatten Palette / eyeshadow palette
ebaydan canım 12 sterline aldımnerden sipariş ettin canım nekadar fiyatı
spariş vermiş olmasaydım bende manly alıcaktın nil
ama şiparişi verdikten sonra gördüm manlyi
ama şükürki benim paletimde iyi çıktı
:80:güle güle kullan nil:92:
güle güle kullan nilim birde manly mi çıktı tamda coastalı beğenmiş alsammıki derken poffffffffffff kaça nerden aldın bakem bende böle bişi istiom sendeki mat mı mat alcam deyodun PP çok soru sordum yaww
ama bu paletler fena halde iştahımı kabartıo :)