Ren Geyiği

oh ne güzel tanısmadık bu arada ben öğretmenm sırnakta calısıyorum aslen antalyalıyım sen neler yapıyosun canm

bende evliyim canım neredeyse 7 aylık :103::103::103::103:
çalışmıyorum şuan yüksek lisans yapıyorum
kalan zamanımda da özel ders veriyorum

bende evliyim canım neredeyse 7 aylık :103::103::103::103:
çalışmıyorum şuan yüksek lisans yapıyorum
kalan zamanımda da özel ders veriyorum

hadı yaa ne güzel hayrlı olsn canm daha taze gelınmişsin ayy zaman cabuk gecsın de bnde evlenım ya özeniyorum böyle sizi gördükce kac yasındasın canm

hadı yaa ne güzel hayrlı olsn canm daha taze gelınmişsin ayy zaman cabuk gecsın de bnde evlenım ya özeniyorum böyle sizi gördükce kac yasındasın canm

aminnnnn

darısı başına canımm o zaman

26 yaşındayım canım, sen???

Son düzenleme:
beste canım yeni topik açmışsın hayırlı olsun bol sayfalı olsun

iyiym bestem sen nasılsın sen pro üyemidin dün akşam diğer topikte öyle konuşmalar geçmiş de tam anlamadım:26::26:

hayır canım pro değilim sormuşlardı ne oluyor diye bildiklerimi yazdım sadece ben

evt cnm 3bucuk yıldr beraberız aşkımla subatta nişanlandık eylulde de evlenıcez inşallah

çok sevindim senin adına , eylülün kaçı???
nerede yaşayacaksınız?
nişanlın ne iş yapıyor???
amma soru sordum demi

çok sevindim senin adına , eylülün kaçı???
nerede yaşayacaksınız?
nişanlın ne iş yapıyor???
amma soru sordum demi

yok canm sorabılrsn ne demek
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş

yok canm sorabılrsn ne demek
14 15 eylülde kına ve düğün
nişanlım mühendis o antalyada calısıyor bnde tayın isticem antalyada yasıcaz inş

ohhh harika canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…