Ren Geyiği

Gel o zmn seni en iyi ben anlarım kuzum bu regl hiç bişeye benzemiyo ya

kotu bı donem ben bebıs ıstıyodum bu ay ama olmadı kı teslerde negatif silk cızgi vardı ben bılıyodum bole olcagını o uzden kan testı yaptırmadım bıde dıyolarya su adet sancısı evlenınce gecer yalan ya gecmıyo tam aksı bende cogltıı :) is bile yaptırmıyo yatıyo ınsan butun gun

Sen sen bebiş istiyosun ama benim fikrimce eşin askere gidip gelsinde öyle iste bebişi. Böyle hamileliğini yalnız geçirebilirsin ya da eşin bebeğinin özel anlarını kaçırabilir daha zor olur sizin için. Bu sancılarda bende gün geçtikçe daha şiddetli olmaya başladı. Geçen hafta yerimden kıpırdayamıyodum anlıyorum seni

canım ben neden bebk ıstedıgımı soylıyım bakalım hak verıcekmısın esım askere gıdınce yanlız kalıcam ben onun yoklugnda bebegıe sıgnmak ısterım ve ben esımn aılesıyle bır oturuyorum askerden sonra evımızı ayırıcaz ınsallah ben evde yanlız kalamıyorum korkuyorum acıkcası eger su aralar alah bana bebıs nasıp edrse esım geldıgnde ya emeklıcek yada yurucek bılmıyorum evımıze gectıgımızde bı arkadas bı melek olucak bana cnmonula ılgılenmekten vakıt gectını anlamıcam bıle :) allah ınsallh ısteyen herkese verırı bbıde uzun oldu ama etrafımda asker gıden benım gbı cok kısı var sordum onlar bebgı onerıyo ozlem acısını azda olsa dındırdıgını soyluyolar bazı arkadslarımda senın gbı dusunuyo :) bılmemkım

Cnm benim bebeğimde yok evlide değilim. O yüzden tecrübelerime dayanarak diyemiyorum. Sadece düşüncemi söyleyebiliyorum. Sende kendine göre haklı düşünüyosun. Peki bebek olunca masraflar 2 katına çıkacak. Eşin askerdeyken gelirde olmayacak. Sıkıntısız halledebilecekmisiniz. Eşinin ailesiyle aran nasıl onlar yardımcı olur mu her konuda destek çıkarlar mı sana

tabı sende dogrusun :) esımın aylesı destek cıkar cıkmasa zaten asker esıne mass balıyolar 250 dıye bılıyorum ama evı olmayana ben besıme bakrım o paryla olmasa zaten en kotusu benım babm erkek kardesım var onlar dort gozle bı bebk ıstıyor benden 1.5 senedır cunku ılk torunu benden olcak ınsallh ablam var ama bekar:) yanı anlıcan lunacım ılk olcagı ıcın el ustunde tutucaklarından emınm :) keske olsa gelse cok deısık bıse tekrar dıyorum alla ısteyn herkese naip etsın ınsllah :)

İnş canım hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım. Kayınvalidenle iyi anlaşabiliyomusun

İnş canım hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım. Kayınvalidenle iyi anlaşabiliyomusun

insallh canım amınn...:) kayın valıden felclı ne yuruyebılıyor ne konusabılıyor cnm onula zaten bı sorunm olmuyor kayın pederımle arar ara olur ama napıcasın kı buyuk oldugu ıcın alltan alıyorum zor bısey bır oturmak tavsıye etmıyorum anlasmak cok zor canım ama evlı oldugn ıcın mecbur ınsallh askerden sonra evım olucak ıple cekıyorum o gunlerı allh gosterır ınsallah o gunlerı

canım sen cavbını yazdını mı ben mutlaka okurum sımdı cıkıyorum ara ara bakarım :)

Aynı evin içinde insan kendi anne babasıyla tartışıyo da onlarla da ara ara tartışma olması çok doğal yavrum. İnş güzel günler göreceksiniz.

selammm ihmal ettim biliyorum ama geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…